Det snöar!

Nu snöar det rätt mycket igen! Ska det aldrig sluta snöa någon gång och bli vår snart!?
Jag var upp kl 7 och släppte ut hästarna i stallet! Då var det -18 grader, BRRRR! Elliot fick det tjockaste halstäcket idag + hade han det tjockaste stalltäcket också! Så nu fryser han garanterat inte! :)
Som innetäcke/stalltäcke har han ett Rambo Stable Rug, 400 grams fodring.
Hans halstäcke är ett Rambo Supreme, med 420 grams fodring.
Båda täckena är inköpta i år från Horseware, som helt klart har dom bästa hästtäckena tycker jag! Fantastisk kvalité och passform! :) Dessutom håller dom hur länge som helst typ! :) Rekommenderar starkt till alla hästägare!

+
Bilderna är lånade från Horsewares hemsida.

I eftermiddag ska jag träna med Elliot för Gunilla på SRK :)
Vid 12-tiden idag kommer Elin och Joel hit förresten :) Vi ska fotografera lite och så :) Kanske kommer det ut någon bild här på bloggen, vem vet!? ;) haha :)
Ha det gott! Kramar Denise


Hoppas att mamma fotar lite idag på träningen också :)

Träning med hästen

Hallå!

I eftermiddags var jag och mamma med Elliot till Björkbackegård och tränade, som jag skrev tidigare!
Elliot kändes bra, jag joggade mest, tränade övergångar osv... han var lydig och fin :) Jobbade på bra tycker jag! :) Mamma fotade lite, och det vart några rätt ok bilder ändå xD
Sedan nu ikväll var man ute i E.on! Timrå vann över Linköping med 3-2! GRYMT SKÖNT! :D
Nu har mna nyss kommit hem från efterfest hos grannen (jag gick tidigare pga. att jag har utsläpp av hästarna imorgon bitti (kl 07.00)... Så ska väl gå och lägga mig snart!
Slänger upp några bilder från dagens ridpass nu!

Ha det gott! Kramar Denise





Snö, snö, snö, snö!!

Lördag morgon nu! Det snöar jättemycket här! Ska det aldrig sluta någon gång? verkar inte som så...
Jag och mamma ska åka med Elliot till Björkbackegård och träna snart! Det går typ inte att rida ute här hemma, för det är typ -20 grader... Inte så kul att rida ute då precis :P
Nej nu ska jag käka lite frukost!
Pusshej! //Denise


Bio med bästaste Felicia

Hello my friends!
Nu är timmen sen, I know! Ska bara göra ett snabbinlägg nu tänkte jag! ;)
Kvällen har spenderats tillsammans med min underbara vän Felicia! Vi var först en sväng och solade på ego, sedan gick vi till Bion och kollade på Snabba cash! Jag säger det igen, fyf***n vad snygg Joel Kinnaman är! sjuuuukt! Fast han är nästan snyggare i Johan Falk-filmerna, när han har skägg :P eller saksamma, han är snygg i vilket fall som helst!
 Dagens biofilm, Snabba cash var bra iaf tycker jag :)
I eftermiddags tränade jag med Elliot på SRK! Han kändes bra och jobbade på riktigt duktigt! :) Han är fin min lillhäst! :) <3 Dock filmade/fotade inte mamma något..
Nu håller ögonen på att gå i kors för mig! Trött som få!
Kram på er allihopa! Nattinatti//Denise

Friday!

Hejhejhejhej!
Nu sitter jag i soffan på skolan och softar.. (okej, jag pluggar lite också! xD)
Igår snöade det hur mycket som helst! Det har säkert kommit över en halv meter snö dom senaste två dygnen! Helt sjukt xD Nu får det räcka tycker jag!
Snart kommer Emelie hit, vi ska ner och fika på café Charm och ta med oss datorerna för att plugga! Myspys :)
Sedan ska jag snabba mig hem för att sedan åka och träna med Elliot för G. Efter det ska jag träffa Felicia och vi ska åka in till stan och gå på bio! :D Snabba cash blir det, den sena bion. Den börjar 21.15! :) Hehe, hoppas jag kan hålla mig vaken bara! ;)
Men puss och kram på alla!
// Denne

At school

Hallå!
Nu sitter jag, Gabbie och Nathalie på skolan och jobbar med caset! Det går lite halvtrögt nu, så jag tog och bloggade lite! Igår småshoppade jag lite på stan, hittade bland annat en ring och köpte även ett nytt lipgloss xD Tog en liten bild i webcamen, bara så ni vet så har jag 0,001 pigment på mina händer typ! Hatar det! Men där är i varje fall ringen som jag köpte igår! :D hihi :D Även lipglosset är med där som ni ser ;)


Alldeles nyss fick jag en Voddler-invite!! :D FETT BRAAAAA!! haha :D


Nu ska jag fortsätta här!
Kram Denise

Jag ser det snöar!!!

Hej gott folk!
Här snöar det av bara attan just nu och har gjort det hela dagen! Känns inte så himla kul! :/
Inge mer snö nu tack! Det är bara jobbigt! Bort med snön nu, snart är det februari, sedan mars, sedan april! Och i april är det VÅR!!!
Tog lite vinterbilder för ett tag sedan som jag aldrig lagt ut förresten! :P Här kommer dom, bättre sent än aldrig som man brukar säga ;)


Nej, det vart bara en bild! Den andra gick inte att lägga upp pga något fel på blogg.se!
Nej nu säger jag god natt!
Kramar Denne

Timrå-Frölunda

Hello!!

Nu är man hemma efter Timråmatchen!! Det var en tung början av matchen för Timrås del, efter bara några minuter stog det 1-0 till Färjestad..... Men Timrå jobbade sig tillbaka i matchen och det hela slutade med vinst, 2-1! Magnus Pääjärvi gjorde Timrås båda mål! Snyggt! Jag och brorsan lånade innan matchen en "supporterflagga" av supporterklubben, där var det ett porträtt på Mange och det stog Pääjärvi på den. Komiskt att han gjorde Timrås två enda mål den matchen också! xD Vi höll upp den och viftade med den när han gjorde målen xD Vi har aldrig haft någon flagga förut, så detta var första gången vi gjorde det dessutom! :P
Sjukt viktig seger var det iaf!!! Nu siktar vi in oss på bortamötet mot Brynäs på torsdag och sedan hemma igen på lördag mot Linköping!

Idag har det varit en lugn dag ska jag säga :P Jag, Gabbie och Nathalie åkte ut till Birsta och lunchade, sedan kollade vi lite saker som vi skulle kolla för skolarbetet typ xD
Efter det åkte vi in till stan igen. Jag och Gabbie drog till Ego och solade en sväng :P Fett skönt var det! :) Och det vart ett bra resultat också :) hihihihih :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska man nog lägga sig så man orkar upp imorgon! :P
Nattinatti!
Kram Denise


Solat

Vi hade 1,5 timmes lång rast så jag och Emelie tog vara på tiden väl och gick till Bling för att sola :) Skönt var det, eftersom det är så kallt ute xD Hoppas på bra resultat också :D:D Jag tog ståsolarium today xD
Nu har vi börjat med ett nytt Case här på skolan, vi ska typ undersöka varför folk väljer just Birsta respektive stan att shoppa xD
Nu ska jag lyssna på någon föreläsning som Jon ska ha :D
See u! Kramar Denise


Helen Sjöholm & Lagaylia Fraizer

Hello!
Igår kväll var jag på Kenyagalan som anordnades av min mamma och fler från Bredsands skola. Den var verkligen jättebra! Helen och Lagaylia var dom stora utropstecknen under kvällen, men allt annat var också bra :) Det var jätteroligt att se så stora artister som rest världen runt och uppträtt komma till lilla Bredsand och uppträda där :) Superlyckad kväll som sagt!!
Dock var det inte så lyckad eftermiddag igår... Timrå förlorade mot Skellefteå med 2-3... Tråkigt det :/
Nu ska jag åka in till stan en sväng, sedan ska jag åka och träna med Elliot på SRK för G. :)
Ha en underbar söndag gott folk!
Kramar från Denne

It's complicated

Heeeej allesammans!
Nu har jag varit ute i stallet och tagit ut hästarna och gett dom frukost. Nu sitter jag och slötittar på Wallander - hämnden.
Igår kväll var jag och Emelie på bio, vi gick på It's complicated. Den var jättebra :)
Nu ska jag snart ut och rida Elliot, ska ta en sväng i skogen tror jag :) Efter det ska man ut till E.on och kolla på Timrå-Skellefteå! :D Och sedan ska vi åka till Bredsand/Kusten och kolla på Kenyagalan som min mamma och några elever på Bredsands skola anordnar! Där uppträder artister som Helen Sjöholm och Lagaylia Fraizer! :)
Länk till deras hemsida/blogg: Kenyaprojekt
Så full fart hela dagen med andra ord! ;)

Ha det gott!
Kramar Denne


Modo-Timrå 3-4

JAAAAA!!!!!!!!

Kom hem från Fjällräven Center (som man för övrigt kan kalla för Skabbräven center om man vill det xD) för någon timme sedan! Är typ hur lycklig som helst!! Timrå vann med 4-3 i förlängningen!
Underbart var det att sätta typ 7500 st Modoiter "på plats" och visa vilka som är bäst, TIMRÅ IK förståss!! :D Faktum är att Timrå har tagit poäng i samtliga 4 matcher som laget mötts denna säsong!! Timrå har på dom 4 matcherna tagit totalt 7 poäng, medan Modo tagit 5! ;)

Nu ikväll ledde Timrå med 2-0 efter första perioden! När Kamil Piros stänkte in 2:an för Timrå 18:12 in i första perioden kunde jag inte fatta att det var sant! Jag trodde inte mina ögon! Modo hade övertag i första perioden, men ändå vann Timrå första perioden med som sagt 2-0!! Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när det blev 2-0! xD haha, jag har aldrig känt så någon gång förut vad jag kan minnas faktiskt!
Jag log så stort som det bara gick och lite därtill kan jag lova! Jag hoppade, jublade och klappade händerna som en galning! Modoiterna på sittplats runt omkring mig satt bara där och suckade och surade! (jag satt med pappa på sittplats i första och tredje perioden) xD hahaha!
Resten av matchen blev sedan jämn.. Efter 01:48 stog det helt plötsligt 2-2! Innan den andra perioden var slut stog det 3-3. Den tredje perioden var mållös och det vart förlängning. Modo fick då (i förlängningen) rätt omgående en spelare utvisad, och det utnyttjade Timrå på bästa sätt! Laurent Meunier målade och segern gick därmed till TIMRÅ!!! vad annars liksom!? ;) hihi :) <3

Resan hem gick som en dans! Man var hemma på ett kick typ ;) haha, det tog bara 1 ½ timme :D Otroligt skönt med en vinst även ikväll! Nu ligger Timrå 9:a, med 6 poäng till slutspelsplats! (Åttondeplatsen) :D

Nästa match är på lördag hemma mot Skellefteå! Otroligt pepp man är!!! :D
Men shit vad långt inlägg det vart nu då! Inte meningen! Vart bara så :P Nu ska jag verkligen sova, det har varit en lång dag idag! Imorgon ska man upp åtminstonde till kl 7! (eller idag heter det väl ändå, eftersom klockan är efter 12 på natten!? haha skitsamma xD)
Trött som få nu i varje fall!
Så god natt och sov så gott!
Kramar Denise

Modo-Timrå ikväll!

Tjaaaa! Snart åker jag upp till Ö-vik!! :D:D hihihi :D Fett pepp man är! ;D Jag har Timråtröjan i dator(!)väskan :P hahaha!
Igår var jag förresten på Sundsvall hockey, dom mötte Bofors. Sundsvall vann i förlängningen! ;P
Nej, nu har jag slut på ideer om vad jag kan skriva! Så då får man väl avsluta inlägget helt enkelt.. :P
See you later alligator! ;D
Puss och kram //Denne :D

Frulle

Hello!
Nu sitter jag vid frukostbordet, har kollat igenom tyskaläxan som är tills idag samtidigt som jag käkar lite fruskost typ xD Kollade även besökarstatistiken här på bloggen och det såg riktigt bra ut må jag säga! :D Printade de senaste fyra dagarna så får ni se :P



I eftermiddag åker förresten jag och pappa till Ö-vik och kolla på matchen mellan Modo och Timrå! ;D
Hoppas hoppas hoppas att Timrå vinner!! :D Sist jag var uppe i Ö-vik och kollade på Modo-Timrå var i november 09, då hade Timrå ledningen med 2-1 (om jag inte minns helt fel) till typ 19.50 in i tredje perioden. Då kvitterade Modo till 2-2. Då vart det förlängning och Timrås Petr Caslava drog på sig en utvisning, då vart det 2-3 till Timrå... :/ Det är historia so vi inte vill ska upprepas!
Nu ska jag fortsätta på frukosten!
Ha det götttttttttttttt!!
Kram Denne

Calle Kristiansson @ TBS

Ja, här kommer lite bilder från Calle-kvällen! xD

Planscherna som satt runt om i skolan!


Scenen var i matsalen, jag tog en bild innan allt folk kom dit ;)


Ett band från Umeå :) Har dock redan glömt bort namnet..


Lite fix med ljudet innan Calle började sjunga/spela ;P









Speciella skor han hade, Calle. ;P Vissa tyckte att dom är döhäftiga, och vissa tycker inte det xD haha :P







Haha, 17 bilder vart det till slut! Tog typ 200 st på Calle! xD Haha, tro inte att jag är något fan av han precis. Jag såg inte något på Idol i år överhuvudtaget typ xD Jag som alltid brukar kolla på idol, men i år vart det faktiskt ingenting.. xD Men jag har hört några av hans låtar nu, och tyckte att han verkade ha rätt bra röst ändå :P Och sedan är det ju så också, att man måste ju passa på när det kommer en kändis till skolan liksooooom! ;D En del av bilderna är rätt lika varanda, men valde att lägga ut dessa 17 ändå.. :P
Jag tog utan blixt på alla kort, och en del kan vara lite småsuddiga om han gjorde någon snabb rörelse precis när jag tog bilden, men annars så xD

Det är självklart inte okej att kopiera bilderna om ni inte frågat mig om godkännande att göra det... Några på skolan frågade mig igår om dom fick lite bilder, och ni som frågade mig får självklart ta :)

Nu ska jag kasta i mig lite frukost och sedan sticka till skolan!
Ha det gott! Kram Denise

At the school

Heeeej!!
Nu sitter jag på skolan och har inget att göra, eller jo, plugg, men hur kul är det liksom!? xD Har hur som helst nästan 2 timmar håltimme! Man hade kunnat gått ut och fotat lite, men har ingen att fota på... Så där sprack den idén! Idag har jag nämligen med mig systemkameran, eftersom   I D O L - C A L L E   kommer hit till skolan ikväll och uppträder! :D Det är niorna som ska komma hit ikväll och kolla på skolan och så, därför har dom Calle här, som ett dragplåster ;) haha, undra hur mycket folk det blir här ikväll då!? :O xD Det bjuds dessutom på pizza också! :P hehe..
Att det kommer att bli kul kan jag försäkra er om iaf! Så kom hit alla som ska till att söka gymasiet! ;D



Tisdagen den 19 januari 2010 kl 18.00 uppträder Idol-finalisten Calle Kristiansson live @ Thoren Business School! Storgatan 25, Sundsvall! Be there alla gymnasiesökande! ;)




Just nu sitter jag och lyssnar på en intensiv duskussion mellan tre killar i min klass! Det är rätt underhållande kan jag lova! xD Roligt att sitta här och höra deras argument och åsikter om saker! :P
Nej nu ska jag nog vara lite social med mina vänner!
Ha det gott! Kram Denise


Calle Kristiansson!

Love



Jag gjorde en snabb bild i PS xD hahaha! xD
Elliot till vänster och Folly till höger. Bilden är från när hästarna släpptes i sommarhagarna! :) (ignorera Elliotsextremt fula täcke, det ligger långt undanpackat någonstans nu! xD)

Lite mer Photoshop!

Haha, är ni förvånade att jag sitter framför photoshop även nu!? xD haha, det verkar typ som att jag blivit besatt eller något :P ILLA!
Nu bläddrade jag fram några ritkigt gamla foton på min förrförra ponny, Lilla My!  Bilden är från 2004 när vi hoppade någon clearround tillsammans och fick rosett :) (Jag var 10 år då) Lilla my hade jag mellan år 2003 och 2006. Jag köpte henne som 6-åring från Njurunda Ryttarförening, där hon inte trivdes att gå som ridskolehäst. Jag hade henne som sagt i 3 år, mellan hon var 6 och 9. Den 16 maj 2006 var en av dom värsta dagarna i mitt liv, jag och mamma hade då tillsammans med veterinären beslutat att hon skulle få somna in. Hon var kroniskt halt och hade även kronisk tarminfektion. Veterinären trodde att det kunde bero på att hon gick på ridskola från att hon var 4 tills hon var 6 år. Hon var stressad när hon stog där, och därför fick hon nog kronisk tarminfektion redan då, men den "blommade ut" mer och mer under tiden jag hade henne.
Jag och Lilla My, eller Myzan som hon även kallades, tävlade lite mindre klasser i dressyr och hoppning, på klubbnivå.
Hur som helst kommer iaf bilden på henne här :)


Gjorde som ni ser hela bilden svart/vit utom rosetten ;)
Min fina lilla ponny, kommer alltid att sakna dig, Lilla My! <3
Nej nu ska jag käka lite lunch!
Puss och kram från Denise

Johan Falk

Denna söndagkväll har tillbringats här hemma, lugn och ro, vilket var skönt :) Känns som att jag mest flängt runt hela helgen! I fredags var jag hos Felicia, sov över hos henne till lördag, åkte direkt efter det in till stan och sedan ut på Timrå och se matchen mellan Timrå och HV där. Och förresten, Timrå vann igår med 4-2 över HV71! :D Så grymt skönt var det! :D
Men hur som helst, nu ikväll har det i varje fall varit Johan Falk (polisfilmer) i vanlig ordning :D Jag älskar verkligen alla svenska polisfilmer, så som Beck, Johan Falk, Wallander medmera! Jag vet inte varför, men gör det iaf! :)
Idag har jag även suttit och fixat i Photoshop! Det går sakta med säkert framåt xD haha :P
Nej, nu ska jag nog dra täcket över huvudet och sova! Ska upp vid 9 imorgon, Elliot ska få massage vid halv 10, hans massör kommer hit då :P Och imorgon börjar jag skolan kl 13.40, liksom varje måndag framöver! fett bra det! :D

Ha det gott! Kram Denne


Leker i Photoshop!

Hallå!
Nu till morgonen har jag lekt i Photoshop, jag kom i förrgår (fredags xD) på att jag haft Photoshop i över 1 år på min Mac, men inte varit in på det xD (i) Duktigt! hahahahha!
Jag testade att göra bakgrunden bakom Charlie svart/vit och behålla honom i färg :)
Tog bilden en fin septembereftermiddag i solen :) Visst är han vacker, min pojke? :) <3



Ha det gott! Kramar Denne

Ciao alla trötta!

Sitter här vid frukostbordet, ska snart åka in till stan och shoppa lite! :)
I eftermiddag står TIK-HV71 i E.on på agendan, hoppas självklart på vinst! :D
Nej, nu måste jag avsluta inlägget!
Ha det gott! Puss och Kram //Denne

UNDERBART

Hej alla hockeynördar och icke-hockeynördar! (okej, är jag dum eller? hockeynördar och icke-hockeynördar? :S kunde jag inte komma någon liiite roligare rubrik eller!? äh, vi säger helt enkelt så här istället: HEJSAN!, så alla människor, bara glöm hockeynördar och icke-hockeynördar-rubriken helt enkelt! haha, är jag helt lost och allmänt förvirrad som skriver en sån här lång kommentar till mig själv angående en rubrik? fel att bara ändra den? ORKA säger jag då! Nu fortsätter vi! xD)

Jag gör jag bara ett snabbt och litet(?) inlägg, trots att timmen är sen! xD Ska strax sova! :P
Nu ikväll var det match mellan Timrå och Rögle! Timrå spelade bra! Dom vann med 2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D Lindbäck (Timrås målvakt) var riktigt bra! ;D Hans andra 0:a denna säsong! :D (den förra 0:an var borta mot HV, där Timrå även då vann med 2-0!)
I dagens match var del mållöst fram till i mitten av tredje perioden då Petr Caslava (assist Gabriel Karlsson)! Snyggt mål var det också! ;D När klockan stod på 18.40 i tredje och sista perioden gjorde Sebastian Erixon 2-0 målet i öppen kasse! Rögles målvakt Cristopher Nilstorp hade för inte så länge sedan lämnat målburen då. ;)
Det var hur underbart att Timrå vann nu ikväll! :D <3 BÄSTA!!! :D
Puss och kram på alla!
NattiNatti //Denne

På skolan!

Hello Hello!!
Nu har jag precis kommit till skolan! Läste dom sista sidorna i min bok som ska vara läst denna vecka. Riktigt spännande och oväntat, men samtidigt ganska väntat slut. Boken heter "I en annan del av Bromma" och är skriven av Martina Haag. I en annan del av Bromma är fortsättningen på boken/filmen "Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra). Jag började på I en annan del av Bromma i måndags kväll, så det har gått rätt fort att läsa ut den. Jag har inte precis suttit hela dagarna med den direkt, utan någon gång på bussen, lite på skolan och lite hemma och så :) Martina har skrivit den på ett vardagligt språk. Jag tycker att det är mycket roligare att läsa en bok då, än att den är skriven med en massa ord som man inte förstår och så ;)

Hur som helst.
Idag på skolan, klockan 12, ska vi i klassen och naturklassen ha en rättegång! Vi ska antingen vara här på skolan eller om vi går bort till Tingsrätten och lånar en rättssal och har rättegången där ;P
Jag ska i varje fall vara Protokollförare under rättegången, så idag får man skriva så att pennan glöder! (observera att idag ska jag faktiskt inte använda dator, jag har valt att skriva på papper! haha, den du! xD)
Nej nu är det tyska! Ska springa iväg till den!
Ha det gött! Kram Denne

Onsdagen den 13 januari 2009

Hello allesammans!
Nu har jag suttit i soffan och myst under en filt, med ett stort glas hallonsaft och läst min supermysiga bok! myspys var det! :) Idag, mitt på dagen fikade jag, Gabbie och Emelie på café Charm :) Dock så gick min buss alldeles för tidigt eller vad man ska säga, hade gärna suttit där ett tag till.... :P Det var trevligt att sitta och småprata samtidigt som man sitter och småäter på en liten bulle :) hihi :) Måste göras om! :)
Nu ska jag ut till min häst och rida ut honom!
Ha det gott allesammans! Kramar från Denise

Kanonbra schema!

Nu har vi fått nya schema :) Det var minst sagt en trevlig syn ska jag säga! :):) Fatta vad soft schema! :D:D hahaha ;)
Jag printade in det i paint och skrev mitt namn osv :)



Underbart med sovmorgon till 13.40 på måndagar! :) Eventuellt så faller någon till lektion bort, för vi har inte så många timmar moderna språk! ;) Slänger upp ett schema när jag vet exakt hur det kommer att vara! ;P Men så här ser det ut vad jag vet nu :) Observera att vi inte har några schemalagda lektioner på fredagarna, då har vi tid att ta igen saker/jobba upp ämnen osv.... ;) Så om man inte har något att ta igen på fredagarna (som jag oftast inte har heller xD) så är med andra ord typ ledig på fredagarna, om jag inte vill jobba upp något ämne mer ;)
Ha det underbart mina vänner!
Puss och kram Denne

På skolan och fryser

Hallåååå!
Nu har jag precis kommit till skolan, sitter här i ett iskallt klassrum och fryser! Elementen är helt avslagna och allt! På med dunjackan säger jag bara! heh :P
Vi ska nu ha tyska med en ny tysklärare, det verkar nog bra tycker jag :)
Kramar! //Denne

Kallt fast ändå varmt

Hello mina söta bloggläsare! ;)
Hoppas ni haft en bra dag och en bra start på den nya veckan! Själv sitter jag här hemma och fryser! Det är bara några enstaka minusgrader ute, men ack så kallt inne! Det gillar vi inte, varmt och skönt ska det vara. Inte som något kylskåp.... Får väl elda lite i vedspisen så det blir lite värme här inne tror jag...
När jag kom hem från skolan idag stack jag direkt ut på Elliot i skogen. Han var pigg och glad, men ibland lite väl pigg och på ;)
Nu ska jag nog läsa lite i min bok, I en annan del av Bromma. Det är fortsättningen på boken/filmen Underbar och älskad av alla. Vi har i uppgift i Svenskan att skriva en romananalys, så man ska väl ta sig an boken helt enkelt då! :P
Annars rullar allt på som vanligt vad jag vet! :)
Puss och Kram på alla! //Denise


Sjukt dålig uppdatering från min sida!

Ja, nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera! Skitledsen för det! Men är glad att ni kikar in här på bloggen ändå :):) hih! Jag ska bättra mig markant! ;)
Det har inte hänt något speciellt vad jag kan komma på.. Jag började skolan idag, det är väl det enda. :P Annars flyter det bara på :P Var och tränade med Elliot igår, han var finfin! :) <3 Imorgon ska vi åka med honom till Björkbackegård och träna! :) hihihihihihihihihih! Ska se om mamma får till några bilder imorgon också! ;)
Nää, nu ska jag nog återgå till skolarbetet!
See you later alligator!
Kram Denne

Vill ut och fota någon dag!!

Åhh, jag vill ut och fota någon dag!! Men på vad och när är frågan??
Blir så fotosugen när jag kollar på denna bild av någon underlig anledning xD haha!

Ser på matchen mellan Djurgården och Timrå

Ja, nu sitter man i soffan och ser den dystra synen, Timrå ligger under mot Djurgården. Det står 4-1 efter 2 spelade perioder... Sjukt tråkigt :/ Om Timrå förlorar ikväll (som dom antagligen gör, med tanke på hur mycket dom ligger under med) har dom inte vunnit en match sedan annandag jul, mot Modo.... Alltså har dom spelat 6 matcher utan en enda vinst! Dock har dom haft ledningen ett flertal av dom matcherna.. Trist att dom nästan aldrig kan hålla ledningar..
Men allt kan hända, det är en period kvar och det är bara till att kämpa!!
Nu börjar väl det igen! Ska avsluta inlägget :P
Nu håller vi alla tummar vi kan för Timrå!
See you!! Kram Denne

Training

Nu ikväll var jag och mamma med Elliot till Björkbackegård och tränade i deras fina ridhus :) Vi var alldeles för oss själva där idag, inte varje dag man har ett 70*30 meter stort ridhus för sig själv ;)
Elliot var pigg och glad (som vanligt dvs! xD), så jag red honom i ca 1 timme, så han fick jobba bort lite överskottsenergi! Han blir superpigg när det är så här kallt (ca. -20 till -22 grader) och så fick han "bara" komma ut på en promenad igår, typ skandal enligt han! xD Han hoppade och skuttade rätt mycket efter ridpasset, min lilla häst blir aldrig trött! xD <3
Mamma fotade lite med kameran, provade det nya teleobjektivet och så ;) Hon provade lite olika inställningar på kameran osv. :) Så här kommer några bilder iaf!


Det var iaf några bilder ;)
Nu ska jag gå ut med hunden i kylan!
Ha det gott! Kram Denise


Spelat sönder

Hello bloggN!

Idag har varit en hemmadag för min del, jag har städat, varit i stallet, fixat en massa listor osv... xD Under tiden har jag spelat en hel del musik, och jag har nu insett att ja har spelat sönder som allra flesta låtarna på mina Spotifylistor!! :'/ Var och varannan låt sitter jag och klickar förbi för att jag inte tycker att den är nå bra längre, hemskt trist... :/ Typ alla låtar på min spellista är verkligen jättebra egentligen, men efter att jag spelat dom typ en halv miljard gånger så är dom rätt uttjatade och sönderspelade... Dum jag är som spelar låtarna så många gånger kan man tycka, men det kan inte hjälpas!
Skicka gärna Spotifyspellistor till mig via kommentar här på bloggen så jag får in lite ny bra musik, tack :) Jag lyssnar på det mesta, förutom typ dansband och death metal xD Snällt av er isf :D <3
Nu (snart) ska jag ut och rida på min underbara häst! Han är finast, min lillpojke! :) Tror att vi ska ta en barbackatur (fast med typ halstäcke, pga. 25 grader kallt ute!)
Ikväll är det förresten Timråmatch ute på E.on! Timrå tar sig an Färjestad och naturligtvis hoppas vi på en fet seger ;) Be there!!
Nu ska jag nog avsluta inlägget ;)
See you! Kram Denise


13-dag jul!

Idag, gott folk, är det trettondagen om ni missat det! ;) Tänk att det bara var tretton dagar sedan det var julafton! Känns som att det var mycket längre sedan tycker jag.... :P Men om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg så jättemycket av julafton xD Men trevligt var det! :)
Idag har det varit -24 grader här typ hela dagen! Sviiiiinkallt! :/ Jag har eldat jättemycket här hemma hela kvällen!
Nu ska jag gå ut med min lilla hund, hinner inte skriva mer! :P
Ha det gott! Kram Denise

Brons till småkronorna

Nu är matchen avslutad mellan Sverige och Schweiz! Matchen slutade 11-4! Riktigt bra, Sverige klassade ut Schweiz totalt denna match ;) (y) Nu sitter jag framför kakelugnen och myser i värmen av elden! Om lite mer än en halvtimme börjar finalen mellan Kanada och USA. Allt talar väl ändå för att Kanada vinner, och dom har ju vunnit junior vm dom senaste fem åren så :P
Nej nu har jag nog inte så mycket mer att säga, det har trots allt blivit fyra inlägg idag xD
Kramisar Denne

10-4 till Sverige

Kollar på bronsfinalmatchen just nu, 2 perioder är spelade, 1 period återstår! Just nu står det härliga 10-4! ;D (y) Underbart! Bland annat gjorde Anton Lander 2-0, snyggt mål! André Petersson har hittills gjort 3 mål! Härligt att se! :D Nu återstår det bara att se vad det blir för slutresultat! ;) Hoppas (självklart) på fler mål från Sveriges sida!!
CU!! Kram Denne

Dressyrträning

Hello allt folk!
Nu ikväll var jag och mamma med Elliot till Björkbacke och tränade för Gunilla! Mamma tog lite fel på tiden när vi skulle lasta, hon trodde att klockan var 14, fastän den var 15.. xD Så därför kom vi lite sent till träningen (kom dit typ när jag skulle börja träna egentligen, men det var ingen större fara xD) Elliot kändes bra tycker jag :) Mamma fotade lite med systemkameran... Dock hade hon fel objektiv på samt hade hon närbildsinställning på! haha, så det vart inga vidare lyckade bilder precis.. Men jag la in dom på datorn och redigerade ljuset litegrann och sådär, så man ser lite bättre iaf. :)
Kan lägga in några bilder här på bloggen ;) Inte så mycket till bilder, men ändå liksom :P


Elliot var taggad idag, tyckte det var superkul, men lite jobbigt i slutet att träna xD
På första bilden där rider jag lätt i traven, därför står jag upp i fotoögoblicket :P
Nu strax börjar JVM-bronsfinalen mellan Sverige och Schweiz ;P
Ha det bra! Kramar Denne

Nyvaken

God morgon!
Nu har man nyss vaknat, ska väl ner och äta frukost snart. Efter frukosten ska jag åka in till stan och sedan till Birsta och shoppa lite! :)
Igår var jag, Felicia och Malin på bio! Vi såg Göta kanal 3. Det var rätt okej ändå tycker jag. Vi hade riktig beslutsångest innan ska jag säga.... :P Vi stog och valde mellan Avatar (men den var så himla lång, 3 timmar, och vi skulle se bio som började vid kl 21-21.30!), Old dogs, eller Göta kanal 3. Vi stog och velade in i det sista, men till slut vart det Göta kanal. xD Det var trevligt att komma iväg och göra något :)
I eftermiddag, vid 16-tiden, ska jag träna med Elliot på Björkbacke för Gunilla. :) Igår eftermiddag red jag ut Elliot i snöstormen! Han var, trots det, superfin måste jag säga! I början var han lite väl trippig och taggad i skritten, men sedan lugnade han ner sig och jobbade på fint ;) Han är så fin så, min lilla pojke! :) <3 Jag klippte manen på honom igår också, det vart snyggt med nyklippt man och nyrakad! ;) Han ser ut som en helt annan häst uppifrån ska jag säga! xD
Nej nu ska jag avsluta detta inlägg!
See you! Kram Denise

At home from Felicia

Nu har jag iofs varit hemma ett tag, men ändå liksom! I natt såg vi JVM semifinalen, Sverige-USA. Matchen började kl 03.00 och höll på till närmare 6-tiden på morgonen. Efter det sov vi några timmar, sedan vaknade vi vid typ 11. xD Är faktiskt inte så himla trött om jag ska vara ärlig! :P Sverige förlorade med 2-5 mor USA... Så imorgon (tisdag) är det match mot Schweiz om bronset istället då! Då måste Sverige vinna!! 
Snart ska jag ut och rida Elliot i skogen en sväng. Igår tränade jag för Gunilla på SRK. Han gick rätt bra tycker jag, med tanke på att vi inte tränat för tränare på lite mer än 1 månad nu. Det vart att han fick vila när vi var i New York i början av december, efter det var det mycket annat, och sedan jul och nyår... :P Så han har fått tagit det lite lungare nu i december, rätt skönt med lite vinterlungt för mig och hästen också :P Mysa runt i skogen och träna lite själva i ridhuset och så. Igår jobbade vi mycket skänkelvikningar i traven (på volt och diagonal) och sedan i galoppen jobbade vi slutor och byten. :)
Elliot verkade tycka det var superkul att träna igen, han älskar nämligen att träna! :) Han är väldigt ambitiös och arbetsvillig att träna/tävla :) Jobb är typ det roligaste som han vet xD
Igår på dagen rakade jag honom, även fast det är lite kallt ute... Men han hade värsta björnpälsen! Nu när vi kommer att träna i varmridhus ca 2 dagar i veckan framöver, så går det inte att ta tjock päls ;P Man får helt enkelt täcka honom riktigt rejält när han är ute på dagarna! :P
Mamma fotade lite när vi tränade, fast det vart inga vidare bilder... Jag lägger ut någon bild här på bloggen nu ;)


Lillpojken min :) Visst vart han mycket ljusare när jag rakade honom!? Han brukar bli ganska ljus när man rakar honom såhär i typ januari/februari, jämfört med när han är i princip svart i pälsen på somrarna!
Mamma filmade också några småfilmer, får se om jag slänger upp en film på youtube också! :)

Nej, nu ska jag rida ut lillpojken en sväng, imorgon är det träning igen!
Ha det gött! Kram Denne

Junior VM söndag kl 03.00, Sverige-USA

Nu står det klart vilka Småkronorna möter i semifinalen, USA! USA besegrade Finland med hela 6-2 i natt i kvartsfinalen! (lördag natt) Så natten som kommer nu, alltså söndag natt, börjar inte matchen förrän kl 03.00 i svensk tid. Får väl se om man sover lite innan det kanske.... ;P Matchen håller väl på till framåt 6-tiden på morgonen... xD
Jag och Felicia ska se den tillsammans bestämde vi, men om jag känner oss rätt så blir det förmodligen ingen sömn innan matchen i natt.... :P Men ska försöka! xD
Det gick ju en till kvartsfinal i natt (lördag natt) om den andra semifinalen, där besegrade Schweiz Ryssland med 3-2.
Alltså, semifinalerna som går i natt är:

Söndag 3 januari kl 23.00 (i svensk tid)
Kanada - Schweiz

Söndag 3 januari kl 03.00 (i svensk tid)
Sverige - USA

Vinnaren av vardera match går ju sedan till final, finalen är på tisdag natt kl 02.00!
Själv ska jag väl se båda semifinalmatchena ikväll/i natt ;D Båda matcherna sänds i SVT 24 :D Det gäller ju att kolla in hur dom andra lagen spelar, inför en eventuell final som Småkronorna siktar på.. :P 

Nej, nu ska jag ut och klippa min häst, ska träna ikväll med honom på SRK :P
Ha det bra! Vi hörs snart igen!
Kramar Denise

Kokat knäck

Nu ikväll har jag och mamma kokat knäck! Vi brukar alltid göra det lite innan jul, men i år var det mycket innan jul, så det vart nu istället ;) Jag sprang och hämtade systemkameran, så jag fotade lite under tiden vi gjorde knäcken, haha!

Jag började med att lägga ut knäckformarna ;)


Sedan började man koka upp "knäcksmeten".....


....och koka upp mandlarna (vi gjorde både knäck med krossade mandlar och utan)


Sedan fyllde vi formarna och ställde ut allt på bron så det fick stelna :)


Knäck är verkligen hur gott som helst! :)

Nu ser jag på matchen mellan Linköping-Timrå! Efter första perioden leder Timrå med 1-0!!! :D Martin Sonnenberg passade fram till Björn Svensson, målet gjordes redan efter lite mindre än 1 spelad minut! (y)
Nu ska jag gå upp och sätta mig framför TV:n igen och invänta att period 2 ska börja! :)
Kram på alla!
Denise

Beautiful sunrise




Fotade bilderna från vårt hus på morgonen, 2 januari 2009! Soluppgångar är så himla fina, idag kunde jag inte låta bli att ta mitt nya teleobjektiv och ta några fina bilder :)

Borde snart sova....

Hallå allesammans!

Tänk att det är år 2010 nu, jag kan inte fatta det! Det känns inte alls som det tycker jag... :P Det känns som att det är typ år 2005 eller något! Jag vet inte varför, men så känns det som iaf tycker jag. 2010 låter så himla mycket!
Nu borde jag sova snart, börjar bli riktigt trött! Men jag lyssnar på en massa bra musik och så, då vill man inte sova ;) I natt (vid 1 typ) kollade jag bloggstatistiken innan jag stängde av datorn, och siffrorna de senaste två dagarna såg rätt bra ut tycker jag :) Jag anmärkte också på en lite rolig sak, eftersom det var nytt år då efter tolvslaget så stog det år (2009) på dom tidigare dagarna :P Rätt fult tycker jag xD Pilade till det där på bilden som ni ser ;)
Jag printade en bild som jag kan slänga ut här på bloggN ;)


Jag och Felicia gick ut på gården på tolvslaget och kollade på alla fyrverkerier, och vi smällde lite fireworks vi med ;) haha, inga värstingar precis, bara några mindre :P
Jag tog även några bilder med mitt nya teleobjektiv ;) Jag har faktiskt aldrig fotat fyrverkerier med systemkameran någon gång.. xD Men nån gång ska väl vara den första ;)



Alla bilderna är klickbara, jag lägger upp miniatyrer här på bloggen för att de inte ska ta så stor plats av inläggen ;)

Men nu ska jag sova! God natt!
Kramar Denne

2010

Ja, allesammans! Nu är det 2010! Jag kan säga att jag började det nya året med att på morgonen gå ut och släppa ut hästar och sedan handskotta gården i flera timmar............. Kul att vara hemma själv på en gånd och inte kunna köra traktorn vet ni ;) Liiiiiite ont man har i ryggen nu då..... Uscha.. Det har kommit hur mycket snö som helst, och vi har stor gård. Men det är väl bara till att bita ihop och kämpa på tror jag :P
Jag hade tagit på mig att rida/ta hand om Frosty (en ponny i vårt stall), men jag tror inte att jag rider honom idag om jag ska vara ärlig, inte direkt det bästa vädret.. xD Jag red ut honom igår (torsdag) och i tisdags, så han klarar nog sig bra ändå skulle jag tro... :P
Elliot fick vila igår, pga han hade gått typ 5 dagar i streck, tränat osv... Jag som tänkte rida honom idag, så får väl se om jag tar ut honom lite senare, om det lugnar ner sig med snöstormen.
Mamma, pappa och brorsan är på väg hem igen från stugan i Åre nu. Jag MMS:ade pappa en bild på snöstormen alldeles nyss xD Då får dom se hur det ser ut här ^^ haha xD
Nu sitter jag här inne och värmer mig, snart ska man väl dra ut och skotta igen antar jag!
Hoppas alla får ett gott 2010!
Take care! Kramar Denne

RSS 2.0