Ytterligare en suddenförlust

Ja, nu är man nyss hemkommen från resan med supporterklubben till Ö-vik. Modo-Timrå. Är jäkligt trött om jag får säga det själv! Vi kom upp dit typ en kvart innan nedsläpp, alla var aspepp! Det var helt klart Timrå som "ägde" matchen, fram till 19.50 i tredje perioden då Modo gjorde 2-2! Timrå gjorde 2-1 typ 19 min in i tredje. Och (självklart) mål den minut som finns kvar, och sedan vinner Modo i sudden!! :( Sjukt otursförföljda Timrå är! Dom fick 2 mål bortdömda denna match, varav ett av dom var egentligen regelrätt.. Winnerborg sa att Laurent Meunier var i målgården när Sebbe Erixon gjorde målet, men så var det inte, så han dömde bort det..... suck...
Målen från Timrås del gjordes av Fredrik Hynning och Sebbe Erixon (i slutet av tredje perioden). Kul att både Hynning och Erixon fick göra sina första mål för säsongen, det var nog viktigt för deras del skulle jag tro :)
Nej Timrå spelade en riktigt bra match, helt klart mycket bättre än Modo! ändå förlorar dom.... :/ Oturen borde vända snart tycker man.. Men vi fick ju, tack och lov, med oss en poäng hem från denna match i varje fall. Hack i häl bakom oss i tabellen ligger Modo på sina 10 poäng, Timrå har 11 nu. Modo ligger sist, Timrå näst sist.. Timrå skapar en hel del chanser, men det är målproduktionen som det sitter fast i.. Hem och träna på att göra mål nu!
Från det ena till det femte. Det var iaf kul att se Caslava idag, han såg lite trött ut i benen, men man kan ju förstå varför, han anlände igår kväll till Sundsvall, och idag var det bortamatch.. mycket resa och så för hans del dom senaste två dygnen med andra ord. Men jag tycker att han gjorde en helt ok insats. Han drog dock på sig en utvisning i början av förlängningen, då Modo avgjorde matchen.
Riktigt tung förlust detta! När ska första 3-poängaren på bortaplan komma? På lördag borta mot Djurgården? Håller verkligen alla tummar på det! =)