Nyss hemkommen från Felicia

Igår kväll gick jag till Felicia, eller snarare, hon joggade hit till mig och sedan gick vi till henne ^^ Det är 2 km obelyst grusväg från mig bort till Felicia ^^ Vi var uppe till typ 3, vi klippte bla. våra hår xD Felicias mamma klippte Felicia och jag klippte mig själv ^^ haha, jag fick något ryck och klippte xD Fast det vart rätt bra ändå ;) (y) Sedan satt vi och snackade typ halva natten, tjejsnack you know :P hahaha ;P
Nu ska jag och mamma äta lunch, jag tror hon gör vofflor ;) smasksmask.. ;P Vid 16-tiden ska jag och Elliot träna för Gunilla på SRK.
Ha det finfint så höres vi snart igen! :)
Puss och kram//Denise

Timrå - Linköping

3-1 - F*n vad skönt!
En riktigt bra match! Timrå spelade bra genom hela matchen, Lindbäck gjorde även en hel del snygga räddningar även denna match! En bra prestation från hans sida! Första perioden slutade 0-0. I andra perioden gjorde Linköpings Jan Hlavac 0-1 efter 01.45, men efter knappt 1 minut senare stog det 1-1, målskytten då var Laurent Meunier. Fett skönt! :D När klockan stog på 19.13 nätade Anton Axelsson och spräckte därmed hans nolla i målprotokollet! Riktigt roligt och viktigt för han! Efter period två stog med 2-1 till Timrå. I tredje perioden målade Daniel Corso! Underbart!!

Matchens 5 spelare som får betyg av mig idag:
5 poäng får även idag Anders Lindbäck, superinsats! han har höjt sig en, eller flera nivå/-er de senaste matcherna!
4 poäng får Anton Axelsson, bra tryck på mål och riktigt snyggt mål, dragskott! Det vart som jag skrev i torsdags kväll då, jag tyckte att han skulle göra mål snart, och idag kom det ;) haha
3 poäng får Anton Lander, han slet som en varg och skapade mycket chanser, dock utan utdelning, men bra jobbat!
2 poäng får Eric Moe, hans första match efter skadan. Spelade rätt bra emellanåt.
1 poäng får Kirill Starkov, han har alldeles för osynlig tycker jag, måste ta för sig mer.

Skottstatistik:
Timrå 32
Linköping 23

Nej nu ska jag avsluta inlägget!
Puss och kram på alla!
//Denne

HV71-Timrå

0-2! I'm speakless!!!!

Jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Jag kan inte prata med någon just nu, är speedad något så in i h*lvete! Jag vet inte vart jag ska börja.... Så jag börjar helt enkelt inte alls, enkelt ;) Siffrorna får tala för sig själv helt enkelt!

HV71-Timrå 0-2
Skott på mål: 19-5 i period 1, 16-7 i period 2, 18-8 i period 3. Totalt: 53-20
Målskyttar: Martin Sonnenberg (Daniel Corso, Fredrik Hynning) i spel 5 mot 4 och Gabriel Karlsson (Elias Granath) i öppen målbur!

Timrås målvakt Anders Lindbäck spelade makalöst matchen igenom! Vilka fantastiska räddningar! Killen var omänsklig!! Höll nollan och fick totalt 53 skott på sig! Vid ett läge för HV, när Davidsson hade typ öppen kasse, Lindbäck låg i princip ner på isen, nog f*n tog Lindbäck den i plocken ändå! Han var enastående!!
Hoppas verkligen att man får se många fler sådanna prestationer från hans sida! Här i höst har jag inte varit så imponerad av honom, men nu ikväll mot HV visade han verkligen vad han går för! Vilken målvakt! Och att Martin Sonnenberg och Gabriel Karlsson sedan gjorde mål, det är ju bara så underbart så det inte går att förklara med ord!
Det känns helt overkligt att nu att Timrå (som låg sist inför matchen) har vunnit sin första(!!) bortamatch denna säsong, och dessutom mot serieledande HV71, med 2-0!! Nu klättrar vi bara uppåt i tabellen, dom andra lagen får passa sig noga, för snart är dom omkörda allihopa ;)

Ska försöka sätta betyg, men det blir inte lätt då i princip alla var bra!

5 poäng av mig får helt klart Anders Lindbäck! vilken prestation!! (läs mer ovan)
4 poäng går till Martin Sonnenberg. Gjorde matchens första mål, 14 minuter in i tredje perioden i spel 5 mot 4. Jobbade på bra genom hela matchen, hade bla. en riktigt vass målchans i mitten av matchen då han precis kom från utvisningsbåset, fick en felpassad puck av HV och fick friläge. Dock tog HV:s målvakt Stefan Liv den pucken.
3 poäng får backen Gabriel Karlsson (som vanligtvis är center). Han satte 2-0 pucken i tom kasse, riktigt riktigt bra!
2 poäng får Magnus Pääjärvi Svensson, som jag tycker jobbade på bra fast dock blev det inga poäng idag.
Dagens 1-poängare går till Anton Axelsson. Även han jobbade på rätt bra (som vanligt, drev fram på mål osv), han fick en del målchanser, men tog vara på dom alldeles för dåligt i mina ögon. Han hade i princip öppet mål vid ett läge, jag tänkte: nu sätter han den och spräcker hans nolla i målprotokollet! Men nej, jag gjorde han inte. Han har fortfarande 0 mål denna säsong, på totalt 19 spelade matcher... Hoppas att han gör något mål snart, för hans egen del liksom..

Jag skulle kunna skriva minst lika mycket till utan det minsta problem, men då orkar nog inte någon läsa det ändå ;) så bäst att avsluta i tid :P
Jag avslutar mitt inlägg här ikväll med tre härliga ord: TIMRÅ ÄR BÄST!!! :D

Ha det bra så hörs vi snart igen!
Kramkram Denne

Dödstrött

Nu sitter jag på tyskan, i Loungen. Jag är dödstrött! Somnade rätt sent i natt... Jag sitter här och halvsover typ :S Ögonen bara går i kors på mig hela tiden, när jag kommer hem ska jag nog sooova :) Efterlängtat! Igår eftermiddag sov jag typ i en timme i soffan. Det var superskönt :D Har bara lust att lägga mig hemma i våran stora, mjuka och sköna soffa med en massa stora och mjuka kuddar och en filt :) hihi :) det är så mysigt att ha lite tända ljus också ;D myyyys =)
Jag slänger upp en bild från i fredags när jag, Emelie och Elin tände ljus när vi satt och pluggade här på skolan :) Emelies händer fick vara med på bilden ;)


Nu ska jag fortsätta med tyskan!
Kramkram//Denise

Onsdag kväll

Kära bloggläsare! :)

Jag blev riktigt överraskad (positivt, of course ;)) över besökarstatistiken idag! Och för att inte tala om igår :D Fortsätt så här är ni snälla! :D (y) Man blir jätteglad när man ser att statistiken pekar uppåt, uppåt, uppåt :) hihi :D Ni får ju mer än gärna skriva någon kommentar lite här och var, skriv precis vad ni vill, ni kanske undrar över något eller sååå :):)

Denna onsdagskväll (onsdag är ju förresten lill-Lördag :D) har tillbringats åt plugg! Jag är färdig med Träningsdagboken som ska in imorgon senast (skickade in den idag), nästan klar med tyskauppgifterna, har läst litegrann på rättskunskapen osv. Känns rätt ok ändå =)

Nu måste jag snart sova, ska upp tiiiidigt imorgon (vid kanske 6.30 typ) och göra mig i ordning för en ny skoldag!
Just nu har jag svinont i magen (okej, för alla som undrar så har jag inte svininfluensan bara för att jag har svinont i magen för tillfället.. ;P)... Magen gör så fruktansvärt ont nu :( På tal om svininfluensan så har jag bestämt mig för att inte ta sprutan.. Liksom, man är ju inte garanterad att vara helt immun mot svininfluensan och sedan är det så, hur stor risk är det att man får den då!? Det har gått influensor i alla tider, så länge människan funnits, varför fruktar alla just denna influensa egentligen!? bara för att några i världen dött av den, som om folk inte dör av "vanliga" influensor också då? Jag tycker bara att media blåst upp det alldeles för mycket..
Jag ska ju som sagt inte ta sprutan i varje fall... Då tar jag väl den risken att jag har större risk att bli sjuk, men so what, för de allra flesta personer som haft den har den varit som en helt vanlig influensa. Men alla tycker ju olika, en del vill ta vaccinet och vissa inte :P Det är upp till var och en om man ska ta det eller inte helt enkelt ;)

Oj, vilka tjatiga meningar jag skriver hela tiden, typ IG- till mig! :S Det kan ju bero på att jag sov typ 5 timmar i natt, och lär inte sova så många timmar till denna natt är jag rädd för om jag aldrig kan stänga av datorn.. hehe ;)

Nej nu går snart mina ögon i kors tror jag!
God natt och kram! //Denise


Regn och blåst!

Det är jätteregnigt ute, det stormar typ, och det är kolsvart! Jag sitter här inne i min ensamhet (tur jag har katten och hunden som sällskap iaf haha xD). Jag pluggar och har det allmänt tråkigt. Elliot får vila idag, tror knappast att han är så vidare sugen på att sticka ut i skogen och rida nu, så nej, jag hoppar över det.. :P Jag longerade ju han i ridhuset igår, så då fick han busa av sig en hel del! xD Han bockade och for runt som en galning där ett tag, kul och se att "gamlingen" har sååå himla mycket energi! Till våren (den 13 april!) fyller Elliot 18 år! men när man ser han kan man tro att han är typ 7 år xD Folk tappar typ hakorna när man säger att han är 17 år ^^ Lillbusen kommer aldrig att bli gammal någon gång han! Forever young xD
Nej nu ska jag lyssna på underbar musik och PLUGGA!
Ha det bra! Puss på alla!
//Denne :) <3

English

Nu har jag engelska, egentligen skulle jag och min grupp visa upp vår film som vi gjort och spelat in på engelskalektionerna. Dock var min grupp en av dom få som hade sina filmer klar idag. Så vi slapp därför visa den inför klassen (y) rätt skönt om jag får säga det själv, att vi inte behövde visa den :P Om jag säger så, det är inte så roligt att se sig själv på filmen... Filmen är en nyhetsfilm, vi berättade om att AIK tog SM-guld 2009 ^^ (haha, vi hade idétorka typ xD) I våran film är jag en AIK-supporter som blir intervjuad och får berätta om hur det känns osv.... hahaha xD Galen AIK-supporter (eller inte *host* xD) 
Nu har vi snart svenska, novelläsning.
Ha det bra!! Kramisar Denne

Läxläsningskväll

Ikväll har jag haft en typisk läxläsningskväll... Suttit vid köksbordet med datan och läst och pluggat! Skönt att få lite gjort ändå :) Det blir väl typ samma imorgon skulle jag gissa på, fast jag ska nog rida Elliot också ;) Jag är sjukt trött nu! xD
Så puss och godnatt på er alla!
Denne

Jag slänger upp en fulbild på mig när jag sitter och pluggar, helt osminkad och allt xD (okej, jag vet att jag har typ påsar under ögonen på den där bilden)


Shiieeet vad blek jag är :O hehe, här kommer en typ närbild när jag bara har liiiite foundation på ;);) ehe ehe ;)
(jag satt och zoomade med webcamen när jag tog bilden)


Det finns hopp för min blogg ;)

Kollade precis besöksstatistiken för den senaste veckan på bloggen, och den såg bra ut tycker jag ;) spikrakt uppåt från i söndags, det gillas (y) :) fortsätt så :D:D




Nu ska jag plugga svenska tror jag!
Kram på er alla!
Denise

Dissardag

Jag skulle kunna dissa 1000 saker idag! Dissa hela dagen helt enkelt!
Saker som fetdissas idag av mig:

Mycket plugg i skolan
Ja, denna vecka nästa är det jättemycket i skolan.... Jag blir sjukt stressad och mår rent allmänt dålgit när det är mycket plugg! Fler som känner så va?

Regn och rusk
Liksom, vem tycker om det?

Få busstider
Jag blir så less när Njurundabussarna går så sällan på förmiddagarna! Det är typ bara mellan 7 och 8.30 dom går ofta, sedan går dom 2 ggr i timmen.. Sjukt jobbigt om man precis skulle missa bussen och vänta i 30 minuter på nästa buss, allra helst när det regnar och är så kallt (och mörkt också!) som det är den här årstiden. Det höll på att hända i morse, jag plattade håret lite för länge eller något.. Jag gick (sprang) hemifrån ca 8 min innan bussen går (haha åker kanske det heter!? xD) förbi hållplatsen där jag ska på. Gissa om man fick run'na (springa) ut dit eller!? :O Det är över 1 km från mig till hållplatsen.. Jättekul att springa med datorn och klackskor när det regnade som satan.. njaaa

Den här årstiden!
Ja, jag ger till och med en ehlt egen diss till just den här årstiden, när det är grått och trist, blir mörkt jättetidigt på eftermiddagarna osvosv... Allra helst när det inte är en enda snöfläck här, utan bara lera, regn, blåst, kallt. uscha!

Mitt humör idag
Som ni, mina underbara läsare, säkert märkt med detta inlägg så är mitt humör allt annat än på topp! Så är det ibland :/ Det ogillar vi!

Mat
Nu har jag kommit på att det inte finns någon mat alls som är riktigt god, tror jag! inte nu iaf! (ett undantag till oxfilé med bearnaisesås och mammas klyftpotatis dock!)

Min dåliga koncentrationsförmåga idag
Jag har haft sjukt dålig koncentrationsförmåga today.. Vet inte varför... Jag som brukar ha rätt bra koncentrationsförmåga i vanliga fall... men inte idag. suck! Jag somnade rätt så tidigt igår kväll ändå, så det kan inte bero på det, och jag klev upp kl 7, vilket är rätt lagom. somnade 12 och sov till 7, det är fullt normalt för mig.

Min foundation
Jag vet, det här är nog det minsta i-landsproblem, men ett stort problem för mig nu, min foundation är typ slut! :O Köp en ny då, säger säkert ni. Men gahhh jag orkar inte xD och sedan tar jag aldrig med mig pengar till det heller.. :P Den kostar säkert en halv miljard eller något sånt :(
haha, jag vet, jag är nog den lataste människan i Sverige, eller i Sundsvall i varje fall!

Mynt på isen
En fruktansvärt stor diss till den person, i E.on arena som kollade på matchen igår kväll mellan Timrå och Djurgården, som kastade ner mynt på isen!! Otroligt lågt och idiotiskt gjort! Stor, stor diss på den personen, hoppas det aldrig händer igen! Man blir så förbannad när sådant händer, respektlöst är ordet!



Nej nu kan jag inte bara dissa allt, måste nog hissa några saker också, så känns det liiite bättre iaf!

Sköna kläder och skor
En stor, stor hiss till just sköna kläder och skor! Det går liksom inte att leva ett liv i stela jeans och typ osköna skor! Nej, tights/leggings och en tunika och en skön kofta är det bästa som finns!

Bra musik
Jag skulle inte överleva utan bra musik, helst typ 80-tals låtar! Det finns inga bättre låtare än låtarna från 80-talet, inte om du frågar mig i varje fall. I love 80!!

Att jag snart åker till New York!!!!
Om bara lite mer än 1 vecka åker jag, med min familj till New York, USA. :D Där ska vi kolla på ishockey, NHL och shoppa, men även få se lite av New York, tex. Frihetsgudinnan, Wall Street, Empire state building mm. Det gillas!!! Längtar gaaaalet dit!!

Att det snart är jullov
Ja, snart är det jullov, visst är det underbart!? Hoppas på lite snö innan det iaf, och självklart att det är bra med snö under hela jullovet! Fan vad jag ska ha roligt hela jullovet!! :D

Att Timrå vann över Djugården igår!
Underbart! 4-3!


Nej nu tror jag att jag har fått med en liten del av mina tankar och åsikter idag i varje fall ;) haha, hoppas ingen tar illa upp, för det är inte riktat åt någon eller några, det är enbart mina tankar, mina tankar han ändras väldigt fort och ofta, det ska ni veta ;P hahaha :P
Nu ska jag springa till bussen! Plugg hela kvällen lång!
Puss och kram!! //Denne

Timrå - Djurgården 4-3

Hello everybody!
Denna kväll har tillbringats ute i E.on arena med Elin, Emelie, mamma, pappa, brorsan och pappas morbror. Matchen var mellan Timrå och Djurgården. Det var en mycket jämnt match, och det ser man ju på resultatet ;) Jag tror jag helt enkelt hoppar över betygssättningen idag (jag har ju betygssatt 5 spelare/match några hemmamatcher), men idag känner jag att det var ingen spelare som var riktigt bra eller dålig i mina ögon. Därför är det svårt att sätta betyg :P Jag tycker att alla i laget kämpade och krigade för pucken, hade bra tryck på mål osv. Bra spelat helt enkelt! Sedan vid något "baklängesmål" var det slarv från backsidan och vid något annat borde Lindbäck ha tagit pucken.. Men en hel del snygga räddningar fick vi se från både Timrås målvakt Anders Lindbäck (som förresten spelade sin första match efter en lättare axelskada han haft i ca 14 dagar), och även en hel del snygga räddningar från Djurgårdens målvakt Gustav Weslau.
Timrås målskyttar ikväll var: Laurent Meunier (Timo Pärssinen, Björn Svensson), Elias Granath (Fredrik Hynning, Martin Sonnenberg), Gabriel Karlsson, Martin Sonnenberg (Gabriel Karlsson, Daniel Corso).
Timrå hade hela 7 powerplay, jämfört med Djurgården som hade 3. Lite dåligt från Timrås sida att bara göra mål i ett av dom.... Dom måste träna på att utnyttja powerplayen mycket bättre, en på sju som det var idag är inga vidare siffror att komma med..
Idag var det förresten 4 domare, inte så många gånger det varit 4 domare hittills. Jag tycker personligen att det är bra med 4-domarssystem, det blir (förhoppningsvis!) en rättvisare bedömning då... Två ögon mer kan alltid vara bra..
Att anteckna var att jag, för dagen, bytte tillbaka till en av mina äldre Timråtröjor (äldre och äldre, fick den i början av oktober! xD men äldre än min äkta Erixontröja iaf!). Idag hade jag Pääjärvi (oäkta), och det kanske var den som gav lite tur ;) haha, skockfull som man är håller man på med att tjaffsa med en massa tröjor, vilken tröja som givit mest tur osv.... hahaha :P Man har lite hyss för sig allt!
Nej nu håller mina ögon på att gå i kors tror jag, så trött är jag nu! Fantastiskt skönt med en 3-poängare ikväll alltså!!! Ni är bäst, Timrå!!
Imorgonbitti ska jag upp i vanlig tid, gå ner med Elliot till ridhuset för att longera honom hade jag tänkt, ska prova det imorgon ;) Kanske rider en sväng på kvällen, får se! :P Jag har rätt mycket plugg nu, så imorgon kväll lär man ju ägna tiden till det.. Imorgon börjar jag ju 12, så jag hinner gott och väl med att ha hand om hästen på morgonen, skönt att få vara i stallet när det är ljust för en gångs skull! Inte ofta den här årstiden eller....
Nej nu måste jag dra täcket över huvudet!
Puss och kram på er alla! <3
Denne


Grattis mamma!

Idag fyller mamma 40 år! Ett stort grattis till henne! Igår hade vi närmsta släkten här på fika/tårta. Det var min moster, morbror, mormor, morfar och mina två kusiner W & W. :) Även brorsans kompis var här. :P Det var trevligt att sitta och småprata lite med dom innan jag och mamma, lite senare åkte iväg med Elliot till Kungsnäs för att träna. Elliot har varit jätte-superpigg senaste veckan typ, och så har vi inte fått till någon träning för Gunilla på ca 2 veckor pga. olika skäl. Så jag hörde med Gunilla om hon ville rida honom så han verkligen skulle få jobba till 100% och det gjorde hon :) Hon hade ju Elliot i 10 år innan jag köpte han av henne, så hon känner han utan och innan, tro mig. =) Han var superpigg även med henne, men han var riktigt fin. Han har varit en aning stark och haft lite för mycket spring i benen den senaste veckan, så det har varit svårt för mig att träna med så jättebra resultat hemma utan tränare liksom.. :P
Gunilla red en hel del piaff och passage. I slutet gjorde hon lite travökningar, finfint! Elliot tyckte det var suuuperkul att träna, och efter totalt ca 50-60 min träning så skulle Gunilla skritta av honom, men det ville han inte, han ville bara fortsätta jobba för att han tyckte det var så roligt! Och det är verkligen han i ett nötskal, träning är verkligen det roligaste som finns tycker han! De allra flesta/ponnys hästar tycker det är skönare att slappa ute i hagen och mumsa på mat, eller att rida ute i skogen. Men det tycker inte Elliot, där skiljer han sig från många hästar/ponnys. xD Träningsnarkoman är vad han är xD Jag filmade lite när Gunilla red han igår, jag la ut en liten film på facebook, dom säkert en del sett. Kolla där om ni vill se :)
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli typ 9.08, för då ska jag gå ut till bussen och åka till skolan. Vi börjar 10.10, men bussarna går ju bara en gång i halvtimmen nu lite senare på morgonen, det ogillas.... Bussen går 9.20 från Bommen, och nästa buss går 9.50, och det blir ju för snävt. Man får räkna 30 min från att man stiger på bussen tills att man är på skolan. Det skulle varit perfekt om bussen gick typ 9.40 eller något :P Men tyvärr kan man ju inte bestämma busstiderna själv xD Man får helt enkelt anpassa sig efter dom tider som är. haha :P
Ikväll spelar Timrå hemma mot Djurgården, kl 19.00 i E.on arena. Be there! :) Matchens profil är Magnus Pääjärvi Svensson såg jag i tidningen när jag läste den. Så ikväll blir det väl Pääjärvi-tröjan då :P haha
Nej nu ska jag göra mig i ordning för att snaaart gå ut till bussen!
Puss och kram på er alla!! //Denise

New moon

Igår kväll var jag, Malin, Felicia, Evve och Nina på New moon på bio. Det vart lite strul med biljetterna precis innan bion, vi hade missuppfattat varandra och då slutade det med att vi stog där med 2 biljetter till övers.. Mindre bra, men sånt som händer då det är flera som bestämmer tillsammans och bokar i förväg osv... men det tillhör historien nu :P Filmen var rätt så bra tycker jag, man fick ingen tydlig röd tråd genom filmen tycker jag, det var ett stort minus.. Det är en fördel om man förstår vad det riktigt handlar om så att säga....
Efter att vi sett filmen gick vi runt på stan, det var ju lyslördag i stenstan! Vi gick in på Barista och tog en latte, myyys :) När vi sedan skulle hem till Njurunda vart det lite fail, på Njurundabussen stog det Bredsand, busschaffisen hade glömt att ändra till Njurunda... Så vi och några till som skulle till Njurunda hoppade inte på den bussen, eftersom Bredsand är ju bara halvvägs hem ;) Så då fick Busslink skicka en annan buss som kunde köra oss till Njurunda! xD FAIL av Busslink! hah :P
Hela kvällen igår var typ failad, först det med biljetterna och sedan med bussen hem! xD Men roligt hade vi allt ändåååå :D <3
Tack för igår, tjejer!! :) Ni är bäst! :D
Nej nu ska jag börja förbereda inför mammas bjudning (tårta oså), hon fyller ju 40 år imorgon! Grattis till henne!
Kram Denneee

Är på skolan trots att jag inte behöver!

Ja, nu sitter man på skolan även fast man inte behöver, alla lärare har utvecklingsstamtal med elever och föräldrar idag, jag har samtal kl 13.30 (haha, kanske kan skjuta upp det till kl 13.37? ;)) Ni som vet vad det är fattar, och det är "synd" om er övriga som inte vet var 1337 är..! xD haha :P
Nu jobbar jag iaf med svenskan, rätt segt går det xD jag printade när jag var inne på Progress, tbs's elev och lärarprogram eller vad man ska säga. Där läggs all info och alla dokument osv ut, man lämnar in inlämningsuppgifter osv via Progress. Jag tröck fram alla inlämningsuppgifter för Svenska A-kursen, den tar slut lite efter jul. Jag satte en grön prick på dom uppgifter som redan är färdiga, inlämnade och betygssatta, röd prick på dom som jag inte gjort ännu, som är kommande uppgifter. Den uppgiften jag jobbar med just nu är den som heter ESSÄ, därför har den 2 prickar ;)
Det känns helt okej att snart vara klar med Svenska A ändå ;);) haha =)


Anmärkte ni på att den sista uppgiften, Romananalys, ska in år 2010? haha, rätt ovant att läsa måste jag säga ^^ håller ni inte med? ;D Snart, om knappt 1,5 månad, är det ett nytt decennium! lite kul ändå, men det kommer självklart inte bli lika stort som det var när det gick över ditt millenuim 2! Alltså shit, det var helt galet när det gick över från millenium 1 till 2! xD Jag antar att de allra flesta minns denna låt som Markoolio gjorde i samband med milleniumet haha, den är bara för rolig och man (iaf jag) får upp mycket gamla minnen osv när man hör den.... :P
Markoolio - Millenium två

Nej nu ska jag återgå till skolarbete, så jag inte behöver sitta uppe hela natten ;)
Puss och kram på alla! //Denne :)

Förlust 4-5

Nu har man kommit hem från en hemmaförlust, och allt vad det innebär :( Timrå spelade inte så bra, fast man fick se några fina mål dock ;) Nu har jag ingen större ork att referera matchen om jag säger så....

Det blir svårt att sätta betyg på 5 spelare idag då det inte var någon/några speciell/-a som stack ut tycker jag....
5 poäng går till Anton Lander, spelade bra matchen igenom, målade också!
4 poäng går till Fredrik Hynning snyggt mål och tog bra intiativ.
3 poäng går idag till Timo Pärssinen hade några vassa chanser och gjorde mål!
Dagens 2-poängare får Magnus Åkerlund. Han gjorde några snygga räddningar, men en del mål var alldeles för billiga för Rögle... 5 insläppta mål på totalt 22 skott, ingen vidare rolig läsning.. Bättre kan du, Åke! Det har han visat många gånger, inte minst när vi vann borta mot HV i en kvartsfinalsmatch, då var han grym!!
Ikväll går 1 poäng till Tomas Skogs, han drog på sig 2 utvisningar och efter dom båda gjorde Rögle mål om jag inte missminner mig helt, i varje fall ett av dom. Han gjorde inget speciellt framåt heller, vad jag kunde se..

Himla tråkigt med en till förlust, jag trodde verkligen att dom skulle vinna ikväll... men, keep up the good work!
Nej nu är jag tröttare än tröttast, ska sovaaaa!
Kram på er alla! //Denne

Hemma nu

Nu är man hemma, hade kondition och styrka som sagt på idrotten. :P Jag och Emelie körde stenhårt, efter våra mått i varje fall ;) hahaha ;) närå, men det kändes iaf bra att få träna styrkan lite ^^ Pappa var precis på väg hem från jobbet när jag skulle med bussen hem.. Han hämtade mig då ;D (y) Här regnar det skitmycket typ.. Inge kul :/
Imorgon är det match ute på E.on, Timrå-Rögle! Då måste Timrå vinna, hemma och allt liksom, och inte alltför bra Rögle ändå... Emelie ska med mig (och pappa, mamma och brorsan xD) ut på matchen, kul kul :)
Nej nu ska jag nog plugga lite.. :P Elliot får vila idag, regn och rusk ute! Bläää på det!
Jag tog lite bilder på diverse folk i cammen när vi satt i Loungen ^^ Här kommer en rast på Thorens i kubik! haha ;D

Elin och Joel ^^


Emelie kom dit!


Jag ser allmänt dryg ut ^^ jag bjuder på den bilden! xD ha överseende!


haha, lite bildspecial från Thoren Business school idag då ^^
Ha det bra!! Kramisar från Denne :D <3

Loungen

Nu sitter jag med Elin, Emelie, Joel och Patrik här i Loungen och inväntar nästa lektion, Idrott ute på Skönsberg.... Kondition och styrka! yeahhh! Det regnar som satan uteee :( Jag och Elin gick på stan en sväng förut på stan, men vi hittade inget :P Får se om vi går mer någon annan dag ;P haha
Nu ska vi ut på idrotten!
Puss och kram på alla! //Denne

Underbara Thailand vs regningt Sverige i mörka november

Nu är jag sjuk, har jätteont i magen, helt utan anledning :S Jag undrar varför man ens kan ha ont i magen? vad är det bra för? helt onödigt är det egentligen, tycker jag! Det är bara hemskt plågsamt och jobbigt, dåligt humör blir man också på... Nej, en stor, fet diss till mag-ont! :(
Kan det från början ha och göra med stress? kroppen säger ifrån när man stressar upp sig över för mycket saker eller att man lever ett stressat liv med mycket krav och press på sig? Kanske är det så.. Ett bra tips till alla som stressar mycket, ta det lungt och chilla lite för en gångs skull! Åk iväg kanske, åk utomlands och koppla bort allt! Jag känner att min lilla resa till New York kommer väldigt lägligt, skönt att göra ett litet "brejk" på typ lite mindre än en vecka och då komma iväg och göra annat. Men om jag säger så, jag skulle kunna sticka till Thailand imorgon och vara där och sola och bada!! tänk så underbart!
När jag kollar ut genom fönstret, vad skådar då mitt öga? jo, en massa regn och rusk!
Jag tog en snabb webcam-bild ut genom fönstret och lånade en bild på google, så får ni se vart ni helst vill vara, i Thailand eller Sverige? ;)


Jag tror nog att jag väljer den till vänster om jag ska vara helt ärlig... ;) hahahaha
Vad väljer ni!??

Nej nu ska jag avrunda, börja plugga!
Kram på er alla där ute!
Denne

Film från träningen igår

Igår filmade mamma när jag och Elliot red för Ingrid. Vi jobbade lösgörande, han var supersuperpigg hela ridpasset xD haha busen! Men en liten film vart det iaf av det lilla mamma filmade ;)
Länk till filmen kommer här
Hope you like it ;)
Nej nu ska jag plugga och lyssna på skön musik ;P Elliot får vila idag!
Ha det gött, kramisar Denne

Missade precis bussen

Ja, nu har man precis missat bussen, jag hara när man missar den!! :( Eller den gick för typ 5 min sedan, men jag hinner inte att först springa upp till skåpet och sedan skringa ner till navet.... :( Då får man ta fem över 4 bussen, för jag vill åka med N-by bussen eftersom det regnar.. haha, det är inveckat här! xD mycket som ska stämma :P
Nu ska jag nog göra något vettigt av dö-tiden tror jag! Kanske plugga lite svenska?
Ha det bra hur som helst!
Kramkram Denise

Sovmorgon

Nu har man börjat gå ner i varv efter gårdagens vinst mot Färjestad! Grymt bra jobbat, grabbar! ;D (y) I morse tog jag en välbehövlig sovmorgon, sov till 10.30 :) Jätteskönt! Nu har man fixat lite här inne och i stallet, snart ska vi åka med Elliot och Sandie till Björkbackegård och träna dressyr. Jag tror jag ska ha rosa lindor med svart på och svart Mia's schabrak med rosa kant på idag ;) hahahaha ;) Men jag tror det blir rätt coolt med det på en svart häst liksom :D Man ser precis hur han rör sig och så xD Kanske blir det en bild på han ikväll ;)
Nu ska jag äta lunch!
Kram på er! //Denne

Vinst!!

För en stund sedan kom jag hem från E.on. Timrå-Färjestad! Nu sitter man och kollar på reprisen av matchen, nörd som man är! xD haha
Nu om matchen, Timrå spelade en riktigt bra match och vann med 2-1. Riktigt, riktigt skönt! :D Kvällens match ute i E.on arena var en jämn sådan, båda lagen spelade bra. Först tog Färjestad ledningen 6 minuter in i andra perioden genom Per Åslund. När klockan stog på 14:45 kvitterade Timrå till 1-1, målskytt var då Tomas Skogs! 30 sekunder sedan nätade Elias Granath! :D KING!! :D (y) Att anmärka på var att det var bara i andra perioden det gjordes mål och jag tror inte att någon av lagen hade någon utvisning i tredje perioden heller!
Det var en hel del heta lägen för båda lagen, en jämn match. Även skottstatistiken var jämn, 27-29. Fett skönt med 3 poäng! Nu väntar bortamatch mot Södertälje på tisdag och sedan hemmamatch på torsdag mot Rögle. Nu måste dom vinna båda matcherna helst! :P
Jag tänkte försöka mig på att "rangordna" spelarna efter varje match och även lägga in någon kommentar ibland ang. betyget xD haha xD Jag ger en spelare 5 poäng, det är spelaren som jag tycker gjort bäst ifrån sig den matchen, 4 poäng till den som också varit bra, men inte riktigt bra som den som fick 5 poäng osv....

Kvällens 5-poängare går till Elias Granath! Riktigt skönt att han fick spräcka nollan i målprotokollet! Snyggt mål gjorde han! Han gjorde en bra riktigt match tycker jag!
Kvällens 4-poängare går till Magnus Åkerlund. Vilken kanoninsats från hans sida!!
Kvällens 3-poängare går till Tomas Skogs. Han kvitterade till 1-1, väldigt viktigt och bra!
2 poäng av mig får Anton Axelsson.
1-poängaren måste faktiskt gå till Laurent Meunier. Flera utvisningar idag och så. Var rätt osynlig tycker jag.

Att tillägga är att ingen spelare var dålig ikväll tycker jag! Alla skötte sig bra =) Bra att dom vända från att ligga under med 0-1 till att vinna med 2-1! Ni var riktigt bra ikväll, grabbar! Fortsätt så! ;D För övrigt var stämningen i hallen ruskigt bra! Klackarna körde på bra idag, både Timrås och Färjestads. Det blir så mycket trevligare och roligare när det är bra tryck på läktaren, en helt annan stämning än om alla sitter helt tysta. En ishockeymatch där det är dåligt tryck på läktaren är i regel en "långsam" match att kolla på tycker jag. Stämningen är A och O enligt mig, och 9 matcher av 10 är det väldigt bra stämning i E.on arena! Love it! :D Kvällens publiksiffra var 4616. Lite klent var det allt ändå, med tanke på att arenan rymmer 6000.. ;)
Nej nu ska jag avsluta! Fortsätta kolla på reprisen på matchen.. hahaha ;)
Ha en fortsatt bra lördagkväll!
Kramkram Denise

Fredagen den 13

Ja det är fredagen den 13:e idag, och nu när jag kollade datumet är jag inte ett dugg förvånad att dagen börjat som den gjort. Jag vaknade (eller snarare blev väckt) med ett fruktansvärt dåligt humör (det händer inte ofta om jag säger så!). Jag somnade närmare kl 2 i natt och var dödstrött typ xD I morse väckte pappa mig kl 6, helt i onödan...! Han visste om att jag skulle ta det lungt på morgonen och sova lite längre än vanligt liksom, i varje fall till 7 eftersom hästarna ska ut då. Mitt dåliga humör kan ju också ha att göra med att Timrå förlorade igår kväll mot Brynäs. Det var inte sådär jätteroligt att sitta på bussen på vägen hem i typ 3 timmar efter förlust, drygt liksom. Man önskade lite smått efter matchen att man hade varit hemma då och kunnat gått och lagt sig eller något xD Men men, det är ju ett spel och man riskerar ju att förlora, så är det.. Nu får Timrå ta nya tag imorgon (Lördag), då dom tar sig an regerande Svenska mästarna, Färjestad. Timrå spelar hemma, vilket är ett stort plus iaf :P
Men nu börjar jag bli på lite bättre humör känner jag iaf. Ska skjutsa broder till skolan, sedan ska man väl ta sig till skolan själv antar jag xD haha :P Jag är klar med Svenskan som är nu på morgonen, och eftersom vi har egen planering på fredagar så bestämde jag att jag skulle ta det lite lungt nu på morgonen, eventuelt kanske man jobbar lite svenska i helgen, får se :P
Men nu ska jag avrunda iaf!
Ha det bra, Kram Denise

Sitter på skolan och har 5 timmars håltimme!

Ja, som rubriken lyder har jag 5 timmars håltimme, jag har haft Tyska nu. På tyskan hade jag på mig Timråtröjan! :D Så underbart! ;D alla kollar på en som att man var helt dum i huvudet haha! Så rätt :D Bara för att Timrå är bääääst!! ;D Pissa sönder Brynäs :D haha :D Ikväll vinner Timrå såklart ;D
Men nu har man ju hur som helst håltimme i 5 timmar, mindre kul då.. xD ska fixa med Engelskan hade jag tänkt... lite drygt kanske. Men jag överlever säkert haha :P
I eftermiddag åker jag hur som helst ner till Läkerol arena och kollar på matchen mellan Brynäs och Timrå! Jag är aspepp! :D Jag åker ju ner med supporterklubben, bussen går kl 16 från Navet.
Jag är astrött nu, somnade kl halv två i natt, klev sedan upp halv 7. Om någon undrar varför jag la mig så sent var för att jag pluggade xD haha, inte bra alls! xD Så går det när man skjuter upp allt till sista stund xD
Nämmen!! Nu fick jag precis reda på att vi inte har några lektioner alls! haha! :D Så nu ska jag ta bussen upp till mormor (och morfar, fast han jobbar) och Wilmer (min kusin som är där idag). Då får jag äta lunch där oså :)
Så nu ska jag nog avrunda! Ha det bra! Kram Denne


Mina älskade Timråtröjor, som jag fått det senaste året. :) Från vänster: Sebastian Erixon (o-äkta) med hans autograf till höger om 3:an, Sebastian Erixon igen, fast denna är äkta, den har ingen autograf ännu men det blir nog inom en snar framtid skulle jag tro. Den till höger är Magnus Pääjärvi Svensson, en oäkta med hans autograf ovanför 91:an. :) hahahah :D

Tyska

Nu har jag tyska, förstår typ ingenting :'( Vi jobbar ju på distans på tisdagar.. så chi lärare idag, då är det inte så lätt att förstå heller... :/ Vi ska lämna in 2 uppgifter idag, vilket är rätt mycket att hinna göra på 1 timme..
Men ikväll är det iaf Timrå!!! Som jag har längtat! Det är hela 10 dagar sedan det var match sist! Det har kännts som att det var evigheter sedan tycker jag.. xD Farmor kommer och hämtar mig här på stan efter skolan, då åker vi till min kusin som fyller 4 år och grattar henne, sedan åker jag, farmor, Kalle (lådsasfarfar) och brorsan ut till E.on och kollar på matchen som ikväll är mot Skellefteå! :P Ikväll får Skellefteå storstryk ;D
Imorgon kommer förresten 9:orna från Njurunda (Nivrena, Bredsand och Heliås) och kollar här på Thoren Business School. Jag ska vara lite typ guide tror jag ;) Så alla som ska hit imorgon från Njurunda då ses vi förmodligen! ;P
Men snart är det lunch! Sköt om er!
Kram Denne

Snart bussen

Snart går bussen från stan, jag sitter här i soffan och softar! :) Fett skönt! :P Idag har (tydligen) niorna varit här och kollat på skolan. Jag har dock inte märkt av dem, hahahah ;) Kanske lika bra det xD
När jag kommer hem ska jag ut till Elliot, jag ska rida ut en sväng på han.. ;P Får väl se om jag kanske får med mig någon i stallet eller så, lite trevligare än att rida ut själv :P
Nej nu ska jag knalla till bussen!
Kram Denne

På skolan nu

Nu sitter man på skolan, om typ 10 min börjar matten! Igår tog jag det lungt, sov till typ 10.30, sedan slappade ett tag, vid 12-tiden åkte jag, mamma och brorsan till pappas jobb (där festen i lördags var) och städade lite där. Sedan åkte vi till mormor och morfar och hälsade på lite. Det var ju farsdag igår så! :P Fram mot kvällssidan kom vi hem, då gick jag ner till stallet, till min nyrakade häst och gjorde i ordning honom för ett träningspass i ridhuset. Till en början var han spänd som en fiolsträng och kunde inte koncentrera sig alls xD Buspelle! Men efter ca 15 min började han spänna av och blev riktigt fin! :) Jag var farsinerad över min häst att han kunde slappna av när han var så pass spänd och laddad, inte alls så vanligt när det gäller honom ska jag säga.... Men som sagt, igår gjorde han det iaf! =) Vi tränade på, red lite skolor, skrittpiruetter osv. I slutet av passet gjorde vi någon bytesserie i vart 3:e, det gick bra det med :P (y) hihi :D
Men nu börjar matten!
Pusshej! //Denne

Tur du kom tillbaka till oss <3

Nu ikväll har vi haft överraskningsfest för mamma (som fyller 40 år om typ någon vecka!) Det var ca 50 pers som var ute på pappas jobb (i restaurangen, matsalen där) och överraskade henne när hon och pappa åkte dit, pappa sa att han skulle hämta en sak där och därför åkte de dit. När mamma kom in i matsalen började alla sjunga "Ja må hon leva", det var typ 25 släktingar/familj och 25 kompisar som var där och överraskade henne. Till middag var det oxfilé och potatisgratäng från Svartviks herrgård. Sjukt gott om jag får säga det själv! :) Efter det var det antingen Schwartzwaldstårta eller Princesstårta, jag tog Schwartzwald, sedan tänkte jag ta Princess, men orkade inte mer! xD Sedan var det presentöppning! En hel del blommor var det och en hel del paket också ;) Jag hade framkallat en förstoring på Elliot på Fotoaffärn och ramat in den med en fin ram. :) Det vart riktigt fint måste jag säga =) Bilden som jag förstorade var den som är här:



Mamma hade inte sett denna bild innan, så det var ju lite roligt att det var en "ny och fräsch bild" eller vad jag ska säga :P
Nu är man astrött, snart ska jag dra täcket över huvudet och sova!
Godnatt på er! Puss och kram! //Denise

Fredag kväll

Japps, nu är det fredag kväll! Underbart! :D HELG :D<3 Nu chillar jag, har precis ätit godmiddag, mamma gjorde kycklingfilé, klyftpotatis med bearnaisesås :):) Gött det! :P Idag var det skola, som jag skrev i tidigare inlägg. Vi hade Reflektionsdag idag, satt och svarade på typ tusen frågor, om vad man tyckte om skolan och varje ämne! xD Sedan efter skolan uträttade jag som sagt ärenden på stan ;P Efter det hämtade pappa mig i stan, vi fixade några saker, sedan åkte vi ut till Birsta för att shoppa lite. Jag köpte en ny klänning :) Fett fin var den! :D Sedan när jag kom hem och kollade posten var det ett stort och tjockt "brev" till mig :D:D det betydde SKOLKATALOGEN 2009/2010! :D Så nu har man suttit och kollat igenom den typ, kul att se vad alla går för program och i vilka klasser :D kulkul :D
Jag slänger upp en bild på den som hastigast! ;D


Nej nu ska jag nog ta lite godis och gotta medans det finns något kvar med familjen :)
Ha en riktigt riktigt skön helg! Det tänker jag ha iaf! :D Puss&kram! Denne


Reflektionsdag

Idag är det Reflektionsdag här på Thoren Business School. Det är sådär tycker jag, rätt drygt att sitta och reflektera om samma sak hela tiden xD Men saker som behövs antar jag ^^ :P Snart slutar man, då ska man uträtta något ärende på stan ;) hemligt ärende är det ;);) hahahah ;D
Nu sitter jag och längtar till New York!! Vill bara dit nuuuu :P



Yeaaahhhh :D:D
Nu: återgå till plugg, sedan är det stan!
Puss på er! //Denne

Rättskunskap

Nu har jag rättskunskap med Jon och Danne. Vi ska tydligen gå och kolla på en rättegång om typ några veckor. Det blir nog rätt kul, eller framförallt intressant, att se då man aldrig varit med på en rättegång någon gång ;) haha =)

Nej nu är det lektion! :P
Pusspuss!

På skolan!

Nu sitter jag på skolan, har haft tyska... Jag har lunch just nu, börjar kl 12, då är det Engelska! :P Nu måste jag nog fortsätta med min Läslogg, sad but true liksom. Lika bra att göra det, slipper man ha så mycket ikväll att göra ;P Efter skolan ska jag träna med Elliot för Gunilla borta på SRK. Och jag ska bara säga att ahn fortfarande är grymt långhårig! Jag blir sjukt trött när jag ser han när han är så långhårig! xD Måste raka han i helgen!
Gaaaahhhh! Igår kom förresten mitt nya täcke, mitt svarta Amigo, 200 g, med halvhals! Fett snyggt var det! :D haha ;D (y)
Nej nu ska jag käkaaaa!
Pusshej! //Denne


Japp

Ja, nu har halva veckan gått, lill-lördag idag! Nu ska man läsa lite i boken, Svenskan, för att sedan skriva den sista Läsloggen, Läslogg 5. Nu får man härda ut, jag får tänka på att det är den sista, sista läsloggen, och då krävs det mest av mig prestationsmässigt.... Ska nog skicka in den imorgon hade jag tänkt... Eftersom det är sista Läsloggen så behöver jag ingen kritik på den känner jag, eftersom det är sista som sagt ;)
Nej nu borde jag återgå till skolarbete :P
Ha det bra! Kram Denise

Rubrik

Nu sitter jag på skolan, har haft en lektion (Engelska) och snart börjar Svenskan. På engelskan delades vi in i grupper om 4 och 3. Jag, Julia E och Adi blev en grupp. Vi kom typ inte på någonting alls xD haha (y)
Ojdå, nu börjar svenskan! Ha det bra! men förresten, nu kom jag på vad jag önskar mig i julklapp! Jag önskar mig ett pantkvitto på ICA på 240 kr! haha :D Riktigt bra julklapp det tycker jag ;) Ellerhur?? :D
Kram Denne

Rekord!

Nu har jag varit riktigt snabb och effektiv, personligt rekord tror jag! ;) haha! Jag slutade skolan kl 15.30, åkte bussen därifrån, bytte buss i K-by, åkte till N-by, gick hem och bytte om till stallkläder. Var i stallet kl 17.00, borstade och red ut Elliot till Hemmanet och tillbaka, sedan fixade jag i stallet efteråt och gjorde rent och fint i boxen, la in mat osv. Hela min stallvistelse idag tog sammanlagt 1 timme!! :O Trots det så var det inte precis att jag hetsade i stallet och slarvade, utan jag var noga :P haha, försök att slå det ni! ;D (y)
Dock var det mörkt (kolsvart) när jag och Elliot var ute, vi red i skogen (hela vägen till Hemmanet består av en enda skog! xD) Elliot är väldigt mörkrädd (som vanligt xD) och hoppar och skvätter för minsta lilla kvist! xD Tokhäst! Tur inte jag är mörkrädd, då hade det aldrig funkat att rida ut själv på han ska jag säga :P Han kräver sin ryttare.. xD Han kändes hur som helst bra tycker jag, riktigt loss och fin i nacken! :) Dock är han extremt långhårig! Det är verkligen på tiden att klippa han för andra gången i höst nu! :P
Nej nu ska jag plugga! Mycket som ska in denna vecka, så det är bara till att sätta igång :P
Ha det bra! Kram Denne

Matte

Nu sitter man på skolan, har matte. När jag skulle med bussen till skolan kom jag ut till busshållsplatsen till typ 9.30. Bussen går ju 9.35 från Bommen tänkte jag då... Men icke, dom hade nu ändrat tiderna för bussarna, bussen gick tydligen 9.20 och först kl 9.50 igen.... KUL att man har koll :) njaaa.... :/ Less man vart att stå och vänta typ 25 min och att man missade den bussen innan precis... Men jag överlevde! haha :P
Ha det gött! Kram Denne

Äntligen vinst!!

Ja, igår tog Timrå 3 poäng efter 7 raka förluster, sjukt bra!! Igår var det match mot Frölunda, och Timrå spelade riktigt bra tycker jag! Inte alls samma spel som det var mot Djurgården dagen innan! (y) kanon! Resultatet igår vart jämna 4-3, dock gjorde Timrå ett självmål (Elias Granath råkade typ spraka in pucken mellan Lindbäcks benskydd.) Synd det, men iaf... Timrå gjorde riktigt snygga mål, allra helst Pääjärvis tycker jag! Timrås målskyttar i gårdagens match i E.on arena: Martin Sonnenberg, Fredrik Hynning, Magnus Pääjärvi-Svensson och Anton Lander. Grymt!!! Skönt att få sluta med en seger nu iaf, nu är det 9 dagars uppehåll från matcher, Landslagsuppehåll. Det är Karjala cup som är denna vecka, så nästa tisdag tar Timrå sig an Skellefteå på hemmaplan, och tiden är som alltid kl 19.00! Längtar sjukt! Timrå ligger nu på en 11 plats i tabellen, samma poäng som Modo (12:a), men Timrå har bättre målskillnad. :) Det är rätt jämnt i serien nu, 9 poäng upp till Luleå som ligger på en 5:e plats för tillfället. Nästa torsdag hade jag tänkt åka ner till Läkerol arena (Gävle) och se på matchen mellan Brynäs och Timrå, det blir nog roligt :) Läkerol är en väldigt stor och fin arena, jag var där i våras och kollade på (just) Brynäs - Timrå ;)
Nu blir det en som sagt hockeyfri vecka, men man kanske åker och kolla på någon Sundsvallsmatch, vem vet? :P Känns lite jobbigt att inte det är något för Timrå på en vecka, men jag överlever säkerligen ;P
Nej nu ska jag käka lite frukost och göra mig i ordning, skolan kallar! xD Det har varit riktigt skönt med en veckas lov och vila måste jag säga, så man har fått vilat upp sig =) Dock har man ju varit sjuk typ halva lovet..... men iaf!
Ha det braaaa! Kram Denne

RSS 2.0