Onsdag den 31 mars

Hejhej igen!
Idag har det varit en lång och intensiv dag! Dagen började vid kl 6.00, åt frukost och såg lite på Vakna med the voice under tiden, alltid lika kul att se där på morgonkvisten! :) Sedan har det varit prao hela dagen, och nu kom jag hem för en stund sedan. Jag gjorde ett litet fotbad när jag kom hem, otroligt skönt :) Haha, jag går mycket mer nu på praoen än vad jag gör när jag är på skolan, så det var skönt och välbehövligt med ett litet fotbad ;) haha.
Var lite på stan idag också förresten, så sjukt mycket nya fina vårkläder som har kommit till butikerna nu! Åhh, jag vill ha typ allt! :D Men jag har iaf köpt några tröjor här i veckan, som jag är mycket nöjd med :):) Det var dessutom 70% rea på två av dem, så man fick ju ett minst sagt förmånligt pris! ;) Haha, älskar rea, då får man så mkt mer för pengarna! Och så hittade jag en sjukt snygg skjorttunika typ, den var på ordinarie pris. Så den köpte jag också :) Kul med nya fina kläder nu när våren kommer snart!
Nu ska jag gå ner till stallet en sväng och fixa lite.
Cya! Denise

Update

Hello!
Jag tar det lugnt på bloggfronten just nu, som ni märker. Känns som att jag har tillräckligt många "bollar i luften" ändå nu, och en bit framöver. Men jag lever, bara så ni vet ;) haha..
Just nu har jag ju praktik hos min "moster" (min morbrors fru) och det går jättebra. :) Kulkul :)
Min mamma är förresten i Kenya för tillfället, hon åkte dit för en vecka sedan och ska stanna där en vecka till.. Hon är där med några elever (hon är lärare). Dom verkar ha det bra, vad jag hört iaf ;) Tydligen hade dom väldigt varmt, haha, jag hade inte direkt tackat nej till att vara i solen och värmen nu ska jag säga, blir lite avis på mamma! ;) Så med andra ord så har jag mer att göra, med tanke på att nu har jag hand om stallet själv tillsammans med hyresgästerna (jag får liksom dubbelt upp nu när mamma är borta). Haha, lite ovant är det, men nyttigt att prova klara sig helt själv utan någon form av assistans i stallet. Till vardags sköter jag ju i och för sig allt själv, men det är ibland man får hjälp med att mocka eller fodra hästarna mat och så.. Men nu har man ingen man kan be om avlastning/hjälp för att man ska hinna med sig bättre eller så. haha :P

I morse var jag och solade på ego, eftersom bussen var lite väl tidig(!), för en gångs skull! Så då hann man ju med att göra något åt brännan. hehe, här effektivicerar vi tiden ;)
Sedan var jag ju på prao hela dagen, satt på en del möten osv. Sedan var det stallet som gällde när man kom hem, tog hand om Elliot osv. Efter det åkte jag en sväng till Felicia, vi kollade på 5:ans program "Dating in the dark", hahaha, sjukt kul att se hur en del verkligen fular och gör bort sig xD
Imorgon är det vanlig vardag igen, sedan är det ju bara (skär)torsdag kvar innan påsklovet! Härligt! :D
Men nu ska jag sussa! God natt!
Love ya! //Denise

En liten bloggpaus....

Hejhej igen!

Nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev något här i min lilla blogg! Har haft en liten bloggpaus på några dagar, rätt skönt om jag får säga det själv ;) Men nu känner jag mig inspirerad igen, och det kommer säkerligen innebära lite fler inlägg, så håll dig uppdaterad här framöver ;)
Jag såg att det varit väldigt många som besökt bloggen även fast jag varit så usel på att skriva något den senaste veckan... Det kändes bra att besöksstatistiken såg bra ut ändå :):) Tack! :)
Och en till sak förresten, idag har jag dubbelt så mycket besökare än vad jag vanligtvis brukar ha! :D Känns sjukt bra! :D Fortsätt så! (y) :D

Men i alla fall, back to the real life. Har haft mycket (och dels lite jobbigt) dom senaste dagarna av olika anledningar. Det har hänt lite saker, som jag hoppas, hoppas, hoppas blir bra snart! Det måste bli bra, så är det bara! <3 

Just nu har förresten jag APU (praktik/prao), jag är hos min morbrors fru på socialtjänsten, mkt intressant. Så det har varit full fart på dagarna där! :)

Det är några av anledningarna till att jag överhuvudtaget suttit vid datorn den senaste veckan typ.
Det är väldigt skönt att vara ifrån datorn också, om jag får säga det själv. ;) Inte precis så man saknar den så mycket om jag säger så! haha ;P
Eftersom datorn används flertalet timmar varje dag inom skolan (och även hemma, plugg osv.), så har att sitta vid datorn blivit mer "ett måste" än vad det är för många, ett nöje. Visst, datorn är ett fantastiskt bra hjälpmedel som har otroliga funktioner, inget snack om saken! Men lagom mängd av allt är alltid bäst, och det kan vara skönt att skilja på skola och fritid :)

Men nu känns det iaf som att jag uppdaterat lite här på bloggen! ;)
Nu får ni simma lungt och sköta om er så hörs vi snart igen!
Puss och kram// Denise


Ps. Tack förresten för kommentarerna som rullat in här på bloggen även fast jag varit lite inaktiv ett tag, det gillas skarpt ska ni veta! Fortsätt så! :) man blir alltid lika glad när det är någon ny kommentar :):) Ds.


Förlust i sudden, IGEN!

Hello gott folk!
Igår var det kvartsfinal 2, HV71-Timrå. (jag satt framför TV:n och kollade denna gång, hade inte tid och möjlighet att åka ner till Jönköping för att se matchen, men hade gärna velat)
Hur som helst, Timrå förlorade även denna match i sudden (förlängning)! Det är synd att domarna avgör sådanna viktiga matcher! Ett exempel: ca. 1.30 in i fjärde perioden (sudden) fick Pääjärvi en HV-klubba i ansiktet precis när han gick till anfall typ! Och det såg tydligen ingen av de 4(!) domarna... Riktigt dåligt. Och 30 sekunder efter den sekvensen gör HV mål och vinner därmed även denna match.
Ett annat exempel från gårdagens match är när HV:s Mattias Tedenby genar framför Timrås mål och åker därmed genom målgården, där Timrås Anders Lindbäck står. Han snubblade då på Lindbäcks skridsko, bara för att Lindbäck åker ut lite med ena skridskon (fast han är fortfarande kvar inom målgården)... Då fick Timrås Lindbäck utvisning! När HV då fick 2 min. powerplay, så gjorde dem mål... Riktigt surt. (1-1 målet, Timrå ledde alltså fram till dess) Matchen igår slutade 3-2.
Men det är inte mycket mer att göra än att kämpa på och hoppas att domarna är mer rättvisa med bedömningen och dömer lika åt båda håll i fortsättningen... Det står nu 2-0 i matcher till HV, så ännu är det inte kört. Hemmamatch för Timrå imorgon kväll! Vinner Timrå imorgon står det ju 2-1 i matcher, och då är det ju definitivt inte kört för Timrås del.
Nu är man taggad inför imorgon och hoppashoppashoppas att Timrå vinner! Vore så grymt skönt! :)
Nu ska jag fixa lite här hemma.
Ha det gott! Kramar Denise


Funderar

Sitter här på skolan nu, sitter och funderar över framtiden och vad som kommer att hända... Mycket framöver!
Kom just på att det snart är sommar!! Jag ska sola typ hela tiden (ute alltså!) och bli brunbrunbrun! :)
I sommar är det gatufesten också! Sjukt pepp! Fast det är ju inga bra band/artister som kommer dit i år heller! :/ Inte vad det står på hemsidan ännu iaf... Trist!
Nu vill jag ha sol och värme! Står inte ut en sekund till i denna kyla och snö/regn/slask! Det är snart slutet av mars, liksom!? Så här ska det inte vara!
Igår provade jag btw mammas Ray bans (som hon typ aldrig använder!) och jag har insett att jag vill ha sånna, fast svarta! (hon har bruna, typ leopard)


Hur snygg är dom inte liksom!?!?!?
Näe, ska nog fortsätta plugga.... Kramar Denise

Förlust i sudden

Igår förlorade Timrå 6 minuter in i 4:e perioden (sudden death).... Trist att domarna ska få avgöra sånna här viktiga matcher, i SM-slutspel och allt..... Jag säger bara det, jävligt trist. Fel att hålla sig till reglerna? Men så här är det i princip alltid upplever jag, att domarna typ "faller för grupptrycket" och dömer tex. denna match till HV:s fördel...
Men men, det är inte mycket mer att göra än att kämpa på, hoppet att slå ut HV i kvarten är långt ifrån borta.
Nu ska jag fortsätta plugga!
Ha det gott! Kramar Denise

Timrå-HV71 ikväll! Kvartsfinal 1

Hallå!

Ikväll är det kvartsfinal 1 ute i E.on arena mellan Timrå och HV! :D Har sett fram emot den matchen något så grymt mycket ska jag säga!! Eller ja, sedan i lördags kväll iaf ;) Är otroligt peppad och förväntansfull inför kvällens match, med siktet på ytterligare en blytung vinst!! varför inte upprepa lördagsmatchen uppe i Coop arena? vore ju inte helt fel om man säger så... ;) Fast några fler mål vore väl kul för själva underhållningen, men rent statistiskt sett räcker det om dom vinner med 1-0 i tolv raka matcher här i slutspelet så går SM-guldet till Timrå! ;);)
Nej, nu ska vi inte ta ut något i förväg, man får ta en match i taget, men självklart kan man inte låta bli att drömma iväg om ett SM-guld till Timrå i slutet av april... :)
Det känns faktiskt(!) så här på förhand inte helt omöjligt att Timrå tar guldet i år (det vore ju sjuuukt kul iaf! ofattbart typ!), det är så jämnt mellan lagen och alla kan slå alla känns det som. Fast det är en lång väg att gå och varje match är viktig, det får man inte glömma.
Det kommer hur som helst att bli ett mycket spännande slutspel och jag har på känn att det lag som vinner SM-guld i år kommer att bli en liten "skräll", att det är ett relativt otippat lag som blir Svenska mästare 2010! ;) Det är vad jag tror iaf :)
Näe, nu är det slutdrömt för min del, ska gå ner till matsalen och äta lite lunch tror jag. Det är stuvade makaroner och köttbullar idag om jag inte minns helt fel..
Ha det underbart! Kram Denise

Ouppdaterat

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, för jag har inte haft så mycket att skriva precis :P Igår var jag hemma och var sjuk, igen! :/
Sitter på skolan nu, strax börjar tyskan... Ska väl få reda på vad man fick på Tyskaprovet som var för två veckor sedan. :P
Igår kväll var jag och pappa ut till E.on för att aktivera mitt årskort på E.on, så jag kan gå under slutspelet också. Nästa match är på torsdag, hemma mot HV. Fett spännande, men jag tror faktiskt att Timrå kommer att slå ut HV, med typ 4-2 eller något ;);) haha :P
Så ha det gott!
Kram Denise

Några av rubrikerna..














Som i en dröm

I morse kom jag hem från Luleåresan, var väl hemma vid 6-tiden typ! Om jag säger så, jag är helt tom i huvudet fortfarande, det var helt sjukt! Vet inte vad jag ska säga, mer än att Timrå vann med 1-0 igår kväll uppe i Luleå, och gick därmed till SLUTSPEL!!
Jag tror att jag aldrig varit så nervös i hela mitt liv, som i den matchen! Helt sjukt vad spännande!
På vägen upp satte TIFO-gruppen upp en banderoll uppe i Ö-vik, haha! Dom hoppade ur bussen och skyndade och sätta upp den, och sedan stack vi vidare! Självklart fotade alla på bussen banderollen! På banderollen stod det "Foppa har inget SM-guld"
Sjukt kul när flertalet tidningar uppmärksammade detta, det vart ett himla liv på så kort tid, haha :P


Denna bilden tog jag i bussen, men tyvärr kom en stolpe i vägen eftersom vi åkte med bussen ;P




Luleåklacken som inte hördes särskilt mycket xD




Spelarna kom ut på isen efter att vi i klacken ropat "En gång till, en gång till....." i typ 5 minuter efter att alla spelare gått av isen efter matchen! Moe dansade lite moonwalk, Lander gjorde kullerbytta och även han dansade lite moonwalk. haha ;)
På slutet kom matchens huvudperson ut, ANDERS LINDBÄCK!



Bildkvalitén är kass som ni ser, men så kan det bli när man står i en hysterisk klack och jag själv var i chocktillstånd. Jag visste nog inte ens vilken dag det var eller något just då om jag ska ärlig! haha! Så lycklig var man när slutsignalen gått och man insåg att Timrå var klar för slutspel! En riktigt, riktigt mäktig känsla måste jag säga, att stå där uppe på ståplats med Timråklacken och ha sett sitt lag vinna och därmed gått till slutspel, sådär sista matchen i grundserien! :D Obeskrivlig känsla var det, denna match kommer jag sent glömma om jag säger så!

På vägen hem stannade vi till på Max och käkade (vid typ 1-tiden, haha) och sedan fortsatte vi vidare hemåt. Vi tog ett litet stopp i Övik, och satte upp ytterligare en banderoll, som vi använde i gårdagens match! "SLUTSPEL" stog det på den! ;D hahaha, riktigt kul! Jag hoppade ur bussen och tog någon bild i det kolsvarta mörkret. (Klockan var nämligen 03.30! haha)



Snyggt va? ;)

Nu ska jag se reprisen från gårdagens underbara match!
Ha det gott!! Kramar// en förkyld Denise


Luleå tomorrow

Hello allt bloggfolk! Hoppas ni har det underbart! Imorgon bitti åker jag upp till Luleå med Timrå supporterklubben för att se grundseriens sista match säsongen 2009/2010. Otroligt kul blir det! :) Om Timrå tar 3 poäng imorgon är det slutspel som gäller! :D
Nu ska ja hoppa in i duschen, och sedan dra täcket över huvudet!
Ha en trevlig helg!
Kram Denise

Timrå-Djurgården 2-2

Det vart oavgjort i matchen mellan Timrå och Djurgården! En riktigt, riktigt spännande match måste jag säga! Synd bara att Timrå inte lyckades vinna, för då hade det varit betydligt lugnare inför lördagens match mot Luleå. Men det ser rätt hyffsat ut ändå måste jag säga! :P
Modo är nu borta från slutspel, och den åttonde och sista slutspelsplatsen står mellan Timrå och Luleå, som möts på lördag! Då måste Timrå ta tre poäng för att gå till slutspel, annars tar luleå den sista slutspelsplatsen! Men självklart håller vi alla tummar på att Timrå tar tre poäng på lördagens superviktiga match! :) Spännande in i det sista!!
Så det är inte över ännu!
Men nu ska jag stänga av datan för kvällen!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kramar //Denise


Timrå-Djurgården nu!

Nu ska jag, pappa och brorsan åka ut till Eon och kolla på sista matchen i grundserien, Timrå-Djurgården! Det blir en mycket spännande match, så här i slutet av säsongen! Hoppas på många mål av Timrå nu ikväll, och helst inga insläppta, vore toppenskönt! :P
Idag har jag och mamma varit inne i stan, som sagt, och uträttat en del ärenden. Jag hann även med en solning på Ego ;) Skönt var det! :):)
Men nu ska jag sticka ut till E.on!!! Är hur laddad som helst!!!! :D 
Ha det gott! Pusshej! //Denise

En god hallonsmoothie...

...eller två, är nog den bästa starten på dagen enligt mig! Jag slängde ner lite hallon, hallonyoghurt, lite mjölk och vispade ihop en fasligt god hallonsmootie! Förutom att det är väldigt gott och energigivande så är det också mycket lätt och smidigt att göra! :) På någon minut är den klar ;)
Nu ska jag och mamma åka till stan och shoppa lite, fast först ska mamma gå till tandläkaren, hehe, så jag får väl sitta och vänta där under tiden xD
Eller så funderar jag på att gå till Ego och sola under tiden mamma sitter hos tandläkaren.. :P Kanske är bättre så ;) hihi :D


En goooooood hallonsmoothie! ;D

Ha det gooooott! Kram Denise

Några bilder


Ska precis till och rygga, därför är skänklarna längre bak ;)


Tog en liten mellantrav :)


Galoppgalopp

Det var allt för denna gång, bilderna är från i söndags när jag och Elliot tränade lite själva i ridhuset. :)
Nu ska jag se vad som är på TV:n!
Sköt om er! Kramar Denise

Härligt!

Helloooo!
Igår var det Timråmatch på TV:n! Frölunda-Timrå! Timrå spelade bra genom hela matchen tycker jag och dom VANN!!! Det stog 1-0 till Timrå efter första perioden, och sedan slutade matchen 2-1 till Timrå! Alltså fick Timrå med sig 3 poäng hem från Göteborg, och sist dom åkte iväg (i torsdags) vann dom ju också, då mot Färjestad! :) Det ser riktigt bra ut för Timrå nu! På torsdag (imorgon) är det Djurgården hemma, sedan på lördag är det Luleå borta!
Nu håller vi alla tummar och hejjar fram Timrå till slutspel helt enkelt, det är långt ifrån omöjligt! :D
Här nedan har jag lagt in en del av tabellen! SM=spelade matcher GD=målskillnad P=poäng


7


Frölunda HC

SM
53

GD
0

P
75
8 Luleå HF 53 -4 72
9 MODO Hockey 53 +10 71
10 Timrå IK 53 -13 71
11 Södertälje SK 53 -48 57

Nu ska jag äta lite frukost innan jag går ut till stallet för att träna med Elliot! :)
Puss och kram// Denise

Recept på Cupcaces

Ingredienser cupcakes

Grundrecept:
100 g smör
2 st ekologiska ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl ekologisk mjölk 3%
1 st citron, skalet
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt

Hallonfrosting:
3 dl florsocker
150 g Philadelphiaost
1,5 dl hallon




Ingredienser för daimkladdkaka

Grundrecept:
Ströbröd
100 g smör
2 ägg
3 dl strösocker
2.5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1.5 tsk vaniljsocker
½ krm salt
1 eller 2 st dubbeldaim.

Gör så här:
1, sätt på ugnen på 200 grader
2, Smörj och bröa formen
3, Smält smöret
4, Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt smöret
5, Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker, salt och rör ner.
6, Grädda i 15 min, lägg sedan på hackad daim (i småbitar) på kladdkakan och låt den sedan stå i ugnen i ytterligare 5 min. (totalt 20 min)


Bakning

Igår bakade jag och Jessica! Vi bakade cupcakes (amerikanska muffins) och daimkladdkaka. :) Det vart supergott!
Min mormor fyllde år i söndags, så jag, mamma, pappa bjöd mormor och morfar på middag. Jessica var ju som sagt här och bakade på eftermiddagen, sedan stannade hon kvar här på middag + att hennes mamma också kom på middag. :)
Det vart jättegott! :)
Slänger upp några bilder på våra "bakverk" här! :):)






Vasaloppet

Idag är det ju vasaloppet! Jag har kollat lite från och till nu på morgonen, och snart går dom första i mål! En lärare på skolan är med, Jon som vi har haft i bla. rättskunskap och företagsekonomi. :) Hoppas det går bra för han (y) eller ja, att han går i mål, eftersom det är sjukt många som stoppas eftersom dom är för seg, men hoppas Jon ligger bra till.
Haha, jag skulle aldrig orkat åka Vasaloppet xD Tänk, 9 mil på längdskidor! :O Jag skulle dött efter typ 2 mil xD och jag typ hatar att åka längdskidor xD jag tycker att det går så himla segt! Bättre med hästar (y) ;)
På tal om hästar så ska jag (och mamma) nog åka till Björkbackegård i eftermiddag för att träna lite i ridhuset med Elliot :) Igår var han ju så hyperpigg, så han kan gott behöva ett rejält dressyrpass idag tycker jag ;)
Nu ska jag städa lite!
Kraaam Denise


Mjuk, rund och eftergiven

Hello!
Idag har det varit en rätt lugn dag, så här första dagen på sportlovet ;) Tog det rätt lugnt på morgonen, gjorde mig blandannat en jättegod hallonsmoothie! :D Sedan pysslade jag och mamma med taveluppsättning, jag som fick hem två nya förstoringar igår... :) Det är (faktiskt) riktigt kul att sätta upp tavlor måste jag säga :) (speciellt av sina små djur såklart!) Red sedan en sväng på Elliot här hemma på gården innan vi stack ut till E.on för att se Timrå-Brynäs. Det blev oavjort... 1 poäng iaf....
Mamma tog lite bilder idag när vi red btw :) Han var superpigg och spänd, därför jobbade jag med att han skulle bli mjuk, rund och eftergiven. Han tyckte det var jobbigt xD Här kommer några bilder... :)











Sista bilden var lite halvrolig på Elliot tycker jag ;) Gullet! :) <3 Man ser riktigt vilken överskottsenergi han hade idag! hehe xD

Nu ska jag kolla lite på matchen mellan HV och Modo...
See you later alligator!
Puss// Denise

Dålig uppdatering igen....

Fan vad dålig jag varit på att uppdatera nu! Skäms typ xD Men har inte så mycket att säga just nu, jo, det är sportlov nu!! :D Men annars så :P Det ska bli ruskigt skönt med lov nu! :D Jag ska nog bara chilla på lovet tror jag! ;)
Idag har jag varit på skolan, på stan och sedan varit på hockey, Sundsvall-Björklöven.
Dagen började med matteprov (alltid lika härlig start på dagen, vad annars liksom!?) hehe, gick väl sådär.. Sedan var jag och Gabbie till Ego för att sola, hon åker ju till Egypten imorgon, den lyckosten!! Hon ska vara där i nääästan 2 veckor! Hon åkte ner till Stockholm redan nu i eftermiddag, för planet gick typ tidigt imorgon. Det var trevligt att vara med henne under dagen nu, nu när hon ska åka bort så länge. Men hoppas hon får det underbart där nere! :) Jag får väl hålla tillgodo med solarium, hehe ;) Har btw fått riktigt, riktigt bra färg nu! Hade på mig ett vitt linne idag, och alla sa till mig typ: Shit vad brun du är! hehehe.. xD Dock har jag solat typ 2 gånger dom senaste tre veckorna.. :P Men det är ju bra att man är brun iaf :):) hihi :D Får nog chilla med solningen ett tag nu tror jag, så man inte solar sönder huden eller något annat tokigt.. vore ju dumt..
Var ju på matchen mellan Sundsvall och Björklöven nu ikväll! Sundsvall vann viktig seger, 3-1 vart det. När 3-1 målet gjordes utbröt en liten kalabalik typ! Folket i klacken vart helt hysteriska och kastade in grejjer på isen, samt att några lysrör från taket ramlade ner på isen! haha, har aldrig varit med om det förut! xD Mycket ska man vara med om! hehe :P
Nej nu ska jag stänga av datan för kvällen!
Ha det gott! Kram Denise

Färjestad - Timrå 1-3

JAA!!! Nu ikväll (torsdagen den 4.e mars närmare bestämt ;)) har Timrå tagit sin andra bortaseger efter full tid! Otroligt viktigt med en 3-poängare på bortaplan nu när det inte är alltför många matcher kvar av grundserien! Hoppas självklart på slutspel för Timrås del, men det är ändå en relativt lång och tuff väg kvar dit... mycket kan hända. Modo verkar ju förresten fruktansvärt formstarka just nu, i lördags vann dom med hela 10-3 över Färjestad, sedan nu ikväll vann dom ju med 8-0 mot Linköping! Timrå ser förvisso också väldigt heta ut just nu, 3 poäng mot Modo i måndags och även 3 poäng borta mot FBK nu ikväll ;)
Nu ska jag duscha och därmed tacka för mig för stunden ;)
Imorgon får vi för övrigt sportlov! Har matteprov imorgon kl 11, sedan slutar jag typ... :) SKÖNT! :D
Vad ska ni göra på lovet, gott folk? :)
Ha det så gott och ha en fortsatt (förhoppningsvis) trevlig kväll, det ska jag ha iaf! :)
Kramar// Denise

Usel uppdatering....

....men så kan det bli ibland när man har mycket annat! Har inte varit in på datorn överhuvudtaget idag om jag ska vara ärlig, det har gått i ett hela dagen för min del... :P Var med Gabbie och solade på Ego idag! Skönt var det! :) Hade lite ångest här i början av veckan för att jag var så himla blek (har liksom inte solat något alls på typ 2,5 veckor nu!)... Men det var nog bra för huden att vila lite från sol tror jag :)
Nu ikväll var det 65-årsfirande av pappas faster, som faktiskt fyller 65 precis idag ;) Smörgåstårta och tårta ute hos henne och hennes man på Alnön och så :) Kul att träffa dem, inte varje dag precis. :)
Imorgon är det Tyska på morgonen, sedan är det Engelskalektion. Sedan ska man väl hem och rida Elliot tänkte jag :) Red på Björkbackegård igår kväll och i ridhuset här nere idag. Han var väldigt pigg både igår och idag, men kändes samtidigt bra tycker jag :) (y)
Nu ska jag nog gå och lägga mig, har blivit sent dom senaste kvällarna, så nu ska man för en gångs skull lägga sig i tid...
God natt allesammans och sköt om er!!
Kramar Denise

Bloglovin :)

www.bloglovin.se

Följ min blogg på bloglovin hörreni! ;)

Förresten...

...idag var jag inne i stan innan matchen och beställde fem stycken förstoringar. Två stycken på Svarten (till hans ägare) och en på Frosty (till hans ägarinna), sedan beställde jag en på Elliot och en på Charlie. :)
Det vart till slut, efter många om och men, denna bild på Elliot! :D Vad tycker ni, valde jag rätt? :)
Jag beskar den lite till, så huvudet blev aningen mer centrerat, men annars så. :)



Timrå-Modo 5-4

JAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Nyss hemkommen från E.on arena, matchen mellan Timrå och Modo! En riktigt spännande match som Timrå rättvist vann, 3 otroligt viktiga poäng för Timrå. Riktigt skönt, då det var nära att bli 5-5 några gånger i slutet av matchen. Modo spelade powerplay, 6 mot 3 sista minuten av matchen, men lyckades turligt nog inte få in någon puck ändå! ;)
Näe, detta var en riktigt, riktigt viktig seger för Timrå! Bra jobbat grabbar!! Nästa match är på torsdag, borta mot dom regerande svenska mästarna, Färjestad. Håller självklart alla tummar att Timrå vinner även då!! :)
Nu ska jag plugga lite inför Tyskaprovet som jag har imorgon. Börjar kl 10, så jag har ju tid på morgonen att plugga också. Det blir nog bra.
Ha det gott! Kramar Denise

På bilden ser ni två av dagens målskyttar, nr. 3 Sebastian Erixon (längst fram) och nr 49 Gabriel Karlsson (i mitten där bak). Båda gjorde mål i den tredje perioden. Bild lånad från www.timraik.se.

RSS 2.0