Mina älskade Converse........

........befinner sig just nu på hotell Scandic syd i Östersund! KUL! Idag fick jag ta mina svart/rosa Converse=emovarning? Men vafan skulle jag göra!? Det var så himla varmt ute så jag ville inte ha annat än just Converse på mig! Jag är såååå himla trött på mig själv, hur lyckas man glömma sina skor på hotellrummet!? :O Jag hade på mig dom i lördags kväll, sedan la jag ner dom i en påse och när vi checkade ut igår morse så glömde jag givetvis påsen på hotellrummet...! Duktigt av mig!
GAHHHH!! Jag som vill ha dom NU!! I morse när jag upptäckte det så ringde jag fort som tusan till mamma och hon har ringt till hotellet nu tror jag... Hoppas jag får hem dom snart, för dom är mina absoluta favoritskor, kan typ inte leva utan dom! Dom är helt perfekt formade efter min fot nu och allt... suck!


Älskade skor! <3

Bilder från helgen!


Idag, Msv B:4


Elliot var nöjd och glad :)

Bild från igår, Msv B:2, hade då en lånad svart kavaj :)


Från Msv B:2 igår

Nu är jag dötrött, ska hoppa in i duschen och sedan sova! God natt gott folk, höres imorgon! Pusspuss

Östersund dag 1

Då var årsdebuten avklarad för min och Elliots del! Här uppe i Östersund har regnet vräkt ner och banan var allt annat än torr... Jag hade en häst som var huuur pigg som helst, så pigg så överdomaren varnade alla i ridhuset att hålla sig undan.. hehe.. tokhäst! xD
På banan var han liiite lugnare och det vart en mkt spänd, men felfri ritt. Vi slutade på en 5.e plats, 62,3%, vilket jag är rätt nöjd med ändå med tanke på omständigheterna. :) Nu tar vi nya tag inför morgondagen! Msv B:4 är det som gäller då! :)
Tyvärr har jag inte en enda bild att bjuda på pga. att sladden till datorn är kvarglömd hemma. Men bilder kommer in imorgon kväll när vi kommit hem! ;)
Nu ska jag snart sova, är trött och ska upp tidigt imorgon för att åka till Elliot och jogga av lite överskottsenergi på morgonkvisten så han inte gör en repris av idag imorgon... xD
Ha det gott!! Kramen

Tur

God morgon!
Jag har nyss vaknat, och jag hade lite tur att jag vaknade så pass tidigt ska jag säga... Jag hade nämligen ställt klockan på mobilen, men tror ni att den ringde då den skulle? icke. På androidmobiler så ringer alarmet bara på måndag-fredag om man inte ställer om den till att ringa varje dag... suck... och tänkte jag på det när jag ställde den på alarm kl 1 i natt? svar: nej. 
Så jag får väl skylla mig själv helt enkelt.. tur att jag inte skulle upp så tidigt bara xD det hade ju varit snyggt om man sov till typ 11 och missat hela tävlingen! Så nu ska jag genast gå och ställa om den till alarm varje dag.. hehe ;)
Just nu ligger jag i soffan och myser med min lilla katt som ligger och sover brevid mig.. Hon är så gullig, min lilla katt! :) Innan vi fick henne så tyckte jag inte alls om katter, och det gör jag i och för sig inte nu heller, bara min lilla katt, för hon är helt perfekt! :)
Nej nu ska jag sluta sitta här och snacka en massa.. haha.. Ska ut till stallet och jogga Elliot en sväng så han inte har så jättemycket överskottsenergi inför ikväll... hahahah...
Ha det så gott, jag uppdaterar nog något i bilen på vägen upp! :)
Ha en skön lördag! Kramen!

Laddar upp inför tävling

Nu sitter jag här helt slut typ! xD Jag har sprungit runt hela eftermiddagen och kvällen för att fixa i ordning allt inför helgens tävlingar uppe i Östersund, samt åkt och tränat för Gunilla på SRK med Elliot. Efter träningen fixade jag en massa tjofs med Elliot, som typ: duschat och skrubbat benen+svansen, lackat hovarna, klippt lite småhår på benen samt. klippt "hovranden" (klippt rakt där håret på benen slutar vid hoven), lindat benen, flätat svansen medmera... xD Lite allmän tillfixning och uppfräshning med andra ord :) Skönt att få sånt gjort!
Träningen gick jättebra, han var mjuk, fin och avspänd. Han gjorde alla sakerna bra, så det vart ett kortare pass eftersom han skötte sig bra och med tanke på att det är tävling både imorgon och på söndag. :) Jag hoppas verkligen att hans lugn och mjukhet håller i sig i helgen bara... :)
Nej nu tror jag att jag ska gå och lägga mig snart, är sjukt trött även fast jag sov så länge i morse! haha, vad är det här!? Jag är typ alltid trött! Borde även ta och kolla igenom programmen så jag kan dom någorlunda iaf, innan jag dejtar John Blund.
Ha en fortsatt trevlig fredagskväll och sköt om er!
Godnattkramar!


Bilden på oss är från Junior-SM 2009 i Eskilstuna :) <3

Sovmorgon

I morse tog jag rejälv sovmorgon! Så himla skönt! :)
När klockan var 11 kom pappa in på mitt rum och sa att det var dags att kliva upp (han var hem en sväng på lunchen och bytte om innan han åkte ut på golfbanan och spelade). När han väckte mig vart jag lite småsur och sa åt han "Men jag har ju sovmorgon, låt mig sova!" hahaha... Han skrattade åt mig och sa åt mig att klockan var 11 och sa att jag kunde åka med han ut till golfbanan och äta lunch med honom så slapp jag laga mat. Så efter några minuter att jag vaknat åkte vi ut till Öjestrand och åt lunch. Det var typ fläskfilé och ris eller något sånt xD
Nu har jag varit inne i stan och shoppat lite, köpte bla. två biljetter till Takidakonserten som är dagen innan Roxettekonserten. :) Jag och Felicia ska gå på Takida tänkte vi :) Sedan på Roxette ska jag, mamma och två till gå :) Det blir nog superkul med konserter två dagar på rad liksom ;) Dessutom kommer bla. Charlotte Pirelli dit också. Så full fart den 6-7 augusti med andra ord ;)
Nu ska jag sticka ner till stallet och fixa inför helgens tävlingar som är uppe i Östersund. :) Msv B:2 imorgon och Msv B:4 på söndag. Wish me luck ;)
Men ha en underbar helg, skriver något eventuellt lite senare..
Puss och kram!

Dagens businessoutfit!

Hello gott folk!
Nu tog Gabbie en snabb bild på mig i min outfit! 8-D
Så här kommer bilden, nu ska jag fortsätta jobba på företagsekonomin! xD


Skjorta: Vero Moda Sundsvall, Jeanstights: Calvin Klein New York, Stövlar: ?

Business

God morgon!

Nu sitter jag på skolan, har haft tyskalektion nyss. Nu sitter jag och väntar på att Gabbie ska bli klar med sin franskalektion, sedan ska vi och 10 andra gå med Business manager Andreas (typ rektor) till Restaurang & Bar Oscar. Där ska vi äta lunch och lyssna på en föreläsning, "Framtidens ledare". Den handlar om typ hur man är en god entrepenör och ledare. Det ska bli roligt och intressant tycker jag! :) Andreas skrev till oss att vi skulle ha lite finare kläder på oss, så jag tog på mig en vit/ljusblå randig längre skjorta (den har jag berättat om förut). Till skjortan har jag svarta byxor och svarta klackstövlar i "skinn". :) Jag plattade håret i morse, så nu är det långt! :):) (y) Sminkade även mig lite noggrannare än vad jag brukar xD Jag brukar oftast när jag ska till skolan bara dra på lite foundation och lite mascara i all hast typ.. xD Haha, men idag var jag lite noggrannare iaf.

Tyskan i morse gick bra, vi hade bla. enskilda betygssamtal med läraren. För mig gick det bra, jag fick VG i slutbetyg i Tyska steg 3, vilket jag är nöjd med. :) Hehe, jag är inte precis något snille i tyska, så för mig räcker det gott och väl med ett VG! ;)

Nu ska jag springa ner på 1.a våningen och se om Gabbie slutat franskan! :)
Ha det gott! Kram Denise

Ingemansland

Jag vet inte riktigt vart jag står just nu. Det känns som jag är i något "ingemansland", som något mellanting av något slag. Känner att jag inte har något håll att vända mig till, utan jag står där själv och vet inte vart jag ska ta vägen, åt vilket håll jag ska gå åt. Saken är den att jag vill så himla mycket och jag vet precis vad jag vill, men det är olika saker som sätter stopp för det man gör.
Just nu står jag där precis mittemellan och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, men det visar väl sig med tiden. Med tiden visar det väl sig vilka vänner som är sanna vänner, och vilka som försvinner bort sakta men säkert i livets gång.
Det är tur jag har min underbara häst som alltid finns där, i ur och skur, som man kan gå till och känna sig bra för en liten stund.
Tack, Elliot <3




Men det är något man måste lära sig, även om det kan vara svårt - livet dalar upp och ner..

Film från träningen igår!

Jag och Elliot åkte ju till Björkbackegård och tränade igår! Mamma filmade (för första gången på år och dar!) Så här kommer en liten film ;)

http://www.youtube.com/watch?v=i2w7A0c_ZfI

Nu ska jag fortsätta chilla i det fina vädret! :)
Ha det gott! Puss på er alla!
Denise


Idag blev jag lite nostalgisk, så jag satte mig ner och kollade i gamla fotoalbum från när jag var liten. Bland annat hittade jag denna bild :') haha, jag var några veckor där, och redan då var man i stallet! xD


Ingen inspiration för plugg

Just nu sitter jag hemma, har inte något speciellt för mig just för tillfället, så jag borde plugga... Dock känner jag ingen form av inspiration att plugga, även fast jag har ett antal inlämningsuppgifter som måste in denna vecka!
Det är:

- Engelskaanalys på en engelsk bok jag läst (har snart gjort halva)
- Naturkunskapsuppsats (har påbörjat)
- En övergripande planering för företagsekonomiuppgiften (jag och Gabbie har gjort halva)

Så jag är lite halvstressad ska jag säga... Som tur har jag en Naturkunskapslektion idag som är 2 timmar lång, och sedan har jag fredag då jag kan finslipa på den. Angående företagsekonomin så har jag även där en till lektion, och det är på torsdag, ca 1,5 timme och sedan har vi ju även fredag som vi kan skriva klart den om den inte skulle vara färdig. (tillsammans med Gabbie). Engelskaanalysen skulle jag nog vilja få klar ikväll eller imorgon...
Jag tror nog att jag kommer fixa dessa inlämningar, men som sagt, jag finner inte så mycket inspiration till att sätta igång...
Det var allt för mig just nu, denna tisdagsmorgon! Snart beger jag mig till skolan, tyskalektionen börjar kl 10.00 och sedan är det full fart hela dagen fram till 16.30 då jag åker hem, för att sedan åka till Björkbackegård med Elliot för att träna!
Ha det gott och sköt om er! Vi höres snart!
Kram Denise

Förresten, som ni märkt har jag faktiskt blivit lite duktigare på att lägga ut bilder här i bloggen, det verkar som att det gillas från många håll och jag tror jag fortsätter i den stilen! Personligen tycker jag att det är mycket roligare att läsa en blogg med bilder i dom flesta inläggen, istället för inlägg med mest en massa text.. Tycker ni samma som jag?


Denna bild fotade jag i Kungsträdgården på min födelsedag, 11 maj 2010.


Vackra vår!

Åhhh, jag älskar verkligen våren! Det är bara för underbart när träden börjar gönska och det är ljust dygnet runt ute! Håller ni med!?
Jag och Felicia red ut med våra små hästar i det fiiiina vädret! :) Jag tog en bild med mobilen under tiden vi red, här har ni xD



Nu är det dags för sen middag för min del!
Kram Denise

New Shoes

Nu var jag ner på Din sko, på rean där :) I fredags såg jag ett par dösnygga skor där, och nu bestämde jag mig att slå till och köpa dom! :D Dom är minst sagt svåra att gå i, men jag vänjer mig nog förhoppningsvis! :)
Klacken är hela 15 cm, så det har ju sina anledningar att dom är svåra att gå i xD

Där är snyggingarna :)

Nu ska jag forsätta gå i dom så jag vänjer mig att gå i dom någon gång ;)
xoxo Denise

Fullt upp igår!

Därav ingen uppdatering igår... Var på SRK och var funktionär på deras nationella ponnytävlingar hela dagen, sedan åkte jag och Elliot på kvällen till SRK och tränade för Gunilla. Och ja, ni märker, hahaha...
Hej förresten!
Nu sitter jag på skolan och strax börjar engelskan... Efter engelskan har vi håltimme i 2,5 timme. Sedan har vi mentorstid och företagsekonomi i typ 1 timme. Lite onödig skoldag enligt mig, menmen... xD Efter skolan ska jag rida ut Elliot, typ skritta ut en sväng i finvädret :) Imorgon ska jag träna på Björkbackegård för Gunilla :)
I helgen är det tävling uppe i Östersund, på lördag startar vi Msv B:2 och på söndag startar vi Msv B:4. Startlistorna, uppstallningslistorna och ryttarmeddelandet har kommit ut på deras hemsida inför tävlingarna och jag Elliot ska stå på ridskolans uppstallning, fast från början så fick han inte plats där, men sedan ordnade det sig så han får stå där :)
Jag och mamma ska bo på Scandic syd tänkte vi. :)
Nu måste jag avsluta!
Ha det gott! Soliga kramar //Denise

Sally





När jag var ute och fotade på en båt som ska säljas kom min urgulliga katt springandes och jag tog några bilder på henne när jag ändå hade kameran framme ;) Visst är hon bara för söt!?
Haha, på andra bilden hör hon något och har därmed det ena örat lite åt sidan ;)

Du och jag mot hela världen









DRYYYYG

Nu sitter jag här med Felicia och drygar sönder, fast just för tillfället så sover hon! hahaha.... kul kompis man verkar vara, om kompisarna somnar när dom är hos en! HAHAHA....... eller?
Jag är sjukt trött nu om jag får erkänna, dagen började tidigt, redan kl 06.00. Det var nationellt prov i matematik kl 9.00 och sedan gick jag runt på stan i kära vänners lag. Först gick jag med Gabbie och Emelie, sedan gick jag med bästaste Felicia! :D Alla shoppade utom jag, hehehhehe..... ;) Fast jag hittade ett par riktigt snygga skor på Din sko, på rean dessutom! :D Fast dom var jättehöga, och det passar inte riktigt om man är i min längd, dvs ca 170 typ... Får se hur det blir med dom, men det vart inget köp idag iaf.... :P
När vi kom hem stack jag ut på Elliot i skogen med Felicia och Hunk! Mamma fotade lite på oss innan vi stack iväg! Hahaha... här kommer en bild iaf! ;) Mer bilder kommer sedan.... :)
Nej nu ska jag nog avsluta detta inlägg!
Ha en underbar helg! kramar!


Regnig eftermiddag men fin kväll!

I eftermiddags var det jätteregnigt ute, då trotsade jag regnet och stack ut med Elliot i skogen och red! Han var pigg och laddad som vanligt, och på vägen hem kom det en cykel i full fart nerför backen som jag var på väg nerför. Cyklisten bromsade inte in det minsta, utan blåste förbi Elliot bakifrån i full fart och vägen som vi befann oss på var ca 1,5 meter bred och med diken på båda sidorna om gångvägen i skogen. Elliot fick då panik eftersom han dessutom är bakskygg och det gjorde ju inte direkt saken bättre... Men han hanterade situationen jättebra tycker jag, han hoppade ner i det ena diket och var sedan uppstressad resten av vägen hem, men det hade ju kunnat gått såååå mycket värre... Är tacksam att det gick bra säger jag bara... Nog om det.

När jag kom hem provade jag Elliots nya täcken :) Dom var jättefina på han! :) Jag fotade lite och här kommer några bilder!


Rambo Stable Sheet, ofodrat innetäcke.


Amigo 600D Lite, ofodrat regntäcke.


Elliot i skogen (jag vet att fotot blev fail, men han trampade runt exakt hela tiden, stog inte still en sekund!)


Elliot vart trött på mig när jag flängde runt i hagen och bytte täcken hela tiden, så han stog och jäspade till slut xD hahaha!!
Nu ska jag lyssna på lite musik under tiden jag pluggar inför matte nationella imorgon!
Ha det gott! xoxo Denise

Mina nya ridbyxor har kommit!

Nu har jag äntligen fått hem mina nya ridbyxor! :D Fick dom vita för ca. 2 veckor sedan, och dessa blå nu! :D
Dom som kom hem idag var marinblå Pikeur Cindy! Dom som jag fick för ca 2 veckor sedan var ett par vita Pikeur Lugana :) Provade dom blå nu, dom var alldeles perfekt! :D (y) hihi lucky girl! :D



Jag har ett par Cindy sedan tidigare, fast ett par grå som jag älskar! Då passade det bra med ett par till nu kände jag. :) Mina grå Cindy ser ut som dessa nedan:



Mina vita Lugana ser ut så här:


Har ett par vita Lugana sedan två år tillbaka, även dom är underbara! Kände att det kan vara bra med två vita ridbyxor, om dom ena skulle bli skitiga mitt på en tävling eller så...

Nu ska jag nog ner till stallet och rida ut Elliot, och kanske inviga dom nya ridbyxorna ;)
Puss och kram! //Denise

iPad

På lunchen när jag satt och väntade på Gabbie och Jossie så kom Jon (min mentor) förbi där jag satt och han visade hans nyimporterade iPad! Han slängde åt mig den och lät mig fippla med hans iPad ett tag, hahaha, fett kul :D Man har ju länge läst om iPads på internet osv, men jag har aldrig hållt på med en iPad irl, så det var skojigt :D
Nej nu ska jag snart kila ut till bussen, sedan när jag kommer hem ska jag ut och rida en sväng på Elliot i skogen om vädret tillåter! :)
Skriver något senare! kramen!


Mani

Jag var ner en sväng på stan i finvädret och kollade lite, hittade lite småsaker på rean, bland annat ett läppstift, ett lipgloss och ett fint nagellack. :) Alla tre var bruna, vilket jag gillar skarpt! Jag tycker det är sååå fint med nougatbrunt lipgloss eller läppstift! Och att man sedan matchar med ett brunt nagellack i precis samma nyans så blir det pricken över i liksom! ;)
Haha, tala om beroende jag är av läppstift/lipgloss, jag har 10 stycken i handväskan! :O
Det är fan inte normalt! hahahaha! Får nog rensa ur lite tror jag, fast problemet är att jag vill ha alla till hands och använder alla! haha, stora probem här känner jag! xD
Nu ska jag fortsätta på engelskan!
xoxo


Isadora nagellack Wonder nail, "Icy nougat"
HM lipgloss "Coco kiss in Aruba"
Viva la Diva läppstift "Nougat"

Bra att ha i handväskan! ;)


Orkar inte mer

Jag orkar verkligen inte mer, nu har jag fått nog! När tar det slut? Just nu verkar det vara så långt ifrån slutet det bara går att komma och jag klarar inte av det som det är nu. Det är helt omöjligt.

Can't wait!

Idag har det varit otroligt mycket studentsnack, i och med mösspåtagningen på torget idag osv.... Jag säger det igen; jag är så sjuuukt avis på alla lyckliga personer som står där och bara mår! Jag kan bara inte vänta tills att det blir min "tur" att ta studenten!! Känns som evigheter tills dess, heeeela 2 år...!
Hehe, om jag ska vara ärlig så började jag idag fundera på vad jag ska ha på mig på mösspåtagningen och sedan på det bästa av allt, den stora dagen, STUDENTEN! Man såg ju en hel del studentmössor idag så jag funderade på vilken jag vill ha på min student... Det blir nog en vit med svart kant och guldtext, det vill säga det klassiska! hahaha ;)
Nog snackat om studenten.... hahaha...
Kvällen tillbringas tillsammans med min bok som vi i klassen läser på engelskan, på ca 140 sidor. Imorgon ska den vara utläst och jag har typ läst halva hittills! Bra jobbat Denise Danielsson! NAAAAAAAAT
Så det blir till att läsa hela kvällen typ... Bara för att jag läser assegt på engelska? Inte mycket mer att göra än att sätta igång....
Förresten, det är asfint väder nu! Jag glädjer mig åt alla studenter (oh no, inge mer studentsnack sa jag ju nyss!!) som nu fått solsken, med tanke på dagens pissväder, dvs regn och rusk! Nu är det iaf klarblå himmel och solsken! :D
Ha det gott och sköt om er! Kram Denise

Vill ta studenten!!

Nu stundar mösspåtagningen nere på torget, dock önskar jag inget mer än att det var jag som stog där med mössan och skrek! Men man får ju så snällt vänta i hela två år till, man har väl inte så mycket val helt enkelt..... :P
Nu ska jag jobba vidare på Naturkunskapen! Sedan ska jag nog gå ner på torget och vara mycket avundsjuk på alla treor som är såååå lyckliga idag (och några veckor framåt också för den delen!) Man får glädjas åt dom helt enkelt! :) Min dag kommer, man får väntaaaa...
Ha det gott och om du är en av dom lyckliga 91:or som tar studenten i år så ha det så grymt jävla kul!!!!!
xoxo


VILL TA STUDENTEN!!!!!!


På skolan

Nu sitter jag på skolan, i ett klassrum med resten av klassen och ser en totalt usel "film" från någon standupkomiker som inte är ett dugg kul! Blir jäkligt trött.... Orkar inte höra mer! Dessutom står han och skrattar åt sig själv hela tiden, det är såååå orutin att göra det tycker jag!
Nu ska jag gå ner på stan en sväng! :)
Ha det bra och kram på alla!
xoxo Denise

Confused girl


Dålig update

Som ni säkert märkt har inte bloggen riktigt hunnits med... Ledsen för det. Nu är jag supertrött och orkar inte skriva mer! Så god natt och vi hörs imorgon! :)
Puss och kram!

Förändringen!

Hello!!!
Nu är jag hemma igen, jag var nämligen in till stan till Salong Pili och fixade mitt hår :) Jag är lite ovan, men nöjd :) Jag toppade först håret, sedan gjorde jag en massa ljusa slingor. Håret blev nu betydligt ljusare, och det är roligt med lite ljusare hår nu när sommaren snart är här! :D Jag tog en två snabba bilder nu när jag kom hem, hehe, jag la kameran på byrån i hallen och tog kort med självutlösaren på kameran xD Vart verkligen inga bra bilder och jag fastnade inte på bild idag, så bilderna vart därefter....
Men jag lägger in dom iaf, säg vad ni vill ;)


Hahaha, sämsta posen ever! Men jag ville ha med hela håret och då fick jag vika mig på mitten typ, hahaha! sämst när man bara har en låg byrå som fotograf, men man tar vad man har helt enkelt!


Och denna bild vart totalt usel, fokusen satte sig av någon konstig anledning på bakgrunden och inte på mig, jag blev riktigt arg när jag lagt in bilderna och såg det! Men jag orkar inte ta någon ny bild nu och denna får duga så länge helt enkelt ;) Hehehehe, man ser ju iaf ungefär hur håret ser ut.......
Nu ska jag sticka iväg en sväng och uträtta några ärenden, sedan ska jag iväg till SRK och träna för Gunilla med Elliot! :)
Ha en så underbar fredag och sedan en riktigt skön helg!
Kramar!

Förändring....

Idag (fredag) kommer det att ske en förändning av mig, vad som ändras kommer ni kanske få se imorgon ;)
Jag hoppas hur som helst på ett bra resultat och att jag trivs med det jag ändrar! ;)
Nu ska jag dra täcket över huvudet så jag orkar med dagen! (vet att jag borde gjort det för länge sedan, menmen! xD)
Ha det gott och sköt om er!
Puss och kram!


Lite bilder från födelsedagsfirandet!

Idag har det varit fullt upp hela dagen, släkten har varit här på födelsedagsfika idag. :) Jag hade klänningen jag fick i tisdags (på min födelsedag) när vi var nere i Stockholm och shoppade :) Då kom jag på att Charlie har ju en piké-hundtröja som passade bra till min klänning, ljusblå/vitrandig! :) Då passade vi på och fotade lite när vi matchade så bra! ;) Även mamma lånade min ljusblå/vita skjorta med vit krage av lite längre modell, den passade sjukt bra på bilden brevid mig och Charlie ;) Dessutom såg jag att pappa hade en ljusblå/vitrandig pikétröja i garderoben också! Haha, så jag sa åt han att ha den! ;) Brorsan hade ingen ljusblå/vit-randig skjorta, utan bara en ljusblå, så det fick bli den för hans del! ;);) Haha, dessutom var prinsesstårtan ljusblå! Sjukt bra matchat  och strukturerat av mig där tycker jag! ;)

Moster Maria fotade lite ute på gården, så här kommer lite bilder på oss (vet att jag ser cp ut, men hunden är söt iaf!)


The boss ;)














Det var allt för idag ;)
Svara gärna på frågan på den nedersta bilden! :) Har lite beslutsångest.... xD
Nu ska jag käka lite middag!
Kram// Denise


Beautiful sunset

Denna fina solnedgång såg jag utanför mitt fönster nyss, otroligt vacker :)



Första hela dagen som 16-åring = övningskörning

Nu är jag 16 år, haha.. ;) Jag föddes på kvällen, typ kl 19.30, så jag fyllde inte 16 förrän kl 19.30 igår om man ska vara noga xD Idag är min första hela dag som 16-åring alltså, och det firade jag med att köra "riktig bil" (haha, näää jag körde trampbil! xD) till skolan! (dvs ca 2,5 mil!). Att övningsköra gick helt problemfritt, trots dålig väg bitvis och morgontrafiken som är vid 7-tiden, då typ alla åker till jobbet! xD
Pappa sa åt mig i morse: Idag är det du som kör. Jag försökte komma på anledningar till att han skulle köra, men jag lyckades inge vidare :( Hahahahaha, jag kom t.o.m. med: Får jag köra denna bilen? (klart som fan att jag får köra den, men ändå! xD) Jag var inte så värst sugen att övningsköra så här på morgonen, men jag gjorde det till slut ändå! ;P Men som sagt, det gick jättebra :)
Jag dubblade även mitt personliga rekord i hastighet i bil nu till morgonen! Den ni! ;) Jag körde 100! HAHAH xD Eftersom min moppebil bara går 50 km/h så har jag ju inte kört fortare (när jag suttit bakom ratten...... :P) Idag var jag uppe i 100 km/h flertalet gånger! Det var faktiskt enklare att köra riktig bil än att köra min moppebil om jag ska vara ärlig, för med moppebil måste man alltid hålla sig undan och köra så långt ut i vägrenen som möjlig (och det kan vara riktigt trångt om en långtradare kör om en i 90 km/h på en smal väg när det är mycket trafik....) Annars var det inte så jättestor skillnad, men anmärkningsvärt så körde jag inte med växellåda denna gång, eftersom vi bara har bilar med automatväxel! Hahaha xD Så den dagen man börjar övningskör med växellåda så kommer det säkerligen att bli betydligt svårare, med automat är det ju bara att gasa, bromsa och svänga.. hehehe
Snart börjar vårt nationella prov i matematik! Är inte så pepp kan jag lova... Ska plugga lite till nu, och hoppas att jag skriver VG på det iaf. Vore superskönt om man fick VG, men nationella prov har ju tendensen att vara lite kniviga, men jag får hoppas på det bästa helt enkelt, för något mattesnille är jag inte! :)
Nu ska jag avsluta detta enorma inlägg som säkert ingen kommer att läsa ändå.... ;)
Ha det gott! Kramar Denise

16-årsdagen tillbringades i huvudstaden!

Som rubriken lyder så har jag och mamma varit nere i Stockholm denna fina tisdag! :) Vi mötte upp moster (som bor i Stockholm) och vi gick och shoppade :) Jag köpte bla. en söt sommarklänning, en fin skinnjacka och ett nagellack som matchar klänningen :) Är mycket nöjd! :D
Vi köpte oss varsin mjukglass och satte oss i Kungsträdgården och njöt av det fantastiska vädret, klarblå himmel och strålande sol :) Det var så otroligt vackert i Kungsträdgården med alla fiiiina träd som blommade för fullt! :) Jag tog några bilder med mobilen. Jag är så himla glad att jag har en mobil med bra mobilkamera (en Sony Ericsson Xperia x10) Annars kan ju mobilkameror ha tendensen till att ta bilder av värdelös kvalité... Men jag är nöjd med denna mobilkamera. Det är så mycket enklare att bara ha mobilen i fickan och kunna ta rätt schyssta bilder med den, istället för att fippla på med någon digitalkamera/systemkamera så fort man vill ta någon bild bara sådär spontant ;) (y)
Jag fotade lite under glassfikat i Kungsträdgården :) Här kommer två härliga bilder :)





Jag har haft en supertrevlig 16-årsdag nere i huvudstaden som ni märker :) hihi :D
Ha det så gott allesammans! :)
Kramkram! Denise

Sweet Sixteen!

Hej alla glada!
Imorgon är den stora dagen, min 16-årsdag ;) hahaha.... stor och stor, den är väl precis som vilken annan dag som helst.. ;P men ändå :D
I eftermiddags när pappa kom hem från Barcelona så hade han köpt med sig två parfymer till mig! :) <3




Båda luktade hur gott som helst! :D Tack pappa <3


Nu ska jag strax gå och lägga mig, imorgon åker jag till huvudstaden för att fira min födelsedag! :)
Ha det gott och sköt om er! Kramar Denise

Perfume

I morse ringde min fader som då befann sig på flygplatsen nere i Barcelona. Han sitter just nu på flyget till Arlanda, så snart kommer han hem! Han ringde och frågade mig om det var någon parfym som jag ville ha, för han var då på tax free'n :)
Jag sa en parfym som jag gillar, men han trodde inte att dom hade den där (konstigt nog?) Men han skulle kolla om han hittade någon annan tror jag ;) hihi :D snällt av han! :D
Nu har vi haft engelska- och mattelektion och nu har vi håltimme!
Så ha det gott! xoxo


Träning igår

Heeeeeeej!
Igår kväll åkte jag och Elliot till SRK och tränade. Han vart superbusig när han gick ur transporten när han såg att vi var på SRK, där vi inte varit på ca. 1,5 månad nu! hahaha! Han är bara för söt, min häst! ;)
Ridhuset var helt lungt, men Elliot var inte lika lugn dock, hehe, iaf inte första 25 minuterna av ridpasset. Men ju längre träningen höll på så vart han lugnare, vilket är rätt ovanligt för att vara herr Elliot... Haha, han brukar oftast bli piggare och piggare ju längre man rider. Men denna gång var det inte så :)
Han kändes jättefin, men lite spänd. Han gick lungt, mest skritt, dagen innan. Så det kan ju ha sina anledningar. haha :P
Vi tränade alla delar i Msv B:4 och han gjorde allt jättebra förutom vänsterslutan, som vi jobbade mer på och sedan fick vi även till den ;) Han har alltid haft svårare för just vänstersluta, det är väl saker man får ta, alla hästar har ju lite jobbigare med något och för Elliot är det just vänstersluta. Men som sagt fick vi även till den efter några extra gånger ;)
Nu befinner jag mig i skolan men jag börjar inte förrän om nästan 2 timmar. Då har jag engelska och då ska vi ha typ förhör på en bok vi håller på att läsa, jag har dock bara läst hälften av det vi ska läsa, haha inte så bra av mig där känner jag! Men jag får väl läsa nu då, inte mycket mer att göra... ;P
Så hej så länge! Skriver något senare :)
Ha en bra dag, kramen!

Tråkigt

Jag sitter här i min ensamhet och har det jättetråkigt! Jag hatar verkligen dagar som denna, där man liksom bara går runt och inte har något att göra! :(
Och så är jag grymt trött! Sov dåligt i natt, men jag får väl helt enkelt skylla mig själv.... LESS TJEJ!
Idag har jag ridit ut Elliot och sedan red jag en sväng på Frosty! Skönt att vara ute i det fina vädret, som nu av någon anledning övergått till gått och trist väder! Säg bara inte att det ska bli regn, för då gräver jag ner mig! Vill ha sommar, vill ha sol! Inget regn, OKEJ?
Nu ska jag gå och lägga mig eller något, ska iaf göra något annat än att sitta här och klaga..!
Hoppas ni har en underbar lördagskväll!
Kram Denise

Finväder

Idag har jag mest varit ute och grejat i stallet osv. Pluggade även lite på förmiddagen ;)
Mitt på dagen tränade jag Elliot i ridhuset, det vart ett lite hårdare och intensivare pass idag. Han tyckte det var jättekul att jobba på och jag kom åt honom riktigt bra kände jag :)



Bjuder på en bild från någon träning för ett litet tag sedan i brist på annat ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan kommer middagsgäster hit! :)
Ha det gott! Kramar Denise

22 grader varmt

Här hemma står termometern på 22 grader, riktigt härligt! Funderar starkt på att dra på mig bikinin och sätta mig och njuta ute i solen med ett kallt glas saft och lite skön musik och kanske till och med en skön bok! Bättra på brännan liksom! Haha :D Finfint det! ;)
Jag älskar att det äntligen börjar bli lite värme här i de norra delarna av Sverige (eller ja, Sundsvall ligger ju ändå inte såååå långt upp ändå! haha, tur är väl det!) Hur som helst.... Är hemma idag, eftersom jag ligger i fas i skolan så behöver jag inte befinna mig där, kan lika bra jobba på hemifrån. Och just nu håller vi på att läsa en bok på Engelskan, så jag har ca 50 sidor på engelska att läsa, så det får nog bli den boken jag läser idag i solen! Man får blanda nytta med nöje liksom, plugga men samtidigt sola och bli brun!
Nog tjatat om det, jag måste nog gå ut nu innan solen går ner typ... hahaha...
Hoppas ni har en underbar dag!! :D
xoxo <3

Marabou Polka

Nu var Gabbie ner och köpte en Marabou Polka åt mig, snällt av henne! :D <3 Vi satt här och smaskade på den nu här ;) Gott var det, men min favorit är fortfarande marabou daim! :) love it!
Nu ska vi fortsätta kika på aktierna! :)
Ha det gott! Kram Denise

På skolan!

Nu är jag på skolan, sitter i Market Place och gör affärer med Sofia, Gabbie och Emelie! ;) Köper och säljer aktier! Haha, aktierna förändras ju heeeela tiden! xD haha, men nu ska jag fortsätta jobba!
Ikväll blir det plugg för hela slanten, tänkte lämna in naturkunskapen ikväll och så! Ska nog även rida ponnyn en sväng i skogen tänkte jag.. :)
Ha det gott! Kramar Denise

Köper aktier

Just nu sitter jag, Emelie och Gabbie och planerar aktier typ... xD Idag och imorgon har vi "Business day", dvs vi gör business! ;) Vi ska typ köpa aktier osv idag :) Dock fattar jag inte mycket av vår uppgift hittils, men jag lär ju fatta med ju längre in i arbetet vi kommer, I hope! Det är mycket att tänka på när man håller på med aktier, och man måste ju ha en del tur också, och inte bara skicklighet! :P Det gäller att tänka efter noga när man gör något med aktierna. xD
Just nu har vi lunch, så därför har jag lite tid över till bloggen ;)
Idag slutar vi kl 15.00, då ska jag åka hem till min lilla häst och rida ut! :) Det är ju verkligen jättefint väder ute idag! Blir sååå himla glaaaaad :D Då får jag ju användning av mina wayfarers ocksåååå! Brabra! (y)
Haha, nog snackat för stunden!
xoxo Denise


Träning

Nu ikväll var jag och mamma med lill-Elliot och tränade för Gunilla på Björkbackegård. Elliot skötte sig bra och var duktig kille! :) Vi jobbade lite öppnor, slutor, skrittpiruetter och byten idag. Allt gick bra :) Bytena satt som ett smäck trots att vi inte gjort ett byte på typ 2 månader! Vi red byterna som är i Msv B:4 idag. :)
Imorgon ska jag nog rida ut min lilla häst, hoppas på bra väder då! :)
Nu ska jag krypa i säng!
God natt på er alla! :) Kram Denise

Go to school



Ska dra till skolan nu, tog två snabba bilder i camen på dagens look! xD
Cya!

Ray Bans Wayfarer 2140

Nu går jag på vääääärsta adrenalinkicken ska jag säga! Bäst att jag håller mig kort ska jag säga, skulle kunna prata på i flera år typ... hahahahha xD
Var nyss nere på Ögat (optikerbutik nere på Storgatan) och införskaffade mig ett par nya Ray Bans wayfarers 2140 :D Det blev ett par svarta :) Är otroligt nöööjd :D Jag har redan ett par bruna Wayfarers (eller ja, egentligen är det mammas, men jag lånar dom typ jämt, för hon använder dom aldrig... xD) Men jag tycker att svarta wayfarers är så mycket snyggare än bruna! :)
Nu ska jag börja jobba på engelskan... kulkul! noooot!
Men ha det gott! xoxo Denise


Haha, typ sämst bild xD

På vägen hem från Åre

Nu sitter jag och mamma i bilen på vägen hem från Åre. Just nu befinner vi oss 10 mil från Sundsvall, i det lilla samhället Bräcke närmare bestämt. Helgen har varit lugn och skön.
Igår när vi kom upp till Åre så gymmade jag lite, sedan hoppade jag i badet i holiday club tillsammans med mina kusiner. :) Det var trevligt :) Kvällen spenderades på bowlingen, jag kom typ.... 3.a xD hahaha!
Idag har jag och mamma åkt i backarna! Det var rätt fint väder emellanåt måste jag säga! Mamma tog några kort med mobilen, men eftersom jag inte har någon USB-enhet så kan jag inte lägga in bilderna på datorn förrän jag kommer hem :P Men senare kommer någon bild ;)
Nu börjar jag få slut på ström på datorn, så det är nog bäst att jag avslutar mitt inlägg och tackar för mig :)
Hoppas alla mår bra och att ni har haft en trevlig helg!
Kram Denise

RSS 2.0