En lugn valborg

Nu ska jag snart lägga mig och sova, för imorgon bitti är det uppstigning kl 05.00, för imorgon drar jag och mamma till stugan i Åre! Eventuellt blir det lite utförsåkning denna helg, annars blir det väl bad på holiday club eller något i den stilen. :)
Idag var jag på stan med Felicia förresten! Vi kollade efter en skinnjacka åt mig, och hittade en jättefin på HM :) Så den blev det, är mycket nöjd över köpet :) tyvärr har jag inte fotat på den, så ni får klara er utan bild xD (haha, nu låter det precis som om jag alltid fotar allt jag köper, hehehe)

Just nu chillar jag lite framför datorn, och mumsar på lite ostkrokar som låg kvar i påsen efter att pappa och Isak tagit för sig. Nu ikväll kände jag att jag fått blåsor i halva käften typ! Det gör ont hela tiden! :/ Jättestörigt! Dock vet jag inte vad jag gjort för att få sånna blåsor... Jag har absolut inte ätit något konstigt dom senaste dagarna..

Nej nu ska jag sova! God natt! kram Denise

Har tagit mitt förnuft till fånga...

...och gjort en helt ny header! ;) Jag var så otroligt less på min förra (det var ju bara en bild jag slängt in i brist på annat!)... Men nu fick jag ut fingrarna och satte mig ner vid photoshop och gjorde en ny bloggdesign, vilken verkligen var på tiden! ;)
Som ni ser så är jag fullständigt värdelös i photoshop, man borde skämmas.. till och med en treåring hade gjort en mycket bättre! Men jag försökte iaf, man får se det så ;) Några av er tänker säkert: men lär dig hur photoshop fungerar då? och då svarar jag: nej, jag har varken tid eller ork att sitta och fördjupa mig i photoshop just nu. ;) Så ni får stå ut med denna bloggdesign ett tag, tills jag byter till någon annan när jag blir less på dena... hahaha xD
Men nu ska jag inte sitta här och snacka gojja nå mer, ska ut och träna Elliot-pelliot i ridhuset! :) <3
Sköt om er och festa lugnt ikväll! ;)
Kramar//Denise
Ps. som ni ser så har jag en enorm förkärlek till just ljusblått, fråga mig inte varför, men så är det iaf! :) så denna gång vart det en header i ljusblått ;)


Valborg

Nu sitter jag och planerar inför imorgon, vad jag ska göra imorgon kväll.... Det lutar åt att jag och Felicia är på NSK på brasan. :) Imorgon måste jag införskaffa mig lite nya kläder också! En snygg skinnjacka skulle faktiskt inte sitta helt fel ändå! ;)
Nu är jag trött, så ska nog lägga mig snart tror jag!
Hoppas ni alla får en underbar valborg! :) <3
Kramar// Denise

A little bit of shopping

På lunchrasten gick jag med Elin och Joel på stan och kollade lite i klädbutikerna, det finns en hel del fina kläder på rean nu måste jag säga! :) Jag införskaffade mig ett par nya vita bomullsleggings från Gina för 99 kr :) Välbehövligt, tänkte ha dom till en klänning som jag köpte för ett tag sedan :) Till tänkte jag ha mina nya platåsandaler som jag köpte i fredags. :) Jag tror det blir jättefint ihop :) (y)
Nu provade jag Elins hårförlängning, och vi konstaterade att mitt riktiga hår var lika långt som hennes hårförlängning xD Haha, jag har länge varit sugen på att köpa hårförlängning, men jag tror ärligt talat att det inte är någon idé... :P Jag har fått otroligt långt hår det senaste halvåret, det växer så det bara knakar! ;)
Nu ska jag fortsätta plugga på här!
Skriver något senare.. :) Kram Denise

Höll på att missa bussen i morse...

Mindre kul kanske :( Haha, även fast jag klev upp kl 7 och bussen gick kl 9.20 så höll jag på att missa den! Hur fail är man egentligen inte då!? Mycket, mycket fail. Jag höll på att prova klänningar inför midsommar typ! :O Haha, lite väl tidigt kanske!? Jag dom inte ens vet var jag ska befinna mig under midsommar... great! :P Men det visar väl sig förr eller senare!
Nu har jag engelskalektion!
See you later alligator! //Denise


Fuskbyggarna

Just nu sitter jag och kollar på fuskbyggarna på 3:an, haha, tala om sämst bortförklaringarna dom har ibland där! Helt sjukt att det finns folk som håller på så där xD
Nu ikväll red jag ut Elliot med Nina i stallet. Vi red runt Västbo i blåsten! Det blåste jättemycket här ikväll! :/ Elliot var lugn och fin idag :) Han var riktigt mjuk sedan träningen igår :) <3 Imorgon tror jag att jag ska träna honom i ridhuset... :)
Nu tänkte jag fortsätta kolla på TV:n tror jag!
Ha en fortsatt trevlig "lill-Lördag" :) Cya!

Matteprovet

Nu är matteprovet avklarat! Skönt det! Det gick riktigt bra måste jag faktiskt säga! :) Är ritkigt nöjd, jag kunde det mesta och så :) Nu ska jag sticka ut med Elin och Joel till idrotten... Vi har orientering idag, vilket inte är såå himla roligt enligt mig iaf :P
Jag vill gå ner och handla på stan nu.. och så vill jag ha en mjukglass! Åhhh! Det är så himla mycket jag vill just nu..! hahahah!
Nu ska jag springa till bussen! xoxo

Matteprov

Nu börjar matteprovet alldeles strax! Kommer säkert att faila stort eller något..... hahahaha :P Fast jag har pluggat rätt mycket inför det, så jag hoppas att det går bra, men man vet aldrig ;) Bara så ni vet, jag är inte precis någon stjärna i matematik precis... hehe :P



Oj, nu kom Jörgen! (eller hur det nu stavas! xD)
Ha det så kul! //Denise

Engelska nationella

Nu har jag gjort första delen på engelska nationella, den skriftliga delen var det idag. Det gick typ inte så bra, eller iaf som det kändes nu. Hoppas att det blev skapligt bra ändå, vill ju inte sänka mig precis :P Men får se hur det gick när man får resultatet :P
Nu ska jag käka lite lunch, sedan ladda upp inför matteprovet.
Ha det gott! Kramen

Träning och plugg

Nu ikväll var jag och mamma med Elliot till Björkbackegård och tränade för Gunilla. Han skötte sig bra tycker jag, iaf med tanke på att vi inte tränat dressyr på några veckor nu. Idag tränade vi på öppnor/slutor på olika linjer osv. Det vart ett lite kortare pass idag, lite lagom med ett sånt pass för att komma igång med träningen. :)
Nu sitter jag och pluggar inför morgondagen... Har en hel del att "se fram emot" imorgon om jag säger så... Nationellt prov hela morgonen/förmiddagen, sedan matteprov... Är lite lätt stressad som ni kanske förstår..... :/ Jag mår verkligen inte bra när det är mycket prov och sånt på en gång.. Och vi har flera inlämningar och redovisningar som ska göras denna vecka dessutom... Less man blir...
Nej nu ska jag sluta klaga och fortsätta med det jag höll på med, just PLUGG!
Hoppas ni har det bra iaf! //Denise

Det brinner!

Nu när jag satt i Loppan på väg till skolan så satt jag och lyssnade på radio Guld... Då började deras brandlarm gå igång (dom på Radio Guld sitter i ST-huset). Så jag gick förbi där och då stog det jättemycket folk utanför där! Och Sibylla brevid Hedbergska brann i natt! Vad är det som händer!? Det verkar som att allt brinner nu! :O Sjukt är det...
Nu börjar tyskan, eller ja, den har redan börjar för några minuter sedan.... hehe!
Sköt om er! Kramen

Sommarvärme

Nu när jag var ute med min lilla hund så var det jättevarmt ute! Iaf för att vara 26 april... hela 9 grader stod termometern på, och det är verkligen inte illa klockan 11 här i de norra delarna av vårt avlånga land ;) Det känns verkligen att det börjar bli vår nu, såååå skönt! :)
Jag blir så himla glad när man går ut genom ytterdörren och möts av varm och frisk luft istället för några isiga vindar (som det varit gott om här i vinter!) Känns bra att det äntligen är på väg mot varmare och ljusare tider nu :)
Nej nu ska jag dra täcket över huvudet! Jag börjar kl 10.00 imorgon, så det blir lite halv sovmorgon imorgon iaf :) Skönt det! :D God natt! kramen


Chillar

Just nu sitter jag och tar det lugnt vid datorn, har sett på Hollywoodfruar och så.. :) nu börjar man bli lite småtrött ändå, så ska väl snart lägga mig antar jag... :P
Nu ikväll har jag tränat Elliot på planen och varit med Felicia. Elliot var pigg och lite småbusig emellanåt xD Så det vart inte så bra koncentration på det arbetspasset precis, han skvätte till för varje människa som gick förbi och så, haha, tokhäst! Imorgon ska jag åka till Björkbackegård och träna med lillhästen! :) <3





Där var två bilder på oss från någon träning här i vår. :) <3
Nu ska jag ut med hunden på kvällspromenad!
xoxo

Sol ute...

...sol inne, sol i hjärta, sol i sinne.

Så ser det ungefär ut i mitt liv nu. Det enda man har att se fram emot är typ Gatufesten och Roxettekonserten.
Det känns som att sommaren 2010 inte kommer att vara någon bra sommar, fast jag ska verkligen göra mitt yttersta för att den ska bli så bra som möjligt...
Men jag hoppas verkligen att sommaren 2010 blir en jättebra sommar, men det jag skrev här ovan är bara en liten förkänsla. Men man får ta dag för dag helt enkelt :)
Men nu ska jag äntligen åka hem! Tack och lov för det!
Ha det gott! Kram Denise

Holiday Club

Jag har nu varit på badet på Holiday Club. Det var första gången jag var där, jättemysigt tycker jag att det var! :) Jag var också på Sauna world, som ligger ihop med badet. Där fanns alla möjliga bastu och små bassänger.. Bland annat Ångbastu, Isbastu, Ljusterapibastu, Kall/varm fotbassäng, fotbad, kalla små pooler och en massa vanliga bastus i olika gradantal. :) Det var mysigt att gå runt på dom olika "stationerna" och ta det lugnt :)
Nyss har jag ätit god mat i form av kycklingfilé med tillbehör :)
Nu har jag inge mer att säga just nu, så jag tackar för mig!
Kramen!

Åre

Just nu befinner jag mig i min familjs stuga i Åre :) Här är det toppenväder och jag har tagit det lugnt idag.. Gick en sväng på byn och kollade i lite affärer, bla. lite i Peakbutiken, Vero Moda och så. :) Jag har även med mig slalomskidor och pjäxor med mig upp denna gång, men idag kände jag inte för att åka.... Får bli en annan gång :) Dock ser det väldigt härligt ut att åka i backen, så fina dagar som denna är inte alltför ofta :)
Jag känner mig sugen att dra på Holiday Club ikväll och bada där... Hmm.. Får se hur jag gör! :)
Nu ska jag nog ut och sola lite till på altanen tror jag närmare bestämt!
Ha en fortsatt trevlig helg, gott folk! :)
Kramar!


Hehe, här kommer en cambild från våran altan.... dock har jag inte med mig någon USB-kabel så jag kan lägga över dom "riktiga" bilderna... orutinerat! 
Men det är iaf en bild! haha ;)


Här är skon (skorna) jag köpte igår :) Tyckte dom var somriga och söta :) korkklack är det på dom. Även denna bild är cambild xD

Roxettebiljetter: CHECK!

Nu har jag varit på Entré Sundsvall och köat i 40 minuter där inne för att kunna köpa Roxettebiljetter! Roxette kommer hit till Sundsvall nu i sommar, den 7 augusti närmare bestämt. :) Jag köpte biljetter åt mig, mamma, Jessica och hennes mamma. :D Vi fick dom bästa platserna, så det blir suuuuperkul! :D
Dock höll jag på att förgås pga. värmen och sämsta luften inne på Entré Sundsvall.... Det var sååå mycket folk som köade för att få köpa sina biljetter, och det fanns bara 1(!!!!) kassa på hela placet! Fatta vad segt det var! Men vad gör man inte för att få se Roxette? ;) Dock måste jag påpeka att jag inte är deras största fan precis, men jag tycker att dom är jättebra och hoppas att dom är lika bra live :)

Jag har nyss haft engelska nationellt muntligt prov. Jag och Emelie pratade om "Working life", det gick bra tycker jag :) Det flöt på bra och så :)
Jag och Gabbie var förresten på stan idag, och jag hittade ett par jättefina, somriga skor :) Vita var dom :)
Nu ska jag fortsätta här mitt bland allt skolarbete!
Kramar// Denise


Hihihi :D <3

Trafikskolan

Heeej sötisar!
Eftermiddagen spenderades på M trafikskola, jag var dit för första gången idag. Jag och papi var på en sån där kurs för att få börja övningsköra! Den höll på mellan 16 och 19. Jag gjorde även syntest och sånt. ;) Syntestet var sjukt enkelt, jag sa alla bokstäver skitsnabbt och fick alla rätt xD (y)
Nu ikväll har jag tagit det lugnt, och laddat inför morgondagen! Imorgon blir det full fart! Ska vara på skolan mellan 9.00 och 15.00. Har nationellt prov i engelska, muntligt imorgon också. Jag och Emelie ska prata en massa, kommer säkert att gå finfint tror jag :)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Uppstigning 06.30 imorgon!
Så god natt! Kram Denise


A sweet lollipop!

Jag och Emelie gick ner på stan och kollade runt i lite olika butiker, hon köpte ett linne och en kofta på Gina, jättefina var dom :) Sedan gick vi ner till JamJam och köpte varsinn klubba, suuupergoda! Kan rekommendera :) haha, vafan, här sitter man och rekommenderar klubbor xD Men skitsamma :D Där är den ;P haha



Nu börjar snart engerlskan, puss på er! <3

Loppan

Det är kanske några som undrar hur min moppebil "Loppan" ser ut, så här bjuder jag på en bild på den :) Snart ska jag bege mig till skolan med denna lilla sak!


Hihi, där har ni lilla Loppan :D
Om ni undrar varför jag kallar den loppan så är det så att det stog "Loppan" på nyckelringen med nycklarna vi fick när vi köpte den från Luleå i november 2008. Som ni ser här på bilden står det "Danielsson" fram istället för registreringsnummer på den ;) Och det är även Timrå IK-klisterlappar på alla glasrutor, hahaha! xD
Så om ni ser denna lilla bil någon dag så vet ni vem den tillhör. ;)
Nu ska jag snart åka till skolan! Ha det gott!
Kram Denise

Shopping i Birsta

Nu ikväll har jag varit på Birsta och fyndat! Det känns som att jag inte gör annat än att fynda fina kläder nu för tiden! :D Det gillas självklart! :D Idag gick jag in på Gina, och direkt hittade jag två supergulliga klänningar, perfekt till varma sommarkvällar! :) hihi!
Jag har insett att jag har skaffat mig typ... 15 klänningar inom loppet av ett år! Innan dess så ägde jag knappt en klänning överhuvudtaget, så tokigt det kan bli ibland! hahaha :P Men jag gillar dom allihopa lika mycket, trots att dom mest bara hänger i garderoben och tar plats! haha xD
Nu ska jag nog börja plugga tror jag.....
Sköt om er! Kramar Denise


Det dånar i mitt huvud

Jag har sååååå ont i mitt huvud just nu! Gahhh! Vet inte varför, eller jo, det kan möjligtvis vara pga. att jag inte druckit något alls idag, förutom ett halvt glas vatten till lunchen. I morse hade jag snuskigt ont i magen, och nu i huvudet som sagt. Och nu har vi Naturkunskap.
Jag och Emelie gick runt lite här i stan på lunchrasten, jag ville bla. kolla in några frisörsalonger här i stan för jag måste verkligen klippa mig nu. Och funderar även på att göra lite ljusa slingor så här lagom till sommaren :) hihi :)
Jag tror jag vill gå på Salong Pili, det verkar jättebra där och superfina lokaler dessutom! :)
Snart ska jag ha utvecklingssamtal, hoppas mamma kommer hit snart, hehehe, hon är väl sen som vanligt :P
Ha det gott! Kram Denise

SOOOOL

Nu har jag tyska, är jättetrött! Orkar verkligen inte skriva någon jobbig tysk text! Jag vill gå ut på torget och soooola istället! Det är såååå fint väder ute idag! Blir så himla glad! Och idag är det dessutom inte så himla blåsigt som det var igår :D Så jag ska nog höra med mina vänner om dom vill följa med ut och sätta sig och sola på torget :) Man vill ju bli bruuun till sommaren som snart är här! Ellerhur!? ;)

Mitt motto som jag kom på nu: Varför vara blek när man kan vara brun?

Nu ska jag luncha med Emelie :) Puss hej!

Läppstift

Jag och Gabbie var ner på stan och "fönstershoppade" lite ;) Jag kollade bla. på ett jättefint läppstift! Love it! Färgen var så där helt perfekt! :D Det var ett typ brunt som skimrade lite fint så där :) hihi :D Ska nog köpa det någon dag tror jag :) Jag har ett likadant läppstift, fast en ljusare brunnyans. Det är jättebra! :)
Snart slutar vi, har bara 40 min Företagsekonomi B kvar nu.
See ya! //Denise

It's cold outside

Nu har jag engelskalektion, har hörförståelse typ. Jag tog "Loppan" till skolan (min mopedbil för er som inte vet vad jag menar med Loppan). Det är ju jättefint väder idag, men jättekallt! Jag fröööös när jag gick från parkeringen till skolan!
Idag går jag jättelänge i skolan, ända till halv 5... Trött man blir... Men tur solen skiner ute iaf, då blir man lite piggare iaf :) När jag kommer hem ska jag ut och rida Elliot, för imorgon är det dags för träning uppe på Björkbackegård. :)
Nu ska jag fortsätta på lektionen!
Kram Denise

Festivals sol och vårare...

...är den lilla varelsen som detta blogginlägg blir tillägnat till.

Du har nu funnits i mitt liv i snart sju år nu, sju år som gått så otroligt fort. Jag minns som igår när jag och pappa åkte ner till Göteborg för att hämta dig på kenneln, och du rymde från hundgården när vi skulle ta dig. Det var så typiskt dig, du är alltid den som busar till det och livar upp stämningen. Du har varit, och är förståss, utan tvekan världens snällaste och bästa hund på alla sätt och vis. Jag skulle aldrig kunna byta ut dig mot någon annan i hela världen.
När vi bestämde oss för att skaffa hund sökte vi efter just en Golden, vi sökte över hela Sverige och vi fann dig, ända nere i Göteborg. Du var den enda Goldenvalp som fanns att få tag i just precis då. Och den 6 juni 2003 möttes våra ögon för första gången. Det var något speciellt mellan oss två, det kände jag direkt. Och det var nog meningen att det skulle bli vi två, du hade trots allt inte haft det så "lätt" innan, eftersom du hade bott hos en annan familj först, som redan efter någon vecka lämnade tillbaka dig till uppfödaren.

Det var ödet som förde oss samman. Det är jag helt säker på.
-En liten flicka från Sundsvall och en liten busig valp från Göteborg-

Vi har, som ni säkert förstår, så otroligt många minnen tillsammans, Charlie och jag, minnen som aldrig någonsin kommer suddas ut. Och vi har säkerligen många härliga stunder framför oss också, det tvekar jag inte på. Du har en så oerhört stor plats i mitt hjärta och betyder så ofantligt mycket för mig! I mina ögon är du, och kommer alltid att vara den lilla valpen.
Tack, tack, tack Charlie för att du förgyller min vardag med ditt närvarande och din underbara personlighet.
Jag älskar dig över allt annat och kommer alltid att göra det. //Din matte











Dåligt med uppdateringar

Det kan ju bero på att jag just nu befinner mig uppe mitt bland fjällen, i skidorten Åre. Här har det kommit en hel del snö och är så där lite lagom kallt i luften. Dock har vi inte sett alltför mycket sol om jag säger så, solen glimtar fram ibland, men det är inte mer än så.
Igår vart det en hel del promenader med min fina lilla hund, då jag inte behagade att varken åka skidor eller skoter. Det var så mysigt att vandra omkring med min lilla älsklingshund så :) Här kommer en liten mysbild på oss som är tagen utanför vår stuga. :)


I bakgrunden ser ni Åreskutan.
Nu ska jag äta lite frukost, see yoooou later alligator!


Snögubbe nu?

Haha, idag när jag var inne i progress (en inloggningssida där skolan lägger ut information osv på) såg jag att det fortfarande var en snögubbe kvar där! haha, dom la dit en snögubbe i mitten på december, för att få typ med julstämning elr något. Men fel att ta bort han nu, det är trots allt mitten på april!? haha, vet inte varför jag skrev detta här i bloggen, men det kändes bara lite sjukt xD

Ja, hej förresten! haha :P
Sitter här på skolan och har lite tråkigt och är allmänt trött.. Less på skolan är man också, man vill bara gå ut och njuta av vårsolen! Så ska man sitta här inne i skolan och jobba en massa istället! Tur iaf att vi har bra fönster här på skolan, så man kan sitta i dem och sola :D haha :D (y) Något som är bra iaf! :D
Om typ... 0 minuter börjar tyskan, så borde nog sticka dit!
Tjingeling! //Denise

SVT play

Just nu kollar jag på SVT play, det är en Landslagsmatch nere i Schweiz, och fem Timråspelare är med! Målvakten Anders Lindbäck, backen Mattias Karlsson och forwardsen Fredrik Hynning, Anton Lander och Magnus Pääjärvi Svensson!
http://svtplay.se/v/1955200/ishockey/traningslandskamp__tre_kronor_-_schweiz

Efter en spelad period leder Sverige med 2-0! :D (y)
Ha det gott! Kram Denise

Vill inte, vill inte, vill INTE!

Nu är det idrott ute på Skönsberg, Patrik och Tony ska leda lektionen och det var typ innebandy tror jag. Idag är jag sjukt trött idag och vill verkligen inte åka ut dit helt själv (ingen av mina kompisar ska vara med) och ha någon innebandylektion. :( Men denna månad har jag bestämt mig för att vara helt närvarande hela månaden, inte vara sjuk eller något överhuvudtaget! Då blir det helt "vitt" i närvarolistan för hela april månad. :)



Det har ju börjat bra iaf :) haha :P
Nu måste jag springa till bussen!
Ha det gott! //Denise

Universum

Nu har jag nyss sett en Universumfilm här på skolan! Rätt intressant ändå måste jag säga :) Fast jag blir sjukt förvirrad, typ hjärntvättad, när jag börjar tänka på hur rymden/universum är, att det tydligen(?) alltid har funnits och att det är oändligt xD haha :P
Igår var jag och pappas morbror på Giffarna, GIF-Brage. Det var ju säsongspremiär igår och GIF vann med 2-1. Haha, jag går typ aldrig på fotboll, för att jag tycker det är så drygt xD haha :P Jag varpå en GIF A-lagsmatch förra året, och det var just säsongspremiären. :P haha xD
NU börjar lektionen igen! Kram Denise


På lektion

Just nu sitter jag på lektion, Naturkunskap. Känns trist att sitta inne på lektion när det är så himla fint väder ute! :( Jag provade precis facebook i mobilen på min nya mobil xD det gick kanon (y) haha, jag överförde en bild på Gabbie och Emelie :D hihi
Nu ska jag nog stänga ner.... haha
See ya! Kram Denise

Min drömklocka

Wiiiie! Jag har hittat min drömklocka! :D Ingen som har lust att skänka mig typ 1 miljon så jag kan skaffa mig en sån? :D



Hur vacker är inte den?

Sol ute!

Även idag är det finfint väder ute, fast det är blåsigt! Så därför känns det jättekallt! När jag gick till och från bussen i morse höll jag på att frysa ihjäl, det stormade typ! Nu sitter jag och Emelie här på skolan och chillar typ ;D Snart börjar tyskan, pust! Skolan känns verkligen jättejobbig nu! Fast man börjar se ljuset i tunneln nu, snart är det trots allt skolavslutning! :D hihi! :D
Nu är det tyska! xoxo Denise


Forget

Hej igen!

Nu har jag varit hemma ett tag, hehe. Precis när jag bloggat klart med förra inlägget sprang jag ju ut till bussen, och tror ni inte att jag hade glömt busskortet at home i morse då!???? Så j*vla typiskt mig, när man bestämt tid och allt!! :O
Jag ringde då till mamma och frågade henne om hon möjligtvis kunde hämta mig i stan då, fast det kunde hon inte, eftersom hon satt i möte just då och en tid framåt. Precis när jag avslutat på samtalet med mamma, vem tror ni ringer dådå!?!? Som en gåva från ovan! PAPPA! Jag svarade så fort jag bara kunde, och då frågade han mig om jag ville ha skjuts, för han hade slutat jobbet och var på väg hem! Jag typ hoppade av glädje, eller ja, i varje fall inombords, där jag stog - mitt på torget bland 914802582314556 folk typ! haha :P
Så där hade jag ju tur i oturen ändå måste jag säga! Åka buss slapp jag ju iaf! ;) haha, jag hatar att åka buss, allra helst när bussarna är överfyllda! Riktigt jobbigt!
Något jag ofta tänker på är: tänk vad mycket bakterier det är som är på dessa gamla nedsuttna sätena, hur mycket bakterier och sjukdomar som svävar runt i luften, medmera medmera! Fast man blir jätteäcklad när man sitter i den trånga och instängda bussen och tänker så, haha, så man får tänka bort det helt enkelt! :P
Ett stort plus till bilar, som är myyyycket fräshare att åka i!
Nej, nu ska jag lägga ner mina funderingar och åsikter för kvällen och besöka min trogne vän, John Blund.
God natt! Kram Denise


John!

SOOOOL

Nu sitter jag i fönstret på skolan och solar med datan i knät och raybans-brillorna är på 8-D hihi :D Snackade precis med Felicia och vi bestämde att vi skulle rida ut på våra pållar i det fina vädret :D Så måste springa till bussen nu! Och förresten, jag fick till slut min efterlängtade mjukglass på torget i sällskap med mina vänner :D hihiih :D GOTT VAR DET :D
Nu ska jag spriiiinga till bussen!
Tjingeling! //Denise

In der Schule

Nu sitter jag i skolan igen, tungt känns det! Men jag är jätteglaaaad att det är fint väder ute! :D Vill bara gå ut på stan och köpa årets första mjukglass och äta den i soooolen på torget! Myyyyys! :)
Tänk att ha en sådan ute på stan nu! Haha, fast nu har man 50 minuter kvar av lektionen först, sedan får vi se hur det blir! Men jag är grymt pepp på att köpa mig en sådan goding ;) Jag har inte ätit en enda mjukglass i år, och jag känner att det är dags för årets första nu! På tiden liksom, en så fin dag som denna! :)


Hehe, jag borde återgå till lektionen nu ;P
Kram Denise

Bröllop 10 april

Igår var det bröllop här nere i Göteborg. I Öijareds kapell närmare bestämt. Det var jättefint bröllop, mammas barndomskompis gifte sig. Jag fotade både i kyrkan och på festen xD Det vart en hel del fina foton, men jag vill inte lägga ut så många här i bloggen, så det blir bara några. :)










Det där var dem bilder jag kan bjuda på från själva vigseln, jag ville inte lägga ut proträttbilderna här i bloggen, fast dom är jag mest nöjd med, allra helst på barnen! Men som sagt, inga porträttbilder här i bloggen... ;)
Däremot blir det två porträttbilder på mig, en med den gula klänningen som jag hade i kapellet och en med den bruna som jag hade under kvällen på festen. :)


 
 

Jag är jättenöjd med båda klänningarna, som min mormor sytt i början av denna vecka! :D
Nu ska jag gå upp på frukosten, sedan är det presentöppning! :)
Ha det gott! Kram Denise

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Nu befinner jag mig i Göteborg och lyssnar självklart på Håkans Känn ingen sorg för mig Göteborg just nu! hehehe ;) Vi kom ner hit vid 19.30-tiden och gick direkt in på restaurangen och åt finmiddag. Jag tog oxfilén, den var riktigt, riktigt fin! :) Restaurangen och hotellet ligger fint beläget precis vid vattnet :)
Det var superfint när vi kom ner hit och solen var på nedgång. :) Jag tog några bilder med min nya mobil, men dessvärre glömde jag USB-kabeln hemma till den! :( Men jag har iaf med mig kabel till systemkameran, vilket självklart är det viktigaste! :) Jag ska försöka fota en hel del på bröllopet tänkte jag!
Igår fick jag en ny telefon av papi :) <3 Fick en Sony Ericsson x10, som precis kommit ut i butik :) Den verkar jättebra :)



Här är den på bild :) haha :)
Nu ska jag vara lite social med folket här! Funderar på att spana in spa:et här på hotellet också! ;)
Puss och kram från Göteborg, Denise

Fullspäckat schema!

Hej hopp!
Har gjort en snabb liten överblick över min dag! Uppstigning kl 06.30 och läggdags kl **.**! Det återstår att se med andra ord, beror helt på hur snabb jag är! haha ;)


Idag ska jag:

·         Göra/äta frukost

·         Fixa i stallet och fixa med hästen

·         Städa huset

·         Ta hand om hunden

·         Åka in till mormor och checka det sista med klänningarna

·         Åka ner på stan och införskaffa mig det sista innan resan

·         Träffa Gabbie kl 14.00 och luncha med henne på stan 

·         Vara med Elliot när massören masserar honom

·         Sola (om det blir någon lucka i tidsschemat dvs)

·         Packa inför resan

·         Hämta mamma på tågstationen kl 22

·         Göra en sista check att jag har med mig allt i väskorna

·         Duscha samt lägga i hårinpackning
·         SOVA

Idag har jag redan gjort:

·         Morgonfodrat och släppt ut hästarna

·         Tagit hand om hunden

·         Hängt tvätt

·         Städat halva huset

·         Plockat en halv miljon småsaker som låg utspridda i hela huset

·         BLOGGAT (haha)


Rätt så fullspäckat schema om jag får säga det själv... Och man får räkna bort minst en timme under dagen dessutom, eftersom det är resetid till och från stan. Så det är bara en sak som gäller, att sätta igång!

Jag har förresten kollat upp så att det finns trådlöst nätverk på hotellet vi ska bo, och det gjorde det. Så då kan jag ha med mig datorn, som jag brukar ha vid mina resor :) Systemkameran åker självklart med ner också! Så vem vet, jag kanske bjuder på en del bilder under helgens gång? :) hihi :D
För er som inte vet så ska jag, mamma, mormor och morfar åka ner till Göteborg imorgon bitti. Mammas bästa kompis ska gifta sig. :) Det blir nog jätteroligt tror jag ;D
Haha, nu ska jag slå igen datorn och fortsätta på min checklista så jag blir klar idag! ;)
Uppdaterar eventuellt något senare, om tid finns över dvs! ;)
Puss och kram// Denise


I miss the United states!


Liksom, vem vill inte vara där!? Jag fotade bilden när jag var uppe på Empire state building, för precis 4 månader sedan idag...

Så nu sitter jag här och är allmänt deppig, jag saknar USA så sjukt mycket! :( Allra helst New York! Jag måååste åka dit snart igen! Så fort New York kommer på tal när man pratar med någon eller om man läser något om den underbara staden eller om man bara ser en liten bild(!) får man otroligt kraftiga saknadskänslor! Ofattbart stora! :( Som sagt, jag mååååste åka dit snart igen, annars går jag under jorden eller något!
Någon gång i livet ska jag bo där, det har jag bestämt! Love it!
Nej, back to the real life! Ska ut till stallet nu och ta hand om min fina häst <3
Cya! Puss Denise

Leksand ikväll

Hallåååå :D

Nu har jag precis kommit hem, var och löste ut biljetterna inför kvällens match nere i Leksand :D Det är kvalseriematch mellan Leksand och Södertälje :) Pappa, jag, brorsan och pappas morbror ska åka ner dit och kolla ;D Jag tänkte för skoj skull ha på mig Timråtröja, haha, Leksandfansen lär ju skratta åt mig eller något :D haha, askul kommer det att bli iaf ;D
Hoppas att Leksand vinner! (y) Elias Granath, back i Timrå, kommer ju därifrån och spelade där till och med förra säsongen alltså, Timrås förre målvakt Johan Backlund har spelat där i många år, och nu spelar Kimmo Lotvonen (han spelade back i TIK till och med förra säsongen)... Så Timrå har en del kopplingar till Leksand ändå xD
Leksand har ju bla. Oliver Ekman-Larsson, som spelade JVM i Kanada i år och förra året... Ska bli kul att se han också :P
Leksand har ju helt sjukt bra klack! Hittade en bild på den som tydligen var från en bortamatch(!) Bilden säger väl det mesta... Det ska bli kul att stå i den också xD (fast inte roligare än att stå i Timrås klack såklart! Timrå IK forver!)


Nej, nu ska jag ut och rida på Elliot med Felicia och Hunk! Vi ska rida ut en sväng på nysnön! haha, sjukt att det snöade så pass mycket ändå, för att vara 5 april! :O
See you later alligator!
Kram Denise



Så olika

Hej hopp!
Nu ikväll har jag varit hos världens bästaste Felicia, vi hyrde en film på statoil som hette "Så olika"! Den var rätt bra och rolig tycker jag! Man har väl sett bättre, men den var helt, helt okej iaf :D



Nu ska jag sova! Har morgonjouren imorgon!
Kramar Denise



Jag möttes av dessa "fina" spår när jag kom hem för ett litet tag sedan... Och det är ingen hund eller katt om man säger så..... :S Och dom var inte så små heller.... Någon som har någon idé om vad det kan vara för djur? (lokatt, björn, ko, älg och räv är redan uteslutet! hahahaha, sämst mina vänner är på att lista vilket djur som vandrat på våran gård precis minuten innan jag gick förbi där.... xD)

I Timrå

Just nu befinner jag och brorsan oss i Timrå, hos våra kusiner :) Snart tror jag mormor och morfar kommer hit också... :) Vi ska äta lite middag om ett tag och sedan umgås! Vi ska även sova över här tills imorgon :)
I morse tränade jag backträning med Elliot, jag tog på honom en gjord runt magen och sedan inspänningstyglar (så han gick i en realtivt låg form, eftersom jag ledde honom och red inte) Vi tog och gick flera vändor upp och nerför Nolbys brantaste backe! haha, den är inte lite brant ska jag säga! Elliot tyckte det var mycket jobbigt och började småtrava istället, haha latmasken! xD Men hoppas det bidrog till liiite mer styrka i rygg och bakben iaf, fast om man ska märka skillnad måste man ju såklart göra det ofta, haha :P Ska försöka att göra så här någon dag i vecan iaf :) Typ på hans vilodag eller något (han behöver typ ingen vila, han mår bäst av att röra sig varje dag, han har så otrooooligt mkt energi!! Han blir tokpigg om han vilat en dag! haha)
Nej men nu ska jag stänga ner datorn och vara lite social istället! ;)
Ha det gott! Vi hörs!!
Kramar Denise

Tredje april tvåtusentio

Heeej!
Denna dag har varit lugn, har varit i stallet mestadels. Jag red ut på Elliot med Sky, Svarten och Frosty mitt på dagen. Vi red bort mot Ljungan, alla hästar skötte sig bra :) Elliot var dock lite på tårna, som vanligt dvs, haha :P
Kvällen spenderades tillsammans med bästaste Felicia! Vi åkte till Bruno (idag igen, haha!) och solade! Jag tror det måste ha varit något fel där eller något, för det var minst typ 30 grader där inne! Och gissa då hur varmt det vart i solariumen, när det var asvarmt på hela placet! haha!
Sedan hade vi inget att göra, så vi drog in på stan en sväng ;D Fast det var helt dött i stan, sämst! :( Vi som ville träffa lite gott folk eller något! Men icke! Så vi fick åka hemåt igen då :P
Sedan har det typ inte hänt något mer! haha
Så god natt! Kram Denne

Påskfint i stallet

Nu har jag påskpyntat lite i stallet, lagt ut påskägg osv. Jag fyllde ett påskägg med godis (och har typ lika mkt till godis i en påse där nere, så jag kan fylla på efter som ;) haha). Jag ställde även ner lite saft, så det blir nog mysigt för hästägarna idag när dom kommer till stallet! :) Det har redan varit en här, och hon vart glad ;)
Det är kul att hitta på lite sådanna saker, det är så himla enkelt, och det blir en jättetrevlig stämning :) Nog för att vi i vårat stall alltid har en skojfrisk och trevlig stämning, men ändå :) hihi

Jag kan ta någon bild och lägga ut här på bloggen, så får ni se min lilla pyntning där nere :D
Dessvärre har jag inte orkat pynta något alls här hemma i huset! haha, fast ingen här hemma bryr sig ändå xD så det läju inte bli någon pyntning av heller!

Just nu håller jag på att kokar spaghetti och köttfärsås, och dum som man är så stack jag ner fingret i det nästan kokande vattnet för att se om det var tillräckligt varmt för att lägga i spaghettin!
Haha, ni når mig på [email protected] typ! Haha, så nu brände jag fingret, mindre skönt kanske! men är huvudet dumt får kroppen lida som man brukar säga, det var inte mer än rätt åt mig om jag får säga det själv! :D
Nu ska jag koka vidare utan att bränna mig! Ska försöka iaf!
xoxo Denise

Påskägg


Nu ikväll har jag fyllt några påskägg! Det är riktigt mysigt att lägga i små fina godisar i dem, och ibland slinker det ner någon godis om jag ska vara helt ärlig ;) hehe, men det hör väl lite till också :) (bilden är på de påskägg jag fyllt + en fin liten påse med Lindts choklad också)

Har ni fått något påskägg hittills? :) Det är rätt skojigt med påskägg ändå, tycker jag! Dock inte för stora, då blir det bara för mycket! Små, söta påskägg är bäst enligt mig :)
Jag har inte fått något påskägg i år, så jag får nog fylla mitt egna lilla påskägg, inte riktigt helt fel det heller ;) haha eller, om inte annat så kan man ju unna sig en extra solning eller något!
Det löser sig! haha :D
Pussaaaar och kramaaaaar //Denise

Friday I'm in love

Hej igen!
Denna fredagskväll har spenderats hemma och inne i stan. Jag, pappa och brorsan åt middag inne på Bite line, jag tog tacobuffé, alltid lika gott! Haha, jag typ älskar tacos, kommer nog aldrig att less på det tror jag! MUMS


Liksom, hur gott är det inte!? Fast jag gillar inte hårda bröd, dom spricker och så... det är mycket bättre med mjuka! ;)

Jag och Felicia solade iaf idag! Det var sååå himla skönt! Jag tog typ 23 minuter tror jag, och det räckte ska jag säga! haha, rören måste ha varit nya typ, för det var göööörvarmt *göteborsk dialekt* där!
Men jag brände mig inte iaf, fast det är väl rätt svårt att bränna sig när man solat rätt mycket, man är liksom "härdad" eller vad man ska säga ;) Så jag vart bara jättebrun idag, inge röd alls! :D Att vara solbränd är nog bland det jobbigaste som finns tror jag, jag hatar den där brännande och varma känslan man har hela tiden! nej usch!

Nästa fredag ska jag förresten åka ner till Göteborg med mamma! En kompis till mamma ska gifta sig, så det ska bli jätteroligt! :D Vi åker ner redan på fredag som sagt, man vill ju komma i ordning på hotellet och så.. Bröllopet är kl 15 på lördag, så man har även lite ledig tid där nere på förmiddagen på lördag, men också fredag kväll. Så hoppas att jag och mamma kan vara lite inne i Göteborgs innerstad då! :)
Jag älskar verkligen Göteborg, en otroligt mysig stad som jag hemskt gärna åker till! (Fast det brukar dock bli alltför långt mellan gångerna eftersom det är en bit härifrån ändå, 80 mil...) Men jag åker dit ca. 2 ggr om året iaf, älskar staden och människorna som bor där! Myyycket bättre än Stockholm tycker jag!
Stockholms skärgård är ju jättefin på sommaren, men västkusten är ändå västkusten, så är det bara! ;) Och människorna i allmänhet är mycket "goooare" nere i Götet jämfört med Stockholmarna... (ta verkligen inte illa upp om du kommer från Sthlm, det finns självklart jättemånga goooa Stockholmare med!) ;)
Så Göteborgsvisiten ser jag verkligen fram emot måste jag säga! :)

Nu ska jag upp och kolla på lite TV, tror det började någon bra film nu om jag inte minns helt fel! :)
Ha en fortsatt bra Påsk!
See ya! //Denise

Sol ute

Nu är det äntligen lite sol ute! Det har varit såååå himla grått och trist dom senaste dagarna, jag blev så glad när jag vaknade i morse och såg solen gå upp :):) Och varmt är det ute också, jag hade på mig en vinterjacka när jag jobbade i stallet i morse, och jag höll på att dö av värmeslag eller något! Så det slutade med att jag hängde jackan på hagen (jag krattade hagen) och och var ute i bara en vanlig tröja! haha ;) Skönt var det iaf! :) Men sedan upptäckte Elliot att min jacka hängde på hans hagstaket, så då puttade han ner den i en lerig vattenpöl - tack för den, Elliot! hahaha! Så den vart dränkt i skitvatten typ! MYYYSIGT! haha, så jag sprang upp med den och slängde in den i tvättmaskninen fort som attan! haha.. Han är rolig min lilla häst!

Snart ska jag nog äta lite lunch, sedan åka till Bommen för att sola på Bruno med Felicia! Skönt att få lite mer färg! haha.. Tror det blir typ 25 minuter idag, annars tar det typ ingenting! :P

Sköt om er och ha en jättebra påsk!
I morse hittade jag förresten en bild på min lilla "påskhare"! Spike var min kanin fram tills februari 2009, numera är han i kaninhimlen. Han vart hela 7 år, vilket inte är alltför vanligt för kaniner! Bjussar på en liten bild på han ;)





RSS 2.0