Förlust 2-3

Jag har kollat på Förjestad - Timrå nu ikväll, Timrå förlorade med 2-3... Det var jämnt in i det sista, Timrå hade dock inte så bra spel. I första perioden gjorde FBK mål, sedan mot slutet av första målade Timrås Daniel Corso. Så första perioden slutade med 1-1. I andra perioden gjorde Fredrik Sonntag mål och Timrå ledde då med 2-1! Det kändes bra, men några minuter senare drog Laurent Meunier på sig en utvisning och då kvitterade Färjestad.
I början av tredje gjorde Timo Pärssinen mål, fast Vinnerborg dömde bort det pga. en FBK-utvisning. När klockan stog på 11.32 stog det 3-2 till FBK och Timrå gjorde inget mer mål.
Nu ska jag duscha, sedan sova!
God natt! Kram Denne


På skolan

Nu sitter man på skolan, lunch till 12! haha =) Nu har vi börjat med ett "case", verkar rätt konstigt, jag fattar inte så mycket haha ;P Men man fattar väl mer ju mer man jobbar med det... som sagt börjar jag 12 igen, har datakunskap i 4 timmar, till 16 då. Sedan slutar man och då är det till att ta bussen hem och plugga lite innan hockeyn börjar kl 19! Ikväll är det Färjestad - Timrå, på någon av TV-biljettskanalerna.. :) (Y) Det blir nog en tuff match ikväll, men hoppas Timrå vinner ;)
Nej nu kommer jag inte på något mer att skriva :P
Ha det bra! Kram Denneeeee

Förlust

Nu ikväll spelade Timrå borta mot Frölunda. När jag kom hem efter träningen med Elliot var klockan lite efter halv 7, och precis när jag kommer innanför dörren hör jag pappa skrika från soffan: PÄÄJÄRVI GÖR MÅÅÅÅÅL!!!
Jag slängde av mig skorna och jackan och rusade upp för att hinna se "reprisen" av målet som går nästan direkt efter. Asbra mål det!! (y) Sedan efter ca halva perioden blev det mål för Frölundas del, då Tomas Skogs styrde in den med skriskon och det vart då självmål..... Mindre kul då...
I andra perioden fick Sebbe Erixon en utvisning och det var spel 4 mot 5, Frölunda passade då på att göra mål... 2-1 stog det då när andra perioden var slut.
I halva tredje perioden fullkomligt ägde Timrå pucken, Frölunda hade inte ett enda skott på mål, det var vara Timrå som sköt på mål.. Trots det fick dom inte in den..
När klockan stog på 12.23 vart det 3-1. Timrå fick inte in pucken resten av peroid 3 heller.. Så en förlust, fastän Timrå var det bättre laget på isen idag. Men men.... Nu blickar vi vidare mot måndag, då möter Timrå Färjestad nere i Karlstad.
Nu ska jag sova, jobb imorgon!
God natt! Kram Denne


Nyrakad Elliot

Ja, som rubriken lyder så har jag precis kört en omgång med rakmaskinen på Elliot, helrakning, ner till knäna + huvudet (sparade pannan). Elliot dampade lite emellanåt på gången, han tyckte det var irriterande när det kom flugor och satte sig på honom! Det gick rätt fort idag måste jag säga, det tog 1 timme och 10-15 minuter att raka han! (y) Han vart riktigt fin ska jag säga, inga ränder alls typ =) Skönt att den tjocka teddybjörnspälsen är borta nu! Han såg ut som en liten busig nallebjörn innan! haha!
Nu ska vi åka med han till SRK för att träna för Gunilla.
Ha det! Kram Denne

Oseriösaaaa

Ja, nu har precis Felicia och Mallan varit här, vi fixade håret på varandra samt. sminkade oss rätt mycket, det vart en hel del rött läppstift = ingen vardag för oss med det om man säger sååå ;) Grymt kul hade vi iaf, många goda skratt! haha =) Felicia och Malin lockade mitt hår med en "lockgrejsimoj", jag och Felicia krusade Malins hår och Felicia plattade sitt eget haha ;D Vi var allmänt oseriösa framför datorn ska ni veta! ;D Vi tog några 100 olika bilder i cammen och vi var länge oense om vilken bild som fick hamna här i bloggen.... Vi satt säkert och diskuterade det i typ 40 minuter! ;o hahaha xD sjukt det! Och vi fick nog ingen "perfekt" bild tror jag, alltid var det någon av oss som hittade något fel! haha! så typiskt ;P Så nu slänger jag upp en väldigt oseriös bild! haha :D
Idag var det skola, som vanligt... När jag var på väg till skolan, från bussen så mötte jag ingen mindre än Björn Svensson! :D jag mötte han på trottoaren, och vi hejjade på varandra :P haha xD Precis innan jag mötte Björn såg jag Björns brorsa Magnus (Pääjärvi Svensson)! Kul när man ser lite Timråspelare på stan ;P
Sedan har det väl inte hänt något mer direkt sådär idag tror jag.... :P
Nej nu håller jag på att somna framför datorn!
Ha det bra så hörs vi!
kram Denne



Jag, Felicia och Mallan goes crazyyyyy!!

Oavgjort

Nu ikväll var det ju Timrå - Brynäs, elitseriepremiär. Jag var sjuuukt taggad, kom hem från skolan vid 15.45, åkte hemifrån 16.00. Vi åkte några ärenden på väg till E.on, och stannade och åt pizza i Sörberge, vid 17 tiden.
När vi satt och åt frågade jag min brorsa: "Hur mycket är klockan?" Han sa: "Tio över fem" Jag: "Men shit! då är vi ju sena!!" Pappa sa då: "Men lugna ner dej nu, dom börjar ju klockan sju!" hahahaha xD
Tala om att jag har bråttom ut till Timrå ;P Vi slängde då i oss lite till pizza, sedan skyndade vi oss trots allt till E.on, vi var där 17.20 :) När vi kom dit visade det sig att Timrå Oldtimers (Timrås lag för äldre män/gubbar) spelade mot Brynäs Oldtimers. Då fick man se typ en halv period av deras match också.... :P Dom förlorade med 1-4....
Sedan satt man och väntade på "sin" plats tills klockan slog 7, då var det nedsläpp och matchen var då igång! När klockan var 16.47 tog Brynäs ledningen genom Emil Sandin.
När ungefär halva andra perioden hade gått målade iaf Fredrik Sonntag (Timrå). Sedan hände det inge mer i målväg resten av matchen.. Om jag säger så, det var ju inte den bästa Timråmatch man sett..
Det var rätt dött  i klacken idag måste jag säga.. Med tanke på att det var 5742 pers. (E.on rymmer 6000 pers) där inne så förväntade jag mig lite mer tryck än så måste jag säga... Men men.. Alla har väl sina dagar, så är det ju..
Nu vinner dom nere i Scandinavium på Lördag! Matchen sänds på Canal +! Alltså Frölunda - Timrå Lördag den 26 september, nedsläpp kl 18.30!
Ha det bra! God natt!
Kramar Denne

Längtar till 1000

Ikväll drar det igång, hockeysäsongen på riktigt! Det är sjukt vad jag har längtat ska ni veta! Nedsläpp kl. 19.00 i E.on Arena, Timrå. Timrå IK - Brynäs IF :D Elitseriepremiären!!! :'D Timrå IK <3<3
Vi åker väl ut dit till ca. kl. 17 skulle jag gissa på! ;D "Proppskåpet" lär ju vara proppat med folk ikväll I guess ;D (Y)
Nej nu är det mentorstid, ska dra igen datorn nu!
Hejja! Kram Denise

Ny dag, nya möjligheter

Ligger här i sängen och har precis vaknat för dagen, är mycket trött... Men ny dag, nya möjligheter, man får se det så.... :P Somade rätt sent igår, mindre kul det då, man blir så himla trött morgonen efter då (i) smart av mig där ;)
Nu när jag slog på lite musik så har jag en sjungande (skrikande) fågel vid namn Fabian i mitt rum som blev jätteglad x) hehehe.. Han skrikeeeeer xD Fast han är så söt, min lilla "gubbfågel", han är btw 7 år här i september! haha =) <3 Nu är det snaaart frukost, sedan åka in till skolan.. Om jag säger så, jag hade gärnat somnat om och sovit hela dagen.. men riktigt så är inte läget ;)
Nej nu ska jag stänga ner!
See you! Kram Denne

Snart Sidsjön

Nu ska jag snart åka upp till Sidsjön, jag ringde till morfar och hörde om han kunde skjutsa upp mig, och det kunde han :'D haha :D skönt att man slapp gå elr åka någon dryyyg buss xD haha
Nej nu ska jag börja gå neröver =)
Hejja! //Denne

Skolfoto

Nyss tog vi Skolfoto, ashemskt var det! :( Jag gillar verkligen inte att stå framför kameran! Gillar bättre att stå bakom om man säger så ;P Mkt mkt bättre är det! ;)
Min kommentar om fotot: Ingen kommentar, säger jag bara...!
Nu är det engelska alldeles strax, sedan är det lunch kl 11. Börjar 13 igen, då ska vi vara uppe på Sidsjön och få någon info..... Det blir väl buss upp dit antar jag, jag känner inte mig så pigg på att gå upp dit ska jag säga, typ 2,5 km uppförsbacke... :/
Nu ska jag stänga av, engelskan börjar!
Ha det bra! Kram// Denne

Plugg

Nu har jag pluggat i flera timmar, inte kul :/ Skriver på min Svenskauppgift, man ska skriva en så kallad läslogg. Jag läser ju inte en så bra bok, så det är ju svårt att skriva en någorlunda bra läslogg till den kan man ju lungt säga.. Men det går i varje fall.. men segt! Nu var jag tvungen att ta ett litet "brejk" och gå in och blogga lite ;P (Y)
En till tråkig sak nu: Jag har spelat sönder typ 3 låtar totalt dom senaste dagarna! inte bra! :( dom 3 låtarna har gått i ett nu som sagt, så nu börjar jag tröttna på dom.... :/ Även fast dom är sjukt bra! smart av mig... NOOOT! så himla typiskt mig att spela sönder låtar på bara någon dag! Jag lyssnar på dom typ sissådär 50 ggr, sedan kan man dom utantill och börjar tröttna på dom lite lätt..... sad but true..!
Nej nu måste jag fortsätta med mitt skrivande, fast då på Svenskan, inte bloggen! xD
Ha det bra så hörs vi snart igen! Kraaam Denise =)

Raaast

Nu har man rast, började ju 9.30 idag och hade 1 timmes lektion. Vi hade tyskalektion i TB Stadium, där vi brukar ha Datakunskap i vanliga fall. Våran tyskalärare befinner sig nere i Stockholm, eftersom hon bor där. Haha, fail att ha tyska med en lärare som är nere i Stockholm :O Men det funkar i varje fall ;P haha
Nu sitter jag och chillar fram till 12, då är det engelska... Efter det är det Företagsekonomi i 2 timmar, sedan efter det slutar man =D
Nu börjar visst engelskan, måste kila!
Ha det gött! //Denne

Vakna

Nu ligger jag och myser i soffan och kollar på Vakna med The Voice =) Det är grymt bra, varje dag ;) ser ju på det lite varje morgon för det mesta numera.. :) Typ mellan 6.30 och 7.00 :)
Fast nu ska jag gå ner och fika lite frukost tror jag! ;P
Idag börjar jag 9.30, underbart =D Ikväll blir det dock plugg, ska skriva en "Boklogg"... :/
Men ha det bra! Kraam Denne

Webcam

Nu här ikväll har jag och Felicia suttit och cammat med varandra på msn, sjukt kul vi haft! xD
Red ut med Felicia och Hunk i eftermiddags på Elliot. F-dammen red vi typ, och vidare.. Dom var så snälla så =)
Imorn börjar jag kl 9.30! Gött det!! :D Vakna med the Voice imorgon kl 6.30 i vanlig ordning ändå såklart ;D
Nej nu blir det duschen!
Ha det bra! Kram Denne

sjukligt trött

sitter på datakunskapen och har asont i huvudet och är trött, borde nog sova lite mer i natt! la mig sent igår och klev upp tidigt.. inte så smart :/
oooppps nu börjar datakunskapen igen efter typ 15 min rast, 2 timmar datakunskap kvar, sedan sluta! så efterlängtat ska jag säga! :P
Nu är det bara till att hålla ut! //Denne

Äntligen dator!!

Nu har jag äntligen fått en dator på skolan, min dog ju för 2 veckor och först nu har jag fått en dator, fast en lånedator ;) men iaf en dator (Y) gött det! ;D
Har varit sjuuukt less på att inte ha haft någon dator när alla andra har det ska jag säga!
Nej nu börjar datakunskapen!
hejja! kram Denne


snart NHL

Nu har nedräkningen börjat, om 13 dagar är det NHL-match i Ericsson Globe! (Globen xD) Det är ju NHL-premiär, Detroit - St Louis som jag säkert skrivit en halv miljon gånger redan, men som jag har längtat! sjukt! ;D
Nu i eftermiddag/kväll har jag varit med Fellan och vi har snackat en massa som vanligt haha, sjukt kul! ;P
Nu regnar det asmycket typ! inte kul det! :(
Ha de braa! Kramisar Dennnne

Barbackatur i det fina höstvädret!

Ja, som rubriken lyder så red jag och Elliot ut i skogen barbacka idag! Det är hur härligt väder som helst, synd att jag inte hade någon fotograf med mig som hade kunnat tagit en och en annan bild på min lilla busiga pålle! ;) Jag har aldrig ens suttit på han barbacka förut, men idag fick jag för mig att jag skulle göra det! hahaha ;D Vi tog det dock rätt lungt, vi höll oss till skritt och trav idag ;) Lika bra det tror jag, i varje fall så här premiärturen barbacka! haha, annars kan det nog gå lite över styr är jag rädd för :P Både Elliot och jag tyckte det var härligt att mysa runt i skogen =)
Nu ska jag vandra ner till stugan och se om man får lite tårta!
Ha det bra och njut av det härliga vädret, nu när det är söndag och allt! :P
Kram Denne

Tårta snart

Nu ska jag städa, i det finfina vädret, sedan kommer närmaste släkten vid 13-tiden. Min bror fyllde år i förrgår, så det är fika, tårta osv! haha, det var typ aslänge sedan man åt tårta nu! xD gottgott, det är Schwartzwaldstårta och Prinsesstårta som står på dagens meny! Jag ska även ut och skritta på min lilla söta pålle, jag är så sugen på att ta en barbackatur, men får se! ;)
Kram Denne

Tävling i Östersund

Nu är man nyss hemkommen från Östersund Frösö, regional dressyrtävling. Vi kom dit vid 13-tiden, red fram i typ 30 min. Han var supersuperpigg!! Första klassen var Msv B:2, han var även lika pigg på banan som på framridningen xD fick 57,5%, det vart en del missar + att han var spänd och överladdad genom hela programmet :P Jag red en till klass efter det, Msv B:4, då var han först i början lika laddad igen, men sedan lugnade han ner sig lite efter ett tag. xD Han var rätt lugn när det var dags att starta Msv B:4, han var rätt taggad ändå ska jag säga ;P Även i Msv B:4 vart den några missar och så. Men han skötte sig betydligt bättre än första! xD Bytena gjorde han finfint, 7:or på en del osv. Gjorde även fin ryggning, vi har inte ridit ryggning på evigheter typ haha ;P Fick beröm för min sits och inverkan samt. mina ridvägar i programmet, det var kul och höra xD I Msv B:4 fick vi 59%, 2% från en 2:a placering.
Mamma fotade lite där uppe, det var så himla fint runt banan med alla fiiina höstiga träd osv! :)

Jag och Elliot i galoppökning, Msv B:4 =)
Nu ska jag sova! God natt! kram Denne

Chill

Idag har jag tränat för Gunilla på Elliot, han kändes rätt bra, fast var spänd emellanåt.. Nu är jag med Fellan och hon slår mig med en flugsmälla i huvudet, sköööönt (NOOOT) :P (Y) Nu ska vi slå på idol och sedan är det kändisjungeln haha xD
Ha det bra! Kraaam Denne

17/9 -09

Idag var det skola.. Åkte dit till kl 8.15 typ, inställd på att det var skolfotografering.... tungt tänkte jag! Igår kväll färgade Ingrid mitt hår och klippte mig, jag är rätt nöjd :) Jag färgade mörkbrunt, lite mörkare än vad jag haft nu ett tag.. Lite höstigt så där ;)
När jag väl kom till skolan så fick jag reda på att det inte var något skolfoto idag! :O Kul när man hade fixat i ordning sig lite i varje fall! Då var det håltimme till kl 12 typ... Jag och Mallan gick lite på stan och så.. Köpte dock inget, haha hittade inget xD
Sedan hade vi två lektioner, dom gick asbra (Y) det var typ lätta grejjer ;)
Nu i eftermiddag/kväll red jag ut på Elliot med Fellan och Vivvi, vi skrittade och travade lite, skönt för Elliot att komma ut och röra på sig lite idag! Småbusarna!
Nu ska jag nog gå och duscha och sedan sova, är sjukt trött! imorgon är det träning med Elliot, tävling på lördag!
Ha det gött! Kram Denne

Kul dag på stan

Idag hade vi 2 lektioner, svenska sedan matte. Det var typ asrörigt på matten, alla typ skrek och var helt galna :O det gick inte så himla bra att jobba i den miljön ska jag säga....! :/ Skitstörigt att typ ingen kan hålla käften någon gång och jobba, utan bara skrika och springa runt :O Jag blir bara så himla trött när dom håller på så! :/
Efter dom två lektionerna så käkade jag lunch, sedan gick jag på stan, eftersom vi slutade efter matten ;) Jag köpte ett nytt nagellack igen :D (Y) Tyckte att det matchade bra ihop med min tröja idag hihi ;)
Idag såg jag förresten kändisar på stan! (Y) elr iaf rockbandet Snake of eden! Trillingarna Nisse, Kalle och Pelle som är från Sundsvall, men nu bor i USA och är kända även där xD Nu för tiden heter dom ju Kelii, Izzy och Rock ;P I vintras när jag och Malin gick på stan på jullovet någon gång så såg vi dom då också!! Sjukt! xD Och dessutom på samma ställe (den restaurangen som är brevid Din sko och mitt emot dna, inne på in-gallerian, för er som undrar och vet vart affärerna ligger inne på in ;)
Nu sitter jag här och pluggar, engelska är det som står på schemat nu för tillfället..... Det är någon dialog som ska in senast imorgon.. Det går väl sådär, men ändå ;P
Idag får Elliot vila, skönt för han :P Han har gått rätt många dagar nu och förtjänar gott en vilodag =)

Jag tog en liten cambild även idag xD haha, jag vet att man ser asblek ut med detta nagellack :O det ser ut som att jag är pigmentslös typ, men det kan ju ha och göra med att min data har en form av "blixt", så man ser asblek ut vissa tider på dygnet! Nagellacket går i mörklila tyyyp för er som undrar, det framgår inte så tydligt på bilden ;)



Jag slänger upp en bild på bandet Snake of eden på en gång, när jag ändå håller på liksom.... ;) Kelii, Izzy och Rock är dom tre blonda om någon undrar :P fast riktigt sådär mycket stående hår hade dom inte idag dock xD



Nu ska jag fortsätta med engelskan!
Kram och puss //Denne

Grymt trött

Nu är jag gryyymt trött ska jag säga! Jag har jobbat lördag och söndag, 8.30 till 17.30. Det var rätt mycket folk och därmed mycket att göra hela tiden, men bättre det i och för sig än att bara sitta på en stol typ ;) Igår kväll var Fellan här och vi hyrde någon dryg film som vi inte fattade ett skit av typ xD jag orkar inte ens skriva om den, så dålig var den ;P Igår red jag ut Elliot med Felicia och Hunk i regnet. Dom var snälla och duktigaaa =) Idag åkte mamma in med Elliot till Gunilla, så hon red han idag eftersom jag inte kom hem så sent idag. Hon tyckte att han kändes bra, mer vet jag inte :) Får väl höra lite mer när mamma kommer in kanske =)
Här om dagen köpte jag btw ett snyggt nagellack! (tycker jag i alla fall!) Jag målade på det igår och skulle prova det :P Idag när jag jobbade hade jag dessutom på mig en rosa pikétröja, som var nästan exakt samma färg! haha :D (Y)


Vad tyyyyycks?? ;)

Nu ska jag börja plugga! FYFAAN :(
// Denne

My little pony

Igår var det skola, jag klev upp vid halv 7 typ... Åt frukost och gick ut till bussen, åkte till skolan.... Jag trodde att vi började kl 9! När jag kom till skolan fick jag reda på att vi började inte förrän kl 11.....! Kul att höra! Jag som inte ens har någon dator att göra något på eller så... Jag sov lite i soffan på skolan och sååå, skönt det! När vi började vid 11-tiden hade vi coachtid till 11.45. Vi gjorde typ ingenting då xP Lunch sedan till 12.45. Vid 1-tiden gick vi med klassen till Kulturmagasinet och "sprang" igenom det typ hahaha, vi hade en "guide" som var assnabb! kuuung det! (Y) Vi slutade vid 13.30 typ.. Rätt meningslös skoldag enligt mig, men ändå ;P
Vid 14-tiden hämtade mamma och Elliot mig inne i stan med bilen/transporten och vi körde raka spåret till Gunilla. Jag red ner Elliot till ridhuset med Lena och Rasken. Dom svängde av lite tidigare, för dom skulle inte rida i ridhuset, och Elliot brydde typ inte alls sig om att dom "lämnade" oss!! (Y)(Y) (han brukar typ stanna och vilja fortsätta gå med sin kompis hahaha) Sedan när vi kom till ridhuset så tänkte jag att jag skulle prova att rida in genom ridhusdörren (den är astrång). Han gick rätt igenom den som om han aldrig gjort annat ska jag säga! I vanliga fall har man fullt upp med att gå brevid och ta sig igenom dörren i ett lungt tempo! Elliot blev klämd i en dörr för sisådär 12 år sedan, nere i Danmark när han bodde där. Han har sedan dess varit rädd för dörrar och hoppat igenom dom osv osv... Så igår var jag grymt imponerad på han, min duktiga lilla häst! <3 Sedan när vi tränade gick det som en dans :) Han gjorde allt såå fint så =) Vi red delar ur Msv B:4 och Msv B:2, som vi ska rida om 1 vecka.. :)
Igår kändes Elliot som min lilla ponny, han var precis som Sunny, lika cool och sååå :) <3

Nu ska jag alldeles strax ta "Loppan" till jobbet, jobb 9-17 tyyyp.. samma imorgon..
Ha det braaaa! Kramar Denne

Snart helg

Nu är det fredag, snart helg med andra ord... I helgen blir det dock inget ledigt ska jag säga, jag ska jobba hela helgen (från kl. 09.00 till ca 16-17.00) och sedan är det plugg på kvällarna.. TUNGT. Saker som ska vara inlämnade senast måndag/tisdag/onsdag:
  • Företagsekonomin
  • Engelskadialog
  • Datakunskap, om statistik och sånt
  • Idrott, Hälsa
Jag kan ju bara säga att jag är något stressad.... och så ska jag hinna träna min häst, eftersom det är tävling nästa helg...... GAAAH! Och sedan vill jag gärna hinna sova några timmar i vaje fall här i helgen.... Vet inte riktigt hur detta ska gå ihop, men på ett eller annat sätt gör det väl det till slut ändå, hoppas jag.
Nu ska jag ut med Charlie (hunden) och sedan börja gå till bussen, vi börjar lite senare idag eftersom det är fredag och då har vi lite annorlunda schema. Idag ska jag träna efter skolan borta på SRK.
Nu är det bara till att sätta fart!
Ha det bra! Kramkram Denise

Läggdags

Ja, nu kan jag ju bara säga att det är läggdags för min del! Jag har suttit framför denna dator sedan klockan var typ 16.... inte bra alls det! Jag har pluggat hela kvällen, dock har det varit supersvåra frågor, alla har jag inte kunnat besvara på bästa sätt eftersom det nästan inte finns någon information alls om dom på internet.... :/
Först hade jag tänkt rida Elliot ute i skogen en sväng, men när jag såg hur mycket det var att göra så insåg jag att jag aldrig skulle hinna med det...! Mamma var då snäll och tog ut han på en sväng så han fick röra på sig =) Hade hemskt gärna ridit själv, men just idag var det mycket! Han skötte sig utmärkt med mamma i varje fall :) (Y) Lillhästen min :)
Sedan har det väl inte hänt något, vad jag vet. Idag tog jag förresten en bild på min supportertröja som jag köpte igår hahaha :D Lägger in en liten bild hääär ;)
Detta är på framsidan, om ni undrar så sträcker jag ut tröjan, för den är lite vid/stor xD På baksidan står det "TIKARE 09/10" och på sidan där ser ni Supporterklubbens egna märke ;) Fram på kan man läsa "VI GER ALDRIG UPP" och det är verkligen så, vi Timråsupportrar ger verkligen ALDRIG UPP!



Nej nu ska jag sova, så God natt! Kramkram Denise

Vinst med 5-3

Nu är man nyss hemkommen från E.on, träningsmatch Timrå-Skellefteå. I första perioden stog jag på min gamla vanliga plats i klacken, det var heeelt dött i klacken då :/ Typ 40 pers där i klacken.. Ingen trummis fanns där heller, i första... Tråkigt det. Men det vart iaf 2 mål i första perioden, Hynning och Mattias Karlsson. I period nummer två gick jag och satte jag mig på sittplats, då började klacken komma igång med trumman osv ;) (Y) I period två stod Pääjärvi för 2 av målen.. king deeee (Y) I början av andra målade även Hynning, igen ;D Så två tvåmålsskyttar idag, Pääjärvi och Hynning! :D I tredje perioden var det mållöst för Timrå, men det var asnääära en gång att Timrå fick in den, typ centimeter! Skellefteå gjorde däremot ett mål då.. Matchen slutade 5-3. =)
Innan matchen fick jag btw en Supportertröja, en röd T-shirt. :D Fram på står det "Vi ger aldrig upp" på ryggen står det "Tikare 09/10" och på sidan är det supporterklubbens märke ;) snyggt värre ska jag säga :D
Nu ska jag sova, upp kl 6.15 imorgon!
God natt! Kram Denne

E.on nästa!

Ja, nu ska jag och pappa snart ut till E.on med corvetten :D F***n vad jag längtar!! Timrå IK <3<3 Ikväll är det Timrå-Skellefteå
Uppdaterar förmodligen ikväll, annars blir det imorgon eller såå ;)
Nu ska jag skrika och hejja fram Timrå till ytterligare en seger!!
Kramar Denne

New mobile, give me your number!

Ja, som det står i rubriken så har jag nu bytt mobil, så nu har har inga nummer ;) haha :P I morse när jag vaknade och gick ner till köket satt pappa vid köksbordet och fixade med någon telefon, det visade sig att han hade vunnit den igår när har var på en golftävling. Det visade sig också att jag skulle ha den xD Pappa har precis ny mobil, för några veckor sedan, så då hade jag turen och fick den =) (A) Det var tydligen det senaste av det senaste, enligt pappa i varje fall xD Den verkade rolig, så jag provade att ha den idag :) Jag har trivts mycket bra med min iPhone, som jag haft sedan mars 2008. Men det är ju kul att prva något nytt och annorlundaaaa :) Jag hittade en hel del roliga funktioner och saker på den måste jag säga, det är precis som en dator, man kan skriva på word, göra ett power point dokument, exel, sitta och redigera bilder i ett smart och enkelt fotoprogram (inte som dom på tex. sony ericsson) mm..... Det är även ett utdragbart skrivbord, enkelt att hålla på med.. =) Eftersom jag inte har någon skoldator för tillfället så satt jag inne på min mobiiil =) Det funkade brabraaa :)
Men nu ska jag draaaa! Puss hej! //Denne

Sjuk dator :(

Ja, vad ska man säga? Idag när jag höll på vid datorn, precis innan lektionen så loggade jag in på facebook i vanlig ordning.... Inget konstigt med det tänkte jag dååå.. Men bara jag tryckt på "logga in" så la hela datorn av och man var tvungen att stänga av den.. Jag startade om den flera gånger och försökte få liv i den, men den hackade upp sig hela tiden, man kom inte in på den över huvud taget..... KUL!
Jag gick då raka spåret till IT-killen på skolan, Daniel. Han sa då att jag hade fått ett virus från Facebook, och precis i samma stund så kom det en till tjej som gick i 2:an, som också hade fått samma skit på datorn av just att logga in på facebook...! :/ Daniel berättade även att han hade 2 kompisar som också fått detta, fast igår då..
Jag lämnade nu datorn till Daniel så att han skulle kunna fixa min dator igeeeeen... Det hela kommer att ta några dagar, i bästa fall får jag tillbaka den på torsdag, alternativt på fredag.. Det känns tungt att vara utan dator, eftersom datorn är min "högra hand" i skolan, då vi är i behov av dator vid i princip varje lektion!

Så ett tips för er som inte vill döda eran dator: Gå inte in på Facebook (det är åtminstonde mindre risk att ni drar ner en massa skit på den, sedan vet ju jag inte vad ni är inne på era datorer, och jag bryr mig inte om det heller, men ändå :P gå inte in på facebook om ni inte vill riskera er för att få det viruset som jag fått.. jag säger bara det..)

Just nu sitter jag på mammas jobb och lånade hennes dator för att logga in och skriva några(?) rader i bloggen, haha ;P Vi ska nog ut på Birstaaaa :D:D Denise <3 Birsta = Nästan alltid sant! :)
Kramizar Denise


Trött xD

Nu ligger jag i sängen och kollar lite grejjer och bloggar :P Sitter och diskuterar och skojjar med Fellan också (Y) Säger bara att det går fort i svängarna häääär hahahaha ;P Mkt händer!
Nu ska jag sova, börjar 12 imorgon, sooooft (Y)(Y) ;D
Go natt! Kram Denne

Staaaan

Är alldeles anfådd nu, har sprungit upp för alla trappor och genom halva stan typ ;o inte kul! xD Jag trodde att vi redan hade börjat, men vi börjar faktiskt om... exakt 36 minuer :) (i) Haha, då jektade jag i onödan med andra ord dååå :P Jag var på stan för att kolla in lite kläder, måste köpa nån ny tröja elr nåt hahaha, ibland får jag bara begär för något, som nu en ny tröja ;) Fast jag är ju så jävla svår, jag ska ha en tröja som är exakt precis som jag tycker att den ska vara i modell, färg och mönster....! Och sedan är jag inte villig att betala en halv miljard för en "tishe" heller om man säger sååå ;P Max 400 typ = då finns det ingen tröja som jag "kan" köpa :) (i) smart dääär ;)
Nu chillar jag i en skön soffaaa ;D Rast i 29 minuter tilll nuuuu ;)
Kram o puss Denneeee


Har spelat nu

Nu har jag spelat det där spelet, Go Enterprise. Det visade sig att det inte alls var något datorspel som jag trodde från början, det var som ett företagsspel, man leker att man ska starta ett företag, vi var 4 pers i min grupp. Vi kom 3:a iaf :P (Y) Bättre än att komma sist iaf :D
Nej nu är det luuuuuunch!
Kraaam Denne

Sitter på school

Nu sitter jag på skolan och drygar, kl 8.30 börjar vi och vi ska spela något dataspel halva dagen ;D Det är nån världspremiär på det spelet och vi på TBS har nån form av "tur" och får spela det först ;);) hahaha
bloggar sedan så ni får höra hur det var ;P
Puss och kram//Denne


Happyyyyy

Nu är man typ nyss hemkommen från jobbet (slutade för typ 40 min sedan haha xD) Har jobbat sedan 9 i morse :P Det var rätt lungt på jobbet, fast ändå en hel del folk (Y) haha :D Klev ju först upp typ 6.30 i morse och släppte ut horses, sedan var det ju jobb.. ;P
Pappa kom till mig i kiosken och gav mej en liten preseeeeeeent :D Först höll han fram en golfboll och frågade om jag ville ha den, och jag sa: Öhhh? varför skulle jag villa ha den?? :P och sedan vred han på den lite och då kunde jag läsa "Z 40" som stog tryckt på bollen med rött :D Alltså är det Henrik "Zäta" Zetterbergs golfboll :) Pappa brukar ibland också trycka sitt namn på golfbollarna xD haha :D Asglaaad :D:D
Nu är jag med Fellan och vi chillar sönder ;P
Ha det skojj!! Kraaaaaam Denne


Bollen :D:D

Vinnare av SCA-cupen 2009

Nu är man nyss hemkommen från Gärdehov, bilkaos där alltså :O haha, Gärdet är inte byggt för så många pers xD
Jag och Louise åkte ju ut dit med moppebilen, det gick på  typ en halvtimme xD haha
Jag jobbade fram till kl 16 (började 9), hämtade Louise i Kvissle ;P När vi kom dit var det typ ingen kö alls, det var bara att paya och gå in :P (Y) I första perioden så stog vi på "restaurangbalkongen", bakom Sundsvall-målet i första.. Anger gjorde mål efter ca 13 min (Y) Det var lite mesigt tycker jag, men det kan ju ha och göra med att Timrå hade redan vunnit SCA-cupen, så det gällde inget :P
I andra och tredje period förflyttade vi oss till Timråklacken och skrek halsarna av oss tyyyp :D (Y) Men herre gud vad varmt det var där alltså :O typ 1000 grader :O Häll på att dö ett tag tyyyp xD Det var rätt bra tryck i hallen, Timråklacken och Sundsvallsklacken försökte överrösta varandra om vart annat xD Måste faktiskt säga att Timråklacken hördes meeer ;D We like! Matchen slutade målsnåla 1-1.. Timrå vann som sagt SCA-cup i år igeeen ;)
Imorgon bitti är det upp med tuppen (7) och ta ut hästarna, sedan ta Loppan till jobbet, börjar kl 9 idag igen.. Jag har inte haft sovmorgon på typ 1 månad minst :O :/ men jag verkar överleva utan problem xD
Så puss och god natt! //Denne
Ps. Nästa Timråmatch, på onsdag 19.00 i E.on mot Skellefteå :P BE THERE!! :D


Jag säger bara det jag, Timrå IK!!!!

Är nyss hemkommen från Gärdehov, från en underbar match, Timrå-Brynäs. :D Jag, Felicia och pappa stog i Timråklacken dom 2 första perioderna. När jag och Fellan skulle inta en bra plats så kollade vi in en KINGplats som var ledig, så gick vi dit och ställde oss. Men precis när vi ställt oss så kom det 2 killar bakifrån som sa till oss att det där var minsann deras platser! Men det sket jag i och stog kvar, den ena killen vart lite sur på mej så han började pressa iväg mej! hahaha, moget ;) Dom var typ 16/17 år något skulle jag gissa på.. Jag stog kvar och rörde mig inte en millimeter hur mkt han än pressade och tröck, till slut gav han upp hoppet om att få iväg mig! Han ställde sig då på raden bakom i hela period 1, sedan så gick han och ställde sig på något helt annat ställe i klacken i dom resterande 2 perioderna (Y) Det gäller att visa vart skåpet ska stå ;D Är man tjurig nog så får man sin vilja igenom, förr eller senare ;D så är det! hahahaha xD Men nog pratat om det, nu till matchen! ;D
I början av första perioden gjorde Brynäs mål, sedan i mitten av första period gjorde Mange Pääjärvi mål, fyfan vad bra (Y) Sedan ägde Timrå resten av matchen ;D Pääjärvi gjorde ett till mål i mitten på andra perioden, fatta vad jag skrek dåååå xD haha 2-målsskytt (Y) KING :D Sedan målade Fredrik Sonntag mot slutet av andra period.. :) I tredje perioden så stog vi på kortsidan, bakom Brynäsmålet ;P Efter halva tredje perioden så gjorde Gabriel Karlsson mål ;D (Y) Ungefär vid den tiden gick Sebbe Erixon ut från planen, ut i omklädningsrummet, först undrade jag varför, men sedan pratade vi med Kicki (Timrås massör) och hon sa att de va för att han fick en smäll på höften och ville ta det säkra före det osäkra och gå av isen. Dom ledde ju med 4-1 och det var en halv period kvar, så det gjorde inte så mkt om han gick av isen för dagen då. Hoppas det inte var något allvarligt bara..
Fatta vad lycklig jag är nu :D och ändå är det bara en SCA-cup, inte ens elitserien ;) Men att vinna en match är alltid att vinna en match (Y)
Några av dagens namn (enligt mej iaf xD): Anders Lindbäck och Magnus Pääjärvi Svensson!
Nej nu ska jag nog gå och sova, natti natti allt folk!
Kraaam Denne


Hata rethosta!!

Nu sitter jag på skolan och inväntar på att vi ska börja, börjar 10.30. Jag sitter och lyssnar på underbara 21 guns med Green Day <3 bäst!
Innan jag gick in på skolan gick jag till Entré Sundsvall för att köpa biljetter till mig, Felicia och pappa inför kvällens Timråmatch mot Brynäs på Gärdet! Men när jag kom dit så var det inte öppet, dom öppnar 11 :/ Då får jag gå dit när jag slutar skolan istället.. Tror det är bäst att köpa förköp eftersom dom har byggt om Gärdehallen och därmed har det minskat antal platser inne i "arenan"... För att vara säker på att komma in så köper man förköpsbiljetter ;) (Y)
Seriörst, jag hade värsta hemska rethostan hela vägen hit, på bussen och även nuuu :/:/ inge kul alls!! :(
Nu ska jag stänga ner!
Kramizar Denne


Ny design

Som ni ser har jag ny design nu, Stina gjorde den åt mig igår :D Fiiiin vaa?? :D Tack Stina!! :)
Nu har jag varit uppe sedan 06.30, för jag kollade lite på Vakna med Thoe Voice. =D Nu sitter jag här o köket och kollar lite på datorn.. :P Lyssnar även lite på Radio Guld, sitter och väntar till 08.35, haha :P
Nu har jag skitaont i halsen, undrar vad det är för ngt som är eventuellt på gång nu då? :S Hoppas verkligen inte att det är något liknande som jag hade förra veckan bara!! :/ Då dör jag typ :S
Ehh.... något spännande som händer idag? Svar: Ja! Timrå spelar ikväll kl 20.00 mot Brynäs i Gärdehov! :D:D:D Det är verkligen något att se fram emot denna dag! :D Och sedan ska jag in med Elliot till Gunilla och träna för henne lite :D 2 saker att se fram emot, men innan det ska jag:

- Plocka ur och i diskmaskinen
- Gå ut med hunden
- Gå ut till busshållsplatsen och ta bussen till stan (skolan)
- Vara på skolan från 10.30 till typ.. jag vet inte riktigt.

Sedan är det träning med Elliot kl 15, och efter det är det hem igen, sedan hämta Fellan och åka till Gärdet och kolla på TIK-BIF :D
Nu gick det precis på radion att Magnus Pääjärvi och Björn Svensson kommer kl 08.35 till Radio Guld och pratar typ.. :P Jag visste bara att det var något med Mange då, men inte vad xD haha
nej nu borde jag nog stänga ner datan så jag hinner göra något innan 08.35 ;P hahaha
Ha det så bra (i regnet!)
Kram Denne




3 september 2009

Nu sitter man här och hostar, jag hostar så mycket så jag håller på att hosta upp mitt eget hjärta snart tyyyp :/ Rethosta!! Irriterande, speciellt den här tidpunkten på dygnet när alla andra i huset sover och bara jag är vaken :P Nu sitter jag och pratar lite allmänt med Felicia, hahaha! För någon timme sedan så dampade skoldatorn rejält, det gick inte att skriva någon bokstav alls rätt :S Så då stängde jag av den och lät den vila i typ 30 minuter, sedan startade jag den igen och då var den som vanligt igen :D (Y) Kändes bra ;) var ett tag rädd att det var något allvarligt fel på den :O Men jag lugnade ner mig snabbt när den fungerade som vanligt igen ;D haha :P
Nej nu måste jag nog börja fundera på att gå och lägga mig, trött och flummig som jag är xD
Ha det bra så hörs vi snaaart igen!
Puss och god natt! Dennnne

svenska

Nu sitter jag på svenskan, läraren har gått igenom terminsplaneringen för Svenska A. Hon trodde att vi har fått programmet Progress, men vi har inte fått det ännu.. :/ Vi får det på måndag, eftersom det är först då vi har Datakunskap..  Progress är ett program på skolan där allt läggs ut som har med skolan att göra. Det verkar bra =)
Nu fortsätter svenskan....
cya! Kram Denne

Far och son i piaff

Hittade även denna bild på google (på Mago), länk: http://www.dressage.no/mago.htm

Nedan: Mago i piaff                                      Nedan: Elliot och OS-ryttarinnan Minna Telde i piaff


Lite kul att ha en bild av far och son brevid varandra och se liktheterna osv hihi ;)
Fotograf på bilden på Elliot och Minna: Emelie Bergdahl :)
Nu har jag "coachtid", sedan är det lunch med Mallaaaaaaaaaaaaaan! :D:D (haha vet att jag är lite dampig xD)
Ha deeeet! Kraaam Denise


Jaha?

Nu sitter jag på skolan och fick reda på att jag tydligen börjar först kl 11.30!! :O Jag hade inte fått reda på att det, så hur lätt är det att veta det dååå!?? :/ Men det är tuuur att jag har min kära doooota som kan uppehålla miig i typ... 3 timmar ;) Jaja, jag kanske går ner på stan och shoppar lite, får seee =) Min kära mor skickade med mig pengar igår så jag kan köpa lite kläder och så på stan.. ;)
Nu gick jag ner och frågade i receptionen om det var någon tyska, och det var det intee.. Dom hade ingen tyskalärare. xD Stan öppnar väl 10? eller är det kl 9 dom öppnar? Äh, jag vet inte, får väl sitta här i min ensamhet och knappa på min lilla dator ;P
Jag måste nog sitta och räkna lite matte också, tror jag.. Annars blir nog matteläraren inte så himla glad på mig ;) hihi
Guud vad kul jag har :D (NOOOT) Satt förresten och testade webcamen idag hahaha, såhär ser jag ut när jag typ inte fixat mig något över huvud taget, typ bara borstat igenom håret haha xD blek som man är :S Och om ni undrar vrf mina ögon är lite skela på bilden så är det för att jag stirrade på skärmen xD Jag är inte skel i ögonen i vanliga fall ;)


Om jag ska dra en "dagens outfit" så kan jag kort säga att jag har världens tråkigaste kläder på mig, en rosarandig tröja, jeans och ett par sköna skor på mig.. ;) Lediga kläder is the shit :D
Nu ska jag nog avsluta mitt inlägg :)
Ha det så kul! KRAAAM Denne

Anger, Anger, Anger!!

Kom precis hem från E.on nu, SCA-cupen. Idag spelade Timrå mot Modo! I första perioden gjorde Modo mål i mitten av perioden, sedan gjorde Timrå mål i slutet av perioden. 1-1 efter första perioden då. I andra perioden var det helt dött i klacken typ, och även lite segt på planen tycker jag.. Jag och Felicia höll på att somna ett tag där xD haha närå, så illa var det inte men ändå ;) haha
I tredje perioden så small det bara till så var det mål för Timrås del, endast 40 sekunder efter tredje perioden började, sedan efter endast 10 sekunder gjorde Timrå mål igen! Dom hann bara teka (i offensiv zon då), sedan var pucken inne igen haha :D (Y) Fatta vad glad man var dååå ;D Sedan mot slutet av sista perioden så blev det mål igen för Timrås del, sedan gjorde Modo ett mål också. Det stog 4-2 till Timrå när det var 2 minuter kvar och Modo tog Time out. Modo tog ut målvakten och Timrå satte den i öppen kasse!! :D Matchens slutsignal gick kort därefter och det vart 5-2 i denna match! ;D Faaaan vad KING!!!! Älska Timrå IK <3<3
Idag var det typ bara nyförvärven som gjorde mål, Laurent Meuiner, Fredrik Hynning (han är dock inget nyförvärv xD), Niklas Anger, Kirill Starkov och Niklas Anger igen.
Jag säger bara en sak: Timrå äger alla!! :D
Och förresten, idag vart jag medlem i Timrå Supporterklubb :D:D Fan va gött säger jag bara :D (Y)
Nej, nu ska jag stänga av, upp tidigt imorgon!
Kraaaam Denne

Sjukt lik

Nu satt jag och slögooglade lite, googlade bla. på Elliots pappa Mago xx. Jag hittade tre bilder på honom, och Elliot är sjukt lik han! Jag höll på att ramla av stolen när jag kollade på en huvudbild på Mago! Det är roligt att titta på bilder på hästar i Elliots släkt! :D

Nedan: Elliot                                            Nedan: Elliots pappa Mago


Visst är dom lik varandra!? Far och son =)

Nu ska jag ha indrottslektion :P
Ha det! Kram Denne

Sitter på skolan

Nu sitter jag i "uppehållsrummet" på skolan, i en skön soffa :D soft det :D Snart börjar FEK, företagsekonomin. Jag sitter här och pratar med folk på msn (ebuddy) och lyssnar på lite bra musik xD
Oj, nu börjar FEK, måste stänga av!
Kram Denise

Engelska

Sitter nu på engelskan och det är "upprop", jag står sist även fast mitt efternamn börjar på D, för dom hade tydligen missat mig i klasslistan. Konstigt xD haha, tydligen stog jag på någon annan lista för någon annan klass.. :P nej nu måste jag lägga ner för nu, lektionen börjar!
See you! kram Denne

Heeeeemma

Nu är jag hemma efter typ.... 3 timmar i skolan =D Först hade vi Engelska A, det var rätt drygt, vi skulle typ svara på 1 x 2 frågor om våran eng.lärare, som typ vad hon var rädd för, vart hon växte upp medmera xD haha! Jag och mitt "lag" hade 3 av 10 rätt :D *stolt* FAAAIL!
Men iaf, sedan hade vi FEK (Föreragsekonomi) och där satt vi typ med våra bärbara datorer (dock hade inte jag någon :O), ja, så dom andra satt med sina bärbara och lattjade medans jag satt och glodde på nån stackares dator tyyyp haha ;P Kul kul.. Mallan satt och messade mig hela tiden typ, hon ringde även en gång och pappa ringde också en gång haha :O Det var lite pinsamt när läraren stog och hade genomgång när mobilen vibrerade på bordet typ varje sekund hehe :P Men det gjorde nog inte så mycket verkade det som :) Läraren som vi hade verkar ha en rätt avslappnad stil, då typ alla var inne på msn och "msn-plinget" lät typ konstant hahaha ;) Han verkar inte bry sig speciellt mycket, eller så kan det vara att han är så van att höra det hela tiden så att han nu inte hör det :D haha! Lite störande ibland när han stog och pratade tyckte jag dåå men men xP sktisamma!
Nu efter "alla" lektioner (två stycken, men ändå!) var slut fick jag äntligen min bärbara jag med (nu är jag inte mobboffret utan dator längre! haha ;D) Men dock så hade jag inte med mig någon dataväska att bära den "lilla saken" i, så jag kunde inte ta med mig den heeem :( Får stå ut tills imorgon helt enkelt dååå xD Men det går väl ingen större nöd på mig, jag har ju min älskade dator här hemma som är bättre än bäst <3<3 :D
Nu ska jag nog slänga i mig något ätbart, för sedan tror jag att jag ska vara med Fellan :D
Ha det!! kramisar Denise

Börjar kl 12

Idag börjar jag kl 12 :D Har egentligen Tyska C på morgonen, men den är inställd idag ;D Fast jag klev upp vanlig tid ändå, typ 6.15 xD Kollade lite på Vakna med The Voice, åt frukost och nu ska man ut med hunden och sedan ner till stallet för att träna med hästen (ska rida i paddocken själv, utan tränare, men ändå ;)) Idag har vi 2 lektioner, Engelska A och nån till som jag inte riktigt vet vad det är ;P Sedan ska jag kanske vara med Fellan!! Vi har inte vart med varandra på säkert 2 veckor!!! :O Sjukt det! Vi har en hel del att ta igen, allt som hänt osv osv... :D
Nej, nu måste jag gå härifrån om jag ska hinna med allt ;)
Kram!! Denise

RSS 2.0