Himlen är oskyldigt blå

Hello!
Har precis kommit hem från bion med världens bästa Fell! Vi såg Himlen är oskyldigt blå. :) Den var bra tycker jag! Man har väl sett bättre, men den var helt okej ändå :) Jag tycker att Bill Skarsgård gjorde sig bra i denna film, dock hade man kvar lite i huvudet från I rymden finns inga känslor, där han spelade Simon som har Aspergers syndorm. Så ibland tänkte jag att det var Simon som Bill spelade i denna film med, men efter ett tag vande man sig vid att han inte var Simon.. Ja ni fattar säkert, det är bara lite svårt att förklara ;)
Och nu apropå ingenting är jag jäkligt trött ska jag säga...

Förresten
, jag måste bara få dela med mig av en sak som inträffade på vår hemresa i regnet efter bion... Jag och Felicia åker in på en återvändsgränd (en vändningsplan) för att vända och åka åt andra hållet. När vi kommer dit stog det en äldre Mitsubishi där som backar lite halvskumt där på vändningsplanen. Jag la fram någon hastig kommentar till Felicia i bilen i stil med: han kan ju fan inte backa! Och sedan när jag svängt runt där på vändningsplanen och skulle då åka iväg så kör den där bilen upp precis bakom oss och börjar toktuta! hahaha! Jag gjorde inget som helst fel överhuvudtaget, och ändå åkte han efter oss typ 200 meter och tutade konstant! Jag svängde av en gata för att bli av med idioten, och som tur vart jag det ;) Haha, alltså ibland undrar man verkligen vad folk pysslar med! xD Man kunde inte göra annat än att skratta åt den fåniga personen som satt och tutade åt oss hela tiden! hahaha!
Det var det! Nu är jag väääääldigt trött och det är sovtajm!!!
God natt och sov gott mina kära vänner! ♥
Kramen!


Jag, jag, jag, jag

Kollade lite i arkivet nyss, och såg precis en sak! Jag såg att jag skriver bara om mig själv hela tiden. haha, det verkar lite väl egoistiskt! Får nog ta och ändra lite på mina inlägg, för jag antar att ni inte bara vill läsa om vad som händer i mitt liv, hehe ;)
Nu i helgen är det ju Halloween i USA och nästa helg är det här i Sverige! ;) Någon som ska ha på sig någon form av Halloweenklädsel eller? ;D Personligen tror jag att jag hoppar över den biten även i år, hehe ;) Men här kommer iaf en liten Halloweenhälsning från mig! ;)

hehehehe ;)
Ha en bra fredag! Och nu är det höstlov dessutom, Wihooo! ;D

Jag borde verkligen plugga!

Jag sitter vid min dator och lyssnar på musik. Jag är trött. Hungig är jag också. Kanske för att jag inte ätit någon middag? Förmodligen.
Snart får jag ta mig själv i nackskinnet och göra klart historiauppgiften som ska in imorgon! Jag är sent ute, som vanligt när det gäller inlämning av skolarbeten det vill säga.. hehe
Idag är det inget vidare fint väder här i llavsdnuS. Någon som kunde läsa det jag skrev i slutet av den meningen jag nyss avslutade förresten? jag ville vara lite rolig och skriva bak och fram, men kom på att det inte var så roligt som jag först hade tänkt mig! såååå typiskt mig det. Alltid. Alltid. Alltid.
Nej nu är det slut på det här torra inlägget, kort och torrt precis som alla andra! varför ändra om sitt skrivsätt när man kan fortsätta i samma gamla banor liksom, hehe? ;)
JAJA, höres! Pusshej! /Dennoooo

Vi gjorde det!!

Idag tog vi vårat första SM-kval inför Junior SM 2011! :D
64,8% i Msv B:4! Och nu är vi även kvalade till Medelsvår A! :)
Elliot skötte sig jättebra och vi red en jämn och stadig ritt, det enda som var lite sämre var nog skritten (han vart lite taggad där, och det är ju x2 på ökade skritten så..) Han vart även lite spänd i några skolor. Men som sagt, inga stora missar direkt :) sedan är det ju klart, man kan ju alltid förbättra allt i princip :) Vi fick bland annat 7:or på alla bytena, 8:a på ett av enkla bytena osv. :)
Vi kom fyra i klassen, så det vart en röd rosett idag. :) Duktig Elliot :) ♥
En liten bild på lilla pållen med hans rosetter kommer här! :)

Min lilla stjärna :)


Umeå

Just nu ligger jag och myser i min gigantiska säng på ett hotellrum i Umeå! Här är det mycket snö jämfört med vad jag är van, hehe. Hemma har det inte snöat något alls hittills. I varje fall inte så att det stannat kvar på backen. Och en del av er kanske undrar: Vafan gör du där uppe? Svaret är enkelt, jag är på tävling med min lilla pålle!
När jag lastade ur honom ur transporten vart han typ chockad över att det var typ 1 dm snö på backen! haha! Stackarn fick lite halvt panik nästan, han typ började småhoppa precis när han backat ur transporten, haha, lillen! :')
Idag red jag två klasser, Msv C:2 och Msv B:4. Han skötte sig ypperligt i båda klasserna.
I C:2 var han lite väl taggad emellanåt, så enkla bytena vart inte perfekt och det vi hade någon taktmiss i någon travökning och så. Men några småmissar får man räkna med. ;) Fick en 5:e placering på strax under 65% :)
I B:4 var han lugnare än klassen inna fast han var ju inte direkt trög, haha, min häst kan inte vara trög xD Men nu fattar :D Det var egentligen bara en riktigt grov miss i programmet, Elliot snubblade precis när han skulle göra sista bytet från förvänd galopp till rättvänd galopp nere vid A. Så det vart inte alls något bra byte som ni kanske förstår. Fick 4:or/5:or på det av alla domarna och eftersom det är x2 på bytet drar det ner rejält på poängen... Vi fick ihop 61% och kom precis utanför placering. :)
Jag är nöjd med dagens tävlingar och imorgon kör vi så det ryker! Msv B:4 igen är det som står på schemat imorgon :)
Nu ska jag nog sova, har suttit i relaxen nu ikväll som ligger på typ 15:e våningen, med utsikt över hela Umeå och sedan ätit en supergod grillad biff med klyftpotatis och bea nere i restaurangen. Så nu är jag m ä t t ! hehe ;)
God natt! Kramen

Julklänning!

Idag var jag på stan med Gabbie och Jossie först och sedan gick jag en stund med Sofia också! :) Jag var på Vero Moda och köpte en känning till julafton! :) Som det är tänkt ska jag resten av familjen fira jul i vår lägenhet i Åre. :)
Jag har kollat på denna känning några gånger, och nu bestämde jag mig för att köpa den! För 259 riksdaler blev den min! Helt klart värd pengarna :D Här kommer en bild som jag hittade på Vero Modas hemsida, jag älskar den bara ryggen på den och rosetten där bak är jättesöt tycker jag! :) hihi!



Nu ska jag fortsätta jobba här på Företagsekonomin :)
Puss på er!

Några saker ni kanske inte visste om mig...

Jag tänkte prova något nytt och förhoppningsvis spännande, men framför allt lite annorlunda. Jag tänkte nämligen avslöja några saker om mig som ni kanske inte visste. :) Hoppas jag inte är alltför idéfattig, utan att jag klämmer ur mig några udda saker iaf, haha ;)
Då kör vi!

♥ Jag är väldigt, väldigt skrockfull på vissa områden eller vad man ska säga. Det är svårt att förklara, men jag har en hel del hyss för mig bland annat med klädsel osv. hehe, sad but true.

♥ Jag går i väldiga perioder när det gäller frukost. Ibland äter jag bara en macka på morgonen, ibland både macka och flingor/yoghurt, ibland bara flingor/yoghurt. Och flingorna byts ut oerhört tätt, det brukar resultera en irriterad mamma som får köpa nya flingor stup i kvarten för att inga av dom femtioelva flingorna som står i skåpet som jag ätit förut duger längre. Sån är jag, take it or leave it.

♥ Jag kan inte äta något fläskkött alls nästan, man kan tro att jag är muslim ibland!

♥ Jag har endast en lektions ogiltig frånvaro sedan jag började ettan på gymnasiet, dvs snart 1,5 år sedan! ;) Att tillägga var det en missuppfattning mellan mig och läraren och inte avsiktligt. :P

♥ För precis två år sedan ogillade jag hockey skarpt, men nu är jag helt galen i hockey och allt därtill! så det kan gå, hehe :D

♥ För bara några år sedan var jag värsta morgonmänniskan ni kan tänka er! Att vakna av att klockan stog på typ 08.00 gav mig lite av en chock! haha! Då kunde jag vakna klockan 5-6 på en helg och vara jättepigg, irriterande ska ni veta! Men nu är det annat, nu sover jag mer än gärna fram till klockan 9-10 i varje fall! :)

♥ Tidigt i våras blev solning i solarium lite av ett beroende för mig, det resulterade en brun tjej pank på småpengar eftersom solariumens betalautomater endast tar emot mynt. Jag ska försöka att inte falla tillbaka till det lite småjobbiga beroendet, för det har jag inte direkt råd med hela vintern... hehe...

♥ Jag är en riktig hamster och samlare av största slag på alla plan! Och bättre blir det tyvärr inte heller ska jag säga. Mitt hamstrande började till en början i stallet. Där finns allt en hästägare någon gång skulle behöva och mycket till. Nu har jag fortsatt hamstrat i bland annat mitt rum och i handväskan. Det som inte finns i min handväska behöver man inte. (Jag har till och med varit tvungen att köpa större handväskor för att jag ska få plats med allt!) Ett superkort sammandrag av innehållet i min nuvarande väska just nu: hårborste (ett MÅSTE), typ 15 lipgloss av olika "dofter" och nyanser, mascaror, foundationpuder, alvedon, extramobil, typ 500 hårsnoddar i alla färger, nässpray, busslista, skolschema, årskalender och såklart en uppsjö av skräp och kvitton.

♥ Jag är sämst att skriva korta inlägg när jag väl börjar skriva som ni märker. Hoppas någon orkat läst igenom halva detta inlägg iaf, förlåt för detta långa inlägg... Kunde aldrig sluta skriva, hehe ;) Men detta var sista punkten!

Nu ska jag sova hade jag tänkt... Puss&Kram

Dålig update again...

Fy farao vad jag är dååååålig på att uppdatera här på bloggen. Men det är kanske för att mitt liv är allmänt ointressant och tråkigt? eller så är det så att jag har svårt att få fingrarna ur röven och producera en massa inlägg i denna blogg som läses av en liten skara trogna läsare. Jag är oerhört tacksam att det ens är någon som läser min blogg, det ska ni veta :)
Just nu befinner jag mig på engelskalektion, jag är jättetrött och vill bara åka hem. Slutar halv fem idag, tungt, riktigt tungt. :( Men det är bara att bita ihop helt enkelt! Har inte så mycket val.
Jag kommer nyss från en inspirerande föreläsning av Pigge Werkelin som hölls här på skolan. Det var mycket intressant att höra vad han hade att säga, en jättebra föreläsning helt enkelt! :)
Nu ska jag prata lite med min engelskalärare!
Ha det gott! Kramen

Träning

Hola! Tränade hästepållen nu ikväll, han gick som en klocka hela träningen, min lilla guldklimp! :) ♥ Man blir så glad dagar som denna, då allt bara flyter på. Även det svåra funkade riktigt bra idag, kul kul! :)
Just nu sitter jag och lyssnar på jättemysig, typ irlänsk musik! hahaha, det är verkligen inte likt mig, men det är kul att prova något annorlunda ibland!
Nej jag börjar bli riktigt trött nu, ska sova!
God natt gott folk! :)

♥ ♥

Jag är väldigt trött nu, ska nog sova nu!
I'm thinking of you ♥
//D

Fredag :D

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det FREDAG!!! :D Har en lektion kvar och sedan är det helg! Underbart! Jag har lite småplaner inför ikväll, inga större saker men ändå. Imorgon är det jobb som gäller, yeah! Det ska bli kul :)
Just nu sitter jag i soffan på skolan och har ont i halsen, är nämligen förkyld :( ogillas!
Igår hände en grej förresten, min laddare till skoldatorn gav upp :( Det betyder att jag måste ha en ny! haha, smart jag är! Helst idag! För det är ju helg som sagt, och då kan jag inte ladda datorn eftersom jag inte har någon sånhär laddare till någon dator hemma. haha :P Eller så får man gå in på någon av datorerna hemma istället, haha! ;D
Nu har jag inte så mycket mer att säga. Ska logga ut nu!
Puss

På skolan!!

Just nu befinner jag mig i fängelset, även kallat skolan. Jag är trött och less! Sjuk också dessutom. Kan det bli jobbigare? TUR att det är hockey ikväll! Annars hade jag typ dött! haha :D
Nu är det tre lektioner kvar innan vi slutar, efter det drar jag raka spåret ut till Eon arena!! :D Ikväll vaknas match mellan Timrå och Färjestad, och vilka som kommer vinna, det vet vi ju redan! ;) Tabelltreorna Timrå IK såklart!! haha :D
Nu ska jag proppa i mig lite tabletter och sedan kör jag på här i skolan en stund till, efter det taggar jag inför hockeyn och sedan KÖR VI! lyckoruuuuuuuus!!
Höres!! Kram!!!!

ARGHHHH!!

För typ 2 sekunder sedan skrev jag ett kunginlägg här i bloggen! OCH sedan när jag skulle publicera det, då laggade blogg.se sönder typ, så mitt fina inlägg försvann i luften! KUL! Så därför får ni ett agro-inlägg av mig istället för det långa, fina(?) inlägget jag skrev!
Bättre lycka nästa gång som man brukar säga! Inte för att jag blir mycket gladade av det just nu, men ändå liksom!
Så bajs på blogg.se och puss på alla andra!

10.10.10-10:10

Höhöhö :D

Today is the day :D


Kattunge







Visst är han för söt ändå!? ;D

Timrå IK

Det är namnet på laget mitt hjärta slår för som ni vet. Jag tänkte göra en liten rolig grej som jag kom på nu, jag har skrivit upp alla Timrås matcher hittlills i Elitserien i datumordning och även några som är inom en snar framtid. I eftermiddag åker jag ner till Tablettasken i Gävle och ser ännu en match med mitt älskade lag! Här kommer listan! Alla fetmarkerade matcher är de matcher jag sett live :)

1. Elitseriepremiär Timrå-Frölunda 6-2 (i E.on arena, Timrå)
2. Linköping-Timrå 4-2 (i Cloetta center, Linköping)
3. Timrå-Luleå 2-1 (i E.on arena, Timrå)
4. Södertälje-Timrå 1-3 (i AXA sports center, Södertälje)
5. MODO-Timrå 3-4 (i Fjällräven center, Örnsköldsvik)
6. HV71-Timrå 0-3 (Kinnarps arena, Jönköping)
7. Djurgården-Timrå 5-2 (Hovet, Stockholm)
8. Timrå-Skellefteå 3-2 (E.on arena, Timrå)
9. Brynäs-Timrå *-* (Läkerol arena, Gävle)
10. Timrå-Färjestad *-* (E.on arena, Timrå)
11. Timrå-AIK *-* (E.on arena, Timrå)
12. Timrå-Linköping *-* (E.on arena, Timrå)

Som ni ser har det blivit en hel del matcher live för mig, och fler kommer det bli :D hihi :D
Förr nöjde man sig med att se alla bortamatcher på TV, man tyckte till och med ibland att det var skönt att kunna vara hemma och pyssla med annat i periodpauserna osv... Haha, men så är det inte nu ;D Live is the shit liksom!
Jag vet att många kallar mig typ dåre, nörd, idiot för att jag åker land och rike runt för att se Timrås matcher. Men det bryr jag inte mig om, så det så! Det är mitt liv och det är jag som bestämmer, haha :D

Det var allt för nu. Nu åker jag upp till Björkbackegård och tränar med hästepollen!
Puss


Bad update!

Är ledsen för dåligt med inlägg här på bloggen, men det har varit en hel del annat i min vardag den senaste tiden. Dagarna har inte direkt fyllts upp med bloggning om man säger så.. :P
Igår kväll var jag ute i Timrå och kollade på matchen mellan Timrå och Skellefteå! Timrå vann (såklart! ;)), dock hade dom det lite kämpigt ett tag i matchen, men dom vände 0-1 underläge till 2-1 ledning, kuuung! ;D Slutresultatet vart 3-2 till Timrå! :) SOFT :D
Nu sitter jag på skolan och är allmänt less, hade en lektion som slutade för 40 minuter sedan och nästa lektion börjar om en timme... Drygt som fan! Slutar kl 15.30, lite väl sent för att vara en fredag enligt mig! Men! Jag ska inte klaga, efter novemberlovet får vi nytt schema och då slutar jag halv 5(!!!!!!!!!) på fredagar, KUUUUL! not!!
Hehe, nej nu kan jag inte sitta här och häcka nå mer! Funkar bara inte! Jag får ta mig i kragen och göra något vettigt istället, ellerhur!? :P
xoxo


Haha, en typ gammal bild på mig som jag hittade i bildarkivet på datorn!
Fast jag ser typ ut så här idag, haha! Iaf har jag brunt plattat hår och skinnjacka, som på bilden där... hehe :P Solglajjor är inte direkt så användbart här i Sundsvall idag, det ligger ett stort dimmoln över hela staden! ogillas!

Ofattbart

Det händer saker i livet som man absolut inte vill ska ske, saker man inte kan göra något åt. Men det som hänt nu är helt ofattbart, beskedet kom som en chock för mig. Jag är helt stum. Orkar inte prata om det.
Imorgon försvinner jag från vardagen ett tag, åker ner till Stockholm och är åter igen på onsdag kväll.
Det var allt för nu, vi hörs något senare i veckan!
//Denise

Fredag

Idag har jag tagit det lungt med tanke på att jag är rätt trött från igår när jag besökte Ö-vik. ;) Det var ju nämligen länsderby, Modo-Timrå. Spännande match minst sagt! Men (såklart!) vann Timrå, vad annars liksom? haha ;P Underbart är vad det är, det finns i princip inget bättre än att vinna uppe i Fjällräven Center om man är Timråsupporter, det ska ni veta! haha :D
Nog om det, för jag antar att alla inte är lika hockeyintresserad som mig, hehe.. Idag sov jag till kl 11, skönt!! Somnade kl 01.30 i natt, så man var ju lite trött! Började skolan kl 13.00, det var föreläsning i ca 45 minuter och sedan en timmes engelskalektion. Efter det var det HELG! ;D
När jag kom in till stan idag var det riktig fredagskänsla där, man känner det i luften liksom! Jag tycker att det är jättemysigt att gå runt på stan och se alla glada människor som går runt på stan och njuter av fredagseftermiddagens sötma eller vad man ska säga ;) Någon som håller med mig?
När jag kom hem åkte jag till Felicia, vi red ut på hennes hästar, jag fick prova hennes nya storhäst. Trevligt var det! ;D Efter det åkte vi och hyrde film, det vart The bounty hunter. :) Den var bra tycker jag, rekommenderar helt klart! :)
Nej, nu är jag grisigt trött, ska hoppa i säng så jag får några timmars sömn innan man ska upp igen, haha!
PUSS <3


Bjuder på en härlig bild från i somras, en fin eftermiddag i stugan :)

RSS 2.0