Kort update

Hello gott folk!
Jag har, som ni säkert märkt, inte uppdaterat denna lilla blogg på några dagar nu.. Jobbade igår och idag som vanligt, och jobbade även i lördags och söndags. :) Igår red jag och Elliot ut med Felicia och Hunk och idag fick Elliot sig en välförtjänt vilodag! Imorgonbitti ska jag träna Elliot i paddocken en sväng och sedan sticker jag på jobbet. :)
Nu ska jag hoppa i säng för att hinna med mig imorgonbitti!
Godnatt! Kramen

Idag är det exakt två år sedan...

...jag köpte Elliot, min fina lilla bushäst! ;) Dessa två år har gått jättefort och vi har upplevt och hunnit med en hel del under dessa två år måste jag säga :) Några av dessa är:
- Kvalat till Junior SM
- Startat Junior SM 2009
- Vunnit distriktsmästerskapen för juniorer 2009
- Kommit tvåa i Norrlandsmästerskapen för junior och young rider
- En mängd antal vinster och placeringar i Medelsvår dressyr

Han är min fantastiska häst med ett hjärta av guld som alltid är lika positiv till allt. Han är bäst, min kära lilla häst! <3
Nu siktar vi mot nya mål, jag och min älskade häst! :) <3

Idag var jag och Elliot och tränade för Gunilla på SRK. Han var fin och gjorde allt bra, mattes lilla pojke :) <3
Mamma fotade lite... Här kommer några smakprov ;)









Där har ni några bilder iaf ;) haha...
Och det är copyrigt som vanligt på alla bilder förståss...

Edit: Jag hann inte publicera inlägget innan det slog om till den 27:e juni, min och Elliots dag är den 26:e juni.... :)

Sämst uppdatering

Ja som ni märker så har uppdateringen på bloggen inte varit den bästa dom senaste dagarna... Det har varit fullt upp med jobb och hästen så tiden har inte riktigt räckt till helt enkelt. Men här kommer en snabb update innan jag sticker på jobbet! :)
Igår var det ju midsommarafton, det firades med familjen nere i stugan vid Ljungan, Felicia var också där med oss. Trevligt var det! :) Jag och Felicia red ut på midsommarritt mitt på dagen igår, jättemysigt var det. Vi hade på oss blommiga klänningar och Elliot och jag hade blommor i våra hår ;) stiligt värre ;) hahaha.. Mamma fotade lite innan vi stack ut, och vi var ute i typ 2 timmar, hahah! xD Dock blev det mestadels skritt och lite trav, skönt med en lugn och mysig tur :)






Nu sticker jag till jobbet! Ha en underbar helg, gott folk!
Kramen

Luc Childeric

Idag fick jag hem min Childericsadel! :) Underbart! Har ju ridit barbacka i en månads tid pga. att min förra sadel (en Röösli) gick sönder, och jag har varit utan sadel sedan i mitten på maj... Men nu äntligen har man en sadel att rida i! :) Jag var suuuupernervös när jag åkte ner på posten och hämtade ut den, jag öppnade till och med kartongen innan jag köpt den eftersom jag ville kolla så att det verkligen var en sadel där i! xD och det var det ju ;) en 14 kg tung kartong var det, kartongen var hur stor som helst, typ 1x1 meter xD (den var svår att bära)
Sedan när jag väl var hemma så körde jag ner bilen till stallet och hoppade in i stallet med sadeln i högsta hugg och sprang ner till Elliot för att ta in han i stallet och prova sadeln xD Jag visste ju inte vad den hade för bomvidd när jag köpte den, så det var en vild chansning xD Som tur låg den jättebra på han (vad jag kunde se och känna iaf!)
Sedan provade jag och red i den, och det verkade bara bra :) Jag har lite "knep" med Elliot, jag gör vissa övningar när jag rider han och om dessa inte funkar så är det något fel i ryggen, och dessa övningar gjorde han lysande. Han verkade med andra ord inte tycka att sadeln är obekväm eller så! Positivt tecken eftersom det kan vara lite svår att hitta en sadel som passar till han... :)
Sadeln är hur skön som helst att rida i, en riktig fotölj är vad den är! ;) Älskar den!
Oj vilket långt inlägg det vart bara om en sadel! hahaha...
Nu ska jag lägga mig, jobb imorgonbitti i vanlig ordning! :)
Kramen

Dressyrbilder


Yvonne och Zeno


Jessica och Ragazzi


Ragazzi


Inger och Calista


Sara Henrietta B. Källström och Ginatricot Diezel


Sara Henrietta B. Källström och Ginatricot Diezel


Berit och Nikita


Heidi (och Gunilla)

Där har ni lite diverse bilder från helgen ;)
Nu ska jag sticka till jobbet!
Ha det gott!

Flowers

Idag var jag och Felicia var ute på Färsta och kollade på tävlingarna, det var kul att se alla duktiga ekipage och jag fotade en hel del som ni säkert förstår... ;) När jag stog där och fotade så såg jag några blommor som var riktigt fina och fotade lite på dom också ;) haha, nörd som man är, fotar på allt! xD






Clinic

Idag har jag jobbat hela dagen, sedan var jag, mamma, Felicia och Malin S på clinic för Bo Tibblin. :) Den var intressant och bra, man fick en hel del smarta tips och övningar som i grund och botten är enkla och ganska självklara som helt enkelt man inte alltid tänker på. Nu har jag en hel del övningar att köra med Elliot ;) Han kommer inte att få det alltför lungt här framöver ska jag säga ;) haha.. :) Men med tanke på vilken inställning han ständigt har till att träna så är det inga större problem, träningsnarkoman som han är ;)
Nu sitter jag spänt och väntar på en sak som jag inte känner för att avslöja vad det är ännu... ;) På måndag får ni kanske veta det om ni har tur! haha, busig jag är! ;)
Imorgon är det full rulle för min del, ska ta hand om hästen på morgonen och sedan städa här hemma, mitt på dagen kommer det en massa folk hit för att fira min käre farmor som fyller 70 år! :) Och sedan ska man väl kolla på Victoria och Daniels bröllop också.. ;)
Nu ska jag hoppa i säng, ska upp tidigt imorgon!
God natt! Pussen

Trött

Nu sitter jag här och är allmänt trött. Det har väl sina anledningar med tanke på dagens bravader..
Imorgon ska jag och mamma åka med Elliot till PH-vet för Elliot ska få nya skor! :)
Jag lyssnar på en massa underbar musik! Sjukt skönt det! :)
Det var allt för nu från mig, ledsen att jag inte har så mycket att säga nu för tiden xD Ska bättra mig!
Kramen!

Ledsen för dålig uppdatering

Nu är det fullt upp, jag jobbar hela dagarna och sedan är jag i stallet med min häst på kvällarna och tränar han osv! Hoppas ni har lite överseende för att det är dålig update här på bloggen ;P
Nu ska jag hoppa i kläderna och sedan sticka till jobbet!
Cya! ;D Kramen!

Regn regn regn

Nu sitter jag inne och kurar framför datorn med Spotify på full volym när regnet vräker ner utanför fönstret! Rätt mysigt ändå måste jag säga... Hela morgonen/dagen har jag varit ute i stallet och jobbat, samt varit ute i skogen och ridit ut Elliot med Felicia och Hunk! Trevligt trots allt regnande!
Just nu går diverse låtar av Magnus Uggla på Spotify, jag älskar verkligen hans texter och sättet han framför dom! Helt underbart! Jag har länge gillar hans musik, jag vet inte varför, för jag har inga kompisar eller så som är så värst "förtjust" i hans musik precis.... Men jag älskar dom allra flesta av hans låtar som sagt! :D Låten som jag lyssnar på just nu är Fula gubbar! Den har en så klockren och rolig text, hahahah.. :D
Nu kommer Felicia hit, och jag måste åka och äta någon mat (jag är för lat för att laga någon mat idag..) sen lunch eller tidig middag, välj själv ;)
Ha det braaaa! Kramen


Jag såg på bilderna som Elin tog på mig i torsdags att då var mitt hår riktigt fint, i både färgen och kvalitén ;D tummen upp för det!

Lång dag

För att göra en lång dag kort, jag har:
  • Varit på skolan under de större delarna av dagen
  • Gått på stundentfirandet på Hedbergska
  • Varit på studentbjudning
  • Flygit runt i hela stan med kameran i högsta hugg!
Jag fotade en massa på Jessica när hon tog studenten borta på Hedbergska och så :) Det vart en hel del fina bilder, och vilket underbart väder det var idag! Ojojoj, kunde verkligen inte vara bättre!





Det var två av alla bilder jag tog på studenten, det vart såååå många fler än dessa, men jag har inte hunnit fixat med så många än ;)





Slänger upp två bilder Elin tog på mig i skolan när vi hade tråkigt xD Jag har insett att min blogg är mycket fattig när det gäller bilder på personen i fråga, just precis mig. Saken är denna att jag trivs mycket bättre bakom kameran än framför om jag säger så ;) hahaha....

Och fråga mig inte varför jag står med halvöppen käft på sista bilden, men shit the same! xD

Nej nu ska jag ha en dejt med John Blund! God natt och puss på alla! Sommarkramar!!!!!!!!!!!!!!! :D

Sista dagen med datorn...

Idag måste jag lämna in min dator till skolan över sommaren... Lite småtrist att man inte får ha den över sommaren med tanke på hur mkt grejer man har på den.. Förut blev vi lovade att vi fick ha den över lovet, men nej, det får vi tydligen inte. I och för sig har jag ju datorer här hemma, men nu är man så van att sitta vid denna liksom.. Och så har jag några tusen bilder på den som jag helst vill kunna komma åt...
Nog om det, jag börjar 10.40 idag och slutar 16.30! Har endast två lektioner idag, Naturkunskaå på morgonen och sedan idrott efter lunch. Imorgon tänkte jag nog söka ledigt, eftersom det är studenten för alla treor och då tänkte jag åka dit eftersom en kompis tar studenten och så. :) Sedan på fredag har vi på skolan skolavslutning på Våningen! Det blir nog jättetrevligt tror jag! :)
Ha det gott! Kramen

....och för att inte glömma våra vackra ponnyer


Isa och Sunflower, september 2008

Vinst med laget, augusti 2007.

Isa och Sunny var dom bästa vännerna ever!
Jag glömmer aldrig när vi värmde upp samtidigt till en tävling, sedan när Sunny och jag var på banan så började hon tokgnägga efter Isa som hon såg längre bort, när Isa och Felicia höll på att värma upp på framridningen.... :')
Lilla stumpan SunnyBunny! <3 
Det känns som igår när jag och Felicia red ut våra långturer på våra blonda skönheter till ponnys... Dock var det ca. 1,5 år sedan senast... Men nu har vi våra svarta skönheter som är lika underbara dom med!

Men visst var dom bara för snygga, våra fina ponnys!?

Blå/gul









Visst var det snyggt med vita lindor och vitt schabrak med flagga på? :) hihi :D

Bästa vänner i fyrtal


Hunk och Elliot snackar ;)


Hunk och Elliot igen!


Jag och Felicia i vintras, sämst bild, I know!


Bästa vänner i fyrtal, det är vad vi är!
Jag och Felicia, Elliot och Hunk! :) <3

Bänkåsviken

Hello!! Min dag har tillbringats ute i Bänkåsviken på Alnön. Jag åkte bussen ut dit så jag var där kl 10 och åkte sedan hem med en lärare vid 13-tiden. Där ute hände just ingenting. Vi lekte en lek (fantastiskt kul va? ;)) och åt lite pasta- och kycklingsallad. Jag frös typ ihjäl där ute, solen gömde sig mest bakom alla moln och det blåste ganska mycket, det är så typiskt havet! Det enda jag hade på mig var Converse, jeanstights, kortärmad tröja och skinnjackan... fy satan vad jag frös!
Här hemma är det dock betydligt bättre väder, skönt det! Ska nog rida ut en sväng barbacka på Elliot tror jag! :)
Sköt om er!! Puss&kram

Nationaldagen

Idag är det nationaldagen som alla vet, och solen skiner och fåglarna kvittrar! Precis som en nationaldag ska vara med andra ord. :) Jag ska nog bege mig ut på en ridtur tror jag närmare bestämt! Funderar även på att använda mina nya vita lindor som har svenska flaggan på och nya schabraket till! :) finfint blir det! :D

Visst är dom snygga!? Har även ett schabrak till.....


Stiligt värre :) Både lindorna och schabraket kommer från Mia's RS.



Nu ska jag inte sitta här och maska nå mer, ha det gött!
Kramen!

Full fart

Helloj gott folk!
Hoppas ni haft en bra avslutning på denna vecka och att allt är bra! :)
Idag har dagen gått i ett kan man minst sagt säga (fan vad efterblivet det lät btw! xD), mellan 08.30 och 14.00 var vi ettor på Våningen, festlokalen våningen ovanför IN, ni vet. :) Där hade vi vårt FN-möte. Det gick finfint, men det tog rätt lång tid. När jag slutat skolan så hämtade mamma upp mig i stan och vi åkte hem. Jag gick direkt ut till Elliot för att lasta honom och åka på träning! Han kändes bra och han uppförde sig väl idag. :)
Imorgon är det tävling nere i Gnarp, och på söndag får vi se om vi är med eller inte. (det är tävlingar där både lördag + söndag) Imorgon är det Msv B:4 för vår del... :)
Nu ska jag kirra något att käka, funderar på att stuva makaroner med lite stekt korv till.....
Ha en bra fredagkväll och en härlig helg!!
Cya!

Av fan gurklandet

Nu sitter jag på skolan, Caset börjar lida mot sitt slut. Tack och lov! Fast jag tror nog att det blir rätt kul imorgon, när vi ska ha "FN-möte" a la Thoren Business school på fina festvåningen Våningen! :) Gött det! :) Om ca 1 timme ska jag på något möte med någon typ kommunperson, någon som typ är ansvarig över skolorna i Sundsvalls kommun, det blir nog bra tror jag. (det var rektorn som frågade mig om jag ville vara med som elev och prata med den från kommunen)
Nog om det! Igår la jag till ett mellannamn på facebook, jag och Elin satt och pratade om hur mkt vi stör oss på alla som har töntiga mellannamn på facebook, och Elin kom med mellannamnet "Av fan gurklandet" xD Jag garvade ihjäl mig och kände att jag var tvungen att lägga till det som mellannamn på min facebook! xD Så jäkla kul! ;)
Nu ska jag avsluta bloggen och fortsätta jobba på caset!
xoxo

Trött som få

Just nu befinner jag mig i min säng och vill inte kliva upp! Det stormar utanför mitt fönster, trots strålande sol och blå himmel. Bussen går kl. 8.55 från E4 och jag måste ha tagit på mig kläder, fixat mig, ätit frukost, gått ut med hunden och fixat hans frukost inom 45 min...... Kommer nog ärligt talat inte att hinna! :/ Nu måste jag verkligen rycka upp mig!
Men jag är så jäkla trött! Vill bara sova vidare hela dagen typ... Men nu är det bara några enstaka dagar kvar av 1:an, så man får väl härda ut helt enkelt. Imorgon avslutas vårt case, mycket skönt det!
Det var allt för nu. Ha en bra torsdag!
Kramar


Emma och Martina









Lite bilder jag fotade på Emma och Martina i helgen :D <3 hihi :)

Ny kavaj

Jag, Gabbie och Jossie var på Röda Korset för att hitta en kavaj åt mig. På fredag ska vi ha på oss kavaj och grejer, och jag har ingen kavaj förutom mina tävlingskavajer, så jag var i behov av en kavaj och ville inte betala typ 600 spänn för en kavaj att ha den en gång xD så 60 kr för en kavaj på RK var lite lagom tycker jag! Kavajen var mörkblå och rätt stor, så det blir nog bra tror jag :) Jag tror jag ska ha på mig ett vitt linne och mörkblå Calvin Kleinjeans till kavajen på fredag! :)
Nu ska jag plugga!!
Kramen! //Denise

Vi är återförenade!

Nu är jag och mina Converse återförenade :D hihihi :D Jag hittade dom i ett sidofack i min väska... hahah... Tala om sämst jag var på att leta efter dom igår morse innan jag skulle till skolan xD Fast nu insåg jag hur mkt jag älskar mina Converse :D hihi!
Nu ska jag fortsätta på skolarbetet!
Cya! //Denise

RSS 2.0