Trött!

Hello kära bloggläsare!
Det var ett tag sedan jag skrev något här, jag vet! Det har varit en hel del i skolan den senaste tiden (det sista som ska in innan jul!) och så... Men snart, snart är allt inskickat! Sista grejen som ska göras är Företagsekonomin som ska in på måndag. Sedan är det jullov för mig också! ;) Eller ja, vi ska gå i skolan på tisdag och sedan är det övernattning på skolan tills på onsdag morgon och därefter är det lov! Ska bli såååå skönt med jullov kan jag lova! :D Då kan man ladda alla batterier som för tillfället går på tomgång typ, hehe!
Nu tror jag att jag ska ner och hyra en film, imorgon är det träning med Elliot och sedan "lilla julafton" med kusinerna. Jag och familjen samt farmor och farfar ska fira jul uppe i vår lägenhet i Åre, så därför har vi lilla julafton imorgon med kusinerna. :)
Ha det gott!
Pussen
Denne

Skoterkort!!

Nu har jag skoterkort också! den ni! ;) det trodde ni väl aldrig!? haha :D Jag hade full pott på teoriprovet idag inne på körskolan och uppkörningen gick asbra :D Känns skönt att slippa fundera på några "omprov", haha! Det är nog bland det värsta jag vet, tur att jag kommer nog förberedd till proven i skolan/körskolan osv, så att jag aldrig behöver göra några omprov, men jag är ändå ständigt rädd för att just få IG och behöva göra om allt! Det är säkert många som håller med mig, eller snarare alla lär väl göra det, hahaha!
Men nu har jag skoterkort och det känns braaaa! :) Nu blir det till att åka skoter här i vinter också! ;)
Men..... nu ska jag sova!!
Godnatt!
xoxo Denne

Kallt!!!

Sitter här hemma och fryser häcken av mig trots att jag eldat i vedspisen! BRRRR!! Ute är det typ -15 grader, och här inne är det kanske +15 grader eller något, huaaaa.... Nej här blir det till att elda kvällen lång! Men mysigt är det, inget snack om saken. Älskar att sitta och mysa framför en brasa och värma fötterna när man varit ute i kylan! :)
Nu ska jag inte sitta här och dryga nå mer, ha det bra!
Kram!! Denne

Varierande statistik!

Haha, såg att dom senaste tio dagarnas besökarstatistik här på bloggen har varierats en aning! hahaha! Lägger därför upp det här och nu! ;)


Upp och ner, upp och ner! som en berg- och dalbana helt enkelt! hahaha xD
God natt gott folk!
Pusspuss
Denne

Förresten! Jag måste ju länka till min och Felicias gemensamma blogg!!

www.dendanfelval.blogg.se

BESÖK! BESÖK! BESÖK!!! ;D

Dåligt med inlägg..

Jo jag vet, jag har rent ut sagt varit urusel på att blogga den senaste tiden! Skäms på mig! Men besökarstatistiken har hållt sig bra ändå, tackar för det gott folk! :)
I mitt liv händer det rätt mycket, har fullt upp mest hela dagarna, vilket är jätteroligt! :) Det har varit mycket hockey nu den sista tiden, därav lite bloggning... :P Har mest åkt runt känns det som, Sundsvall-Övik-Stockholm-Sundsvall-Södertälje-Sundsvall inom några få dagar, så ni kanske förstår att datorn fått minimal tid... ;)
En annan anledning till dåligt bloggande är nog att jag och Felicia (som för övrigt fyller 16 år idag!! Grattis gumman! :D) har skapat en blogg tillsammans! :) Jätteroligt att ha en gemensam blogg där man kan skriva några rader lite nu och då ;)
Så den får ni hemskt gärna besöka också! Så från och med nu kommer ni hitta mig i två olika bloggar, hoppas ni gillar det ;D (y)
Ha en underbar dag!
Pusspuss
Denne

RSS 2.0