En liten kort update

Ja här kommer bara en snabb update, jag ska strax börja göra mig i ordning för att sova. Ska upp 7 imorgonbitti, släppa ut hästarna, träna Elliot här hemma och sedan ska jag nog prova tömköra Sham en sväng :) Haha, eftersom han bara är 1 meter i mankhöjd är det liiiite svårt för mig att rida honom som ni förstår ;) Men jag tränar honom från backen istället då! ;D
Nej nu är det dags för mig att avsluta mitt inlägg.
xoxo /Denneeee

Jag är sämst på att blogga!

Det är en sak jag kommit fram till, haha! Jag måste verkligen bättra mig, men när motivationen inte riktigt finns här för tillfället blir det nog inte mer bloggning än någon gång per dag i bästa fall antar jag.. :P
Just nu är jag på språng, ska åka till Björkbackegård och träna med Elliot :)
Uppdaterar eventuellt mer ikväll om jag hinner.
Ha det gott så länge! Kramen

Skola imorgon

Som överskriften ovan lyder så är det skola imorgon. Jag känner mig för tillfället så fruktansvärt opepp på det ska ni veta! Dock har jag bara en lektion imorgon och det är företagsekonomi mellan kl 13 och 16.30. Efter det ska jag på en hemlig sak, hihi :D en ledtråd: det har något med Timrå IK att göra iaf ;) hehehe busig jag är!
Men nu är det nog dags för lite sleeptime för mig iaf! Imorgonbitti ska jag rida en sväng på min fina pålle (som för övrigt skötte sig lysande idag på träningen) eftersom jag inte är hemma på kvällen. :)
God natt gott folk! Kramen! <3

Snooze är inte min grej helt enkelt!

Hello kära vänner! Nu till morgonen har jag lärt mig en sak ska ni veta! ;) Igår kväll ställde jag mobilen på väckning kl 06.40 med åtanke att jag kunde snooza 10 minuter om jag var riktigt trött, alltså kliva upp 06.50 då. Men när alarmet gick igång måste jag ha varit för trött (kan man vara det? haha), så kl 06.58 vaknade jag av ren tur eftersom jag nämligen hade stängt av alarmet när det gick igång istället för att tryckt på snoozeknappen(!) hahaha, hur dum får man vara!?
Eftersom jag skulle släppa ut hästarna idag (kl 07.00) och så börjar jag jobba kl 09.00 så hade det inte varit så roligt om jag sov vidare efter att jag stängt av alarmet i sömnen! haha, nej nu hädanefter får jag kliva upp direkt hur trött jag än är, inget snooze alltså ;)
Detta har aldrig hänt mig tidigare och kommer nog aldrig hända mer heller! ;) Nu är det dags att dra till jobbet...
Over and out

Brown hair!

Igår var jag till frissan och klippte mig + färgade håret mörkt :) I mitten av maj gjorde jag ljusa slingor hela håret, men nu började utväxten synas rätt rejält (kanske 8 cm) så jag beslutade att färga det mörkt istället för att göra mer slingor. Det går ju mot mörkare tider nu, så varför inte liksom? :P
Har tyvärr ingen bild att visa upp för tillfället och jag orkar inte ta någon i camen nu heller xD nu går jag och lägger mig för att sova en stund tror jag! Jag är dödligt trött och jag som börjar jobbet kl 9 imorgon, hur ska det gå? :S haha, nej det blir nog en liten sovstund för mig nu innan middagen!
Ha en bra helg gott folk! Kramar!

Businesstävlingar

Idag på skolan hade vi Businesstävlingar på skolan, vi tävlade klassvis om att få ihop en massa poäng. Det stog en hel lista med olika saker att göra (dock fick vi inte vara på skolan och göra dessa saker). Varje "uppdrag" hade ett visst antal poäng och man fick göra så många/få uppdrag man ville.

En liten del ur "uppdragslistan":
- Fixa en god tårta med texten "TBS rockar fett" på
- Tag med en mormor/farmor till redovisningen för domarna
- Någon i klassen bär frack/balklänning
- Tag med 10 slipsar
- Två elever simmar 200 meter/person, intyg krävs från badvakt
- Medtag en ekologisk och rättvisemärkt chokladkaka
- Bygg en pyramid av 9 personer, pyramiden ska hålla i minst 10 sekunder

Haha, som ni ser var det riktigt spännande saker vi fick fixa helt på egen hand xD Vi fick listan ca kl 9.30 och mellan kl 12 och 13 skulle allt redovisas. Vi i BP09 gjorde nästan alla uppdrag (bra jobbat friends!!). Vi hade kunnat göra alla med lite mer tid bara ;)
Listan var ju inte direkt kort med tanke på att listan jag skrev här uppe är bara en liten del av den riktiga listan xD Men med bra teamwork gick det bra! ;D (y)
Haha, en hel del skratt vart det under dagen kan jag lova! Det var jättekul tycker jag iaf (: Att tillägga fick vi inte en enda krona av skolan att röra oss med, utan vi fick komma på sätt att klara av så många uppdrag som möjligt ändå! ;) Men vi är ju Businessfolk så det var ju självklart inga problem för oss ;D

Nu ska jag åka på träning med Elliot!
Ha det gott! Kram!!

The ugly truth

Såg precis min nyinförskaffade film, The ugly truth! Den var en rolig och mysig film som gav en ett och ett annat skratt! :) Helt okej film men förvänta er inga stordåd. Ett stort + till Gerard Butler (spelar Mike i filmen) som var sjukt bra i denna film! Men även Katherine Heigl (spelar Abby) var bra! :)
Helt klart värd att se hur som helst! Den får 3,5 av 5 solar av mig ;)



Ja imorgon är det skolstart förresten... Känns rätt tungt, men får se det från den ljusa sidan: nu är det bara 2 år kvar! ;) Sedan är det STUDENTEN!!! wihooooo eller något ;)
Så jag borde hoppa i säng, mina ögonlock börjar bli alltför tunga nu!
Puss!

Snart jobb...

Snart sätter jag mig i min söta lilla bil och beger mig till jobbet... Men innan jag åker borde jag både tanka och tvätta den ;) haha, dock vet jag inte om jag orkar göra det sistnämnda idag, så jag får se hur det blir med den saken. Men tanka måste jag nog göra oavsett om jag orkar eller inte eftersom jag vill nog ta mig hem ikväll efter jobbet, haha.. Det vore ju lagom kul att stå på jobbet utan bränsle när man ska åka hem.. ;) Varningslampan för att jag måste tanka har lyst några dagar nu, fy på mig!
Nej nu det är nog bäst att sätta igång så jag inte kommer för sent till jobbet.
Ha det bäst! :D
puuuuuuuuss

Nails



Som de allra flesta vet är jag lite smått tokig i nagellack! I min samling finns nagellack i alla möjliga färger och typer, men alla nagellack har en sak gemensamt: alla är av märket Isadora! Jag vet inte varför jag började köpa Isadora-nagellack till en början, men jag gjorde iaf det och nu har jag fortsatt med det eftersom jag trivs med dom, dom torkar snabbt och sitter länge och har det viktigaste av allt - snygga färger! ;)
Här om dagen lät jag fantasin flöda, jag hade på mig en klänning av stark rosafärg och vita ballerinaskor, och vips så blev det dessa naglar ;) jag tyckte dom vart söta, klarrosa med silvervita prickar på :)

Nej nu kallar sängen på mig, God natt kära vänner! Kyss

The look

Justdet, glömde ju att berätta att Roxette var helt galet bra! (jag var på Roxettekonserten här i Sundsvall lördag den 7 augusti). Jag satt med gåshud mest hela tiden om jag ska vara helt ärlig ;) Det är helt ofattbart att dom gjort så mycket bra låtar! Alla deras låtar är ju bara så himla bra! Ahhhhh.. :) Den som inte var där missade helt klart något ska jag säga! Dock var det lite trist att ha sittplats (hade dessutom köpt på bästa sittplatserna xD)... Man vart ju rätt långt ifrån, men det gjorde inte så mycket när det var så bra! Och jag kan säga att det var fullpackat på ståplats (någorlunda nära scenen alltså), så om jag ska vara ärlig så var jag glad att man inte stog där nere och trängdes, jag som alltid ska stå längst fram dessutom, hahaha, jag som tyckte det var nog trångt på tAKiDA och Europe! ;)
Jag filmade några filmer med mobilen under Roxettekonserten och tog även några bilder. Det vart dock ingen höjdarkvalité på bilderna eftersom Roxette spelade så sent. Men kan lägga ut någon bild ändå ;)



The look på Roxettekonserten:

Grön Peak Performance hoodie och ett par sköna byxor! ;)

God natt! Kraaaam!

Fölet

Igår fotade jag på lillhingsten, han är ju bara för söt den lille busen! hahaha :)















Självklart är det copyright på alla bilder i vanlig ordning..
Nu ska jag snart hoppa i säng! Kramar Denise

Vampyrer suger



Har precis varit på premiären med Jessica på denna urroliga film! Så jäkla klockren var den! hahahaha :D Jag som inte direkt är något fan vad Twighlightfilmerna skrattade som satan genom hela filmen, så sjukt kul parodi på Twighlightfilmerna! :D Här har ni trailern!
Rekommenderar verkligen för den som vill ha sig några goda skratt! ;)
Det var allt för mig nu! Ha det så bra! Kramar :)

Sleep tight!


Jag lever!

Jag hinner inte skriva mer än att jag lever och mår bra, är hemskt ledsen för dålig uppdatering! Sorry! Ska bättra mig, det lovar jag! Så fort jag får tid :)
Puss på alla!

RSS 2.0