Eller om det rent av blir denna....


Stallmöte

Hello gott folk!
Idag har det varit en stalldag, dagen började med utsläpp av hästarna och sedan pysslade jag på ett tag där ute. Mitt på dagen stack jag och Elliot ut och red, han var mycket pigg som vanligt! ;)
Nu ikväll har det varit stallmöte här. Det har kommit in en ny ponny till stallet :) En söt liten 3-åring vid namn Sky.
Nu håller jag på att bestämma vilken bild som jag ska framkalla förstoring på Elliot ;) Det var lättare sagt än gjort, har typ beslutsångest! haha :P Meddelar här när jag bestämt mig! ;)
Imorgon är det Timrå-Modo förresten! Sjukt pepp! :D
Ha det gott så länge! Kramar Denise

Tjugosjunde februari tvåtusentio

Hallå!
Nu kollar jag på Skellefteå-Timrå, det står 3-3 efter två spelade perioder. Det första målet gjordes av Fredrik Hynning i boxplay(!), det andra och tredje gjordes av Martin Sonnenberg. Det tredje målet gjordes egentligen av Skellefteås Adam Larsson, dvs självmål! xD Och då blev det ju Sonneberg som målskytt eftersom han var sista Timråspelare på pucken. ;)
Nu är det en period kvar och Timrå måste vinna!!! ;D
Red förresten ut Elliot i morse när det snöade som mest! Vi tog en rätt lång tur, bort till Ljungan och lite runt här. Han var superpigg eftersom han vilade igår och att det snöade som sagt ;)
Ha det gott! Kramar Denise


Ännu mer snö!!

Hej allesammans!
Här snöar det sjukt mycket nu! Även igår snöade det jättemycket! Jag vet inte hur mycket snö det är ute nu alltså!
Jag känner mig rätt pigg nu måste jag säga, vilade upp mig igår då jag fortfarande hade feber. Men nu kännder jag mig feberfri och så :) Skönt! :)
Nu ska jag ut till Elliot och rida en sväng på honom, sedan fixa och dona lite i stallet. Elliot skulle behöva lite nytt spån och så :P
Kl 16.00 är sändningstiden för matchen mellan Skellefteå och Timrå!
Sjukt pepp man är, dock framför TV:n ikväll! Men på måndag är det hemmamatch igen, Timrå-Modo! ;)
Ha det så gott!
Nu ska jag ut i snöovädret och rida en sväng med Jessica och Cerran :)
Kramar// Denise

Sjuk

Hello!
Har inte skrivit här i bloggen på ett tag nu. Det har ju sina anledningar. Mig är det inte så lysande med för tillfället om jag säger så... Vaknade kl 01.30 i natt och upptäckte då att jag hade magsjuka, mindre kul kanske. Kunde inte då inte sova resten av natten, så jag kollade på OS-hockeyn, först Kanada-Ryssland (7-3), sedan Finland-Tjeckien (2-0), och efter det Sverige-Slovakien (3-4). Det gick ju inte så bra för Sverige i kvartsfinalen, dom förlorade ju och åkte därmed ut :/ Fruktansvärt tråkigt! :( Idag har jag sovit mest hela dagen, har även fått feber nu på eftermiddagen. KANON!
Mamma kom nu hem med en påse Ahlgrens bilar åt mig, det var det enda jag kände att jag ville ha i matväg. Dock är jag grymt hungrig eftersom jag nu inte har någon mat i mig sedan i tisdags. Men har samtidigt ingen aptit, men några bilar verkar som tur gå bra iaf.
Jag kan dock inte förstå varifrån jag blev smittad, det måste ha varit på UF-mässan i tisdags eller något. Igår var jag hemma pga jag kände mig redan då lite hängig och tyckte det var onödigt att gå till skolan i -25 grader ute, och det var mycket tur att jag inte gick på skolan igår... Så förhoppningsvis har ingen blivit smittad av mig iaf.
Nej nu ska jag avrunda. Ska nog se någon film eller somna om.
Höres någon gång. //Denise

Fotografering av Elliot

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16



Fotade Elliot idag, det tog ett tag ska jag säga... xD Elliot har, som en del av er kanske vet, väldigt svårt att stå still. Han har extra svårt att stå still när matte står några meter ifrån honom... Eftersom jag tog det nya objektivet så måste jag stå ca 4 meter ifrån honom för att få en normal på hans huvud. xD Så man fick använda longerlina och ha ett stort tålamod med en häst som helst inte står still längre än 2 sekunder och helst står och pratar med matte hela tiden. Han är typ översocial eller något tror jag xD
Men vi klarade fotograferingen, och han skötte sig bra ändå tycker jag! :) <3 Jag tror att han till slut insåg att han inte fick stå precis brevid matte när matte hade kameran.. hehe, så han stog snällt och posade några meter ifrån. :) Gullhästen! :)
Jag numrerade bilderna från 1 till 16, utan någon speciell ordning, jag vill hemskt gärna att ni kommenterar vilken/vilka bilder NI tycker är bäst... :) Det gör det lättare för mig att välja vilken bild jag eventuellt ska framkalla en förstoring på. ;) Jag skulle vilja ha någon vinterförstoring på Elliot, och då kanske det blir någon av dessa bilder. :)
Som ni ser har han en ljusbrun färg på vintern när han är rakad. Den syns dom tydligast när han står i solen xD
Nu ska jag gå ner till stallet och fixa lite, ska rida ut Elliot också :)
Ha det gott och glöm inte att kommentera vilken(/vilka) som var just din favorit! :)
Tack för mig nu! Kram Denise


"Räcker det inte med bilder nu!? jag vill stå här och sola!" säger Elliot

Kalla grader på termometern

Nu är det riktigt kallt ute, det har i och för sig varit det ett bra tag nu, men ändå. Kan det inte ge sig?
I morse var det närmare -30 grader ute! Nu är det betydligt varmare, men ändå. Funderar på att gå ut och fota lite. Det känns som att jag gör det alldeles för sällan nu för tiden! Fy på mig! Systemkameran (som jag köpte för lite drygt ett år sedan) ligger bara här och typ ruttnar sönder eller något.. hehe. Nej men så illa är det väl inte hoppas jag, men ändå ;) Dock är jag sjukt nöjd med mitt nya objektiv som jag köpte på min resa i New York i början av december 2009. Det var nog årets köp eller något tror jag! :) Älskar det objektivet, bilderna blir så himla mycket bättre i jämförelse med orginalobjektivet som följde med kameran. (18-55 mm är orginalobjektivet). Det nya objektiv är ett 55-250 mm, båda objektiven är av Canon.
Får se om jag får till några bra bilder, måste först borsta till hästen innan jag fotar lite på honom xD Han ser ut som en liten lusborste nu, eller något.. hehe eller det var kanske lite och ta i, men ändå ;) Eller så får hunden eller katten vara modell om dom inte fryser ihjäl ute och vill in ;)
See you later alligator!

Föreläsning

Hello!
Nu har vi haft en föreläsning här på skolan, ska på en till nu på våningen. Efter det ska vi till Nordichallen och gå på någon Entrepenörsmässa.
Igår kväll var jag förresten på Sundsvall hockey med pappa och brorsan. Sundsvall förlorade mot Örebro. Det var en rätt seg match att se på... xD
See you soon! //Denise

Fruktansvärt fotosugen

Just nu är jag väldigt fotosugen måste jag säga! Men det är så himla kallt ute så jag tror det inte är så bra idé att fota... Jag lär ju frysa sönder fingrarna och hästen lär inte heller tycka det är så otroligt underhållande direkt... haha...
Hittade lite bilder som jag fotade på min älskade ponny Sunny en kall men jättefin februaridag 2009. Hon var verkligen en pärla, den ponnyn! Den vackraste och snällaste ponny och ridit i varje fall. (och då har jag ridit många ponnys genom åren ska ni veta!) Hon var/är en riktigt underbar ponny. Min lilla solstråle som alltid ställde upp! Det gör ont i hjärtat när jag tänker tillbaka på alla fina minnen vi har tillsammans. Tider som aldrig går att få tillbaka.





Som ni ser på den nedre bilden ser det ut som att hon är överbyggd bak, men så är inte fallet. Hon står (tyvärr!) i en liten nedfördbacke på bilden, så det ser ut som att hon är överbyggd bak. Bara så ni vet :):)

Nu ska jag rida ut en sväng i kylan, det är typ -22 grader, men strååålande sol som tur är! :)
Ha det bra gott folk!
Kram Denise

OS, Sverige-Finland!

Hello!
Ligger i soffan och kollar på matchen mellan Sverige och Finland! :) Inväntar tredje perioden, just nu står det 3-0, vilket känns jättebra såklart ;) Martin kommer hit och ska sko Elliot, han kommer kl 8, så jag lär ju missa några minuter i tredje, för jag ska gå ner till stallet och släppa in Elliot. Men jag överlever nog det xD haha :P
Nej nu börjar tredje perioden!
Ssee you soon!
Kram Denise

Tummen upp (y)

Nu kollade jag statistiken för bloggen, det ser riktigt bra ut igår/idag tycker jag :)



Fortsätt så, mina läsare :) (y)

Det snöar!!

Nu snöar det verkligen jättemycket! Man blir riktigt deprimerad, ska det aldrig bli sommar!?
Tänk vad skönt, ligga och sola på stranden i 30 graders värme! GAHHH!

Här kommer en somrig bild iaf :)


Sommarens höjdpunkt var nog när jag och Elliot vann Distriktsmästerksapet i dressyr för juniorer! :) Jag såg dock inte riktigt 100 ut på den där bilden, därav den svarta rutan på min fejja :P Men Elliot var fin iaf :) <3 DM:et var i slutet av juli, då sommaren är som allra bäst!

Bilder från träningen idag

Idag var jag och mamma med Elliot till Björkbackegård och tränade! Elliot var superpigg!! haha xD han ville bara springa mer och mer ju längre vi tränade :P Han var fin ändå tycker jag :) Mamma fotade lite, här kommer några bilder. :)




Sista bilden är när vi i slutet av passet gjorde en liten mellantrav :) Synd att mamma inte fick någon bra travbild i steget (och galoppbild för den delen också), i mittersta bilden ser det ut som att han inte har någon gång typ xD Jaja, man får inte så bra bilder alltid xD (allra helst inte eftersom mamma tog typ 10 foton totalt i och för sig! :P)

Nu ska jag ta lite ostkrokar och sätta mig i soffan tror jag nästan ;) Imorgon är det sovmorgon, såååå skönt!! :D
Ta hand om er! Pusspuss //Denise

Lördag morgon..

Hello!
Nu är det lördag morgon, klev upp lite före 7, gick ut till stallet för att släppa ut hästarna även idag. Idag händer väl inget speciellt skulle jag tro.. Ska väl träna hästen och så :P

Igår var det full fart hela dagen typ, rättegång på skolan som jag skrev, sedan hade vi lite matte. Efter det slutade vi, då gick jag med Gabbie till Ego, hon var där och solade. Jag var såååå sugen på att lägga mig där och sola jag med! Men har beslutat mig för att ta det lugnt med solningen ett tag nu, har solat 20 min typ varannan dag dom senaste veckorna, verkligen inte bra! Man blir typ beroende... Ska kanske sola något till veckan som kommer typ.. Hur som helst, efter vi var på Ego mötte vi upp Jossie och vi var på Stenstans bageri/café och fikade! Dom har typ världens godaste morotskakor där! Prova dom vettja, och ni kommer inte att bli missnöjd. :)
Sedan tog jag en sväng på stan, köpte lite småsaker såsom hårinpackning, lipgloss, två nagellack, ett nattlinne/natt T-shirt/nattröja, whatever, kalla det vad ni vill. :)
Efter det åkte jag med mamma och brorsan till Birsta, för att sedan åka och gratta mina småkusiner som fyller 5 resp. 7 år nu i februari och mars. :) Grattis till W och W! :)

På vägen hem stannade vi ju till på Sporthallen och kollade på basketen, den sög verkligen tyckte jag! Så vi åkte efter typ en timme. hehe :P Senare på kvällen var det såklart OS, Anna Haag tog silver (längdskidor) och Sverige vann mot Vitryssland med 4-2! :D Det var riktigt spännande i slutet av matchen, då det stog 3-2, men sedan satte Alfredsson 4-2 pucken när det var 10 sekunder kvar av matchen! Grym lättnad då ska jag säga ;)
Nu ska jag nog äta lite frukost! Långt inlägg det vart nu! hehe, sorry..
Take care! //Denise

Fredag!!

Äntligen fredag!
Igår kväll kollade jag på OS, jag säger bara: Shit vilken idrottskvinna hon är, Anja Pärson! The one and only typ! OS brons igår!! :D:D Jag typ dog när det blev klart att hon kom 3.a i superkombinationen!! haha :P
Nu till morgonen har jag varit ute i stallet och haft morgonjour, dvs ge hästarna morgonmat och släppa ut dom.
Nu håller jag på att förbereder mig inför dagens rättegångar! Vi har haft rättskunskapscase på skolan, så nu ska vi göra rättegångar med en massa fall! Jag ska vara protokollförare/notarie i två av dom totalt fem utredningarna idag. Hehe, hoppas jag överlever ;)
Efter skolan ska jag nog shoppa lite på stan, bla. presenter till mina kusiner som fyllt år/fyller år och åt Charlie (min hund!). Klockan fem ska jag, mamma och brorsan åka och gratta mina två kusiner (den eba fyllde år här om dagen och den andra fyller år om ca. 2 veckor. :)
Kvällen spenderas på Sporthallen, Dragons-Dolphins (basket). Jag har faktiskt inte varit på någon Dragonsmatch denna säsong, all "nöjestid" har lagts på Timrå typ! men nu när det är OS uppehåll i elitserien så kan man kolla på någon basketmatch! Och dessutom, ikväll är det några Timråspelare och några Sundsvall hockeyspelare som ska typ tävla i pauserna på basketen, typ pausunderhållning! Det bli nog roligt att se tror jag! ;) Jag brukar ju rätt ofta gå på Sundsvalls matcher också, så det är ju kul att Timrå och Sundsvall möts (fast dock inte på is denna gång, men ändå!) :P
Nu ska jag förbereda mig lite inför rättegången!
Ha det bra! Kramar// Denise

VINST MOT TYSKLAND!!!

Sverige vann över Tyskland med 2-0!!! :D Skönt att Henke Lundqvist höll nollan! Och otroligt bra med vinst idag!
Nu siktar vi in oss mot Vitryssland på fredag kl 21.00!
Nu ska jag dra täcket över huvudet och sova 3 timmar innan man ska upp och åka till skolan. Har tyskalektion på morgonen, sedan en jättelång håltimme fram till engelskalektionen som är mellan 12.30 och 13.50. Därefter slutar jag. :)
Ha det så gott allesammans!
God natt får jag också säga då ;)
Mvh Denise

2-0 till Sverige efter 2 spelade perioder!

Jaaaaaaa!!
Nu står det 2-0 till Sverige! Första målet gjordes av Mattias Öhlund (ass Tobias Enström och Mattias Weinhandl) och 2-0 målet gjordes av Loui Eriksson (ass Nicklas Bäckström).
Det känns ju riktigt bra så här inför tredje perioden!
Uppdaterar senare!
//Denise

OS nu!

Hallå!
Just nu sitter jag uppe och kollar på OS-hockeyn, Sverige-Tyskland! En period är spelad, det står 0-0.
Nu måste Sverige vinna!! Återkommer senare.
Ha det så bra och hoppas att ni också sitter uppe och kollar på Sverige-Tyskland! :)
Kram Denise


Grattis Charlie!!!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Charlies födelsedag!!
Det är min fina hunds 7-årdsdag idag! :D I helgen firar vi honom lite, för matte har inte hunnit köpt några presenter till honom ännu, surt sa räven. Jag som alltid bruka hinna med att köpa en hel massa presenter till min lilla pojk på hans födelsedagar, men i år hann jag inte som sagt. Ska däremot shoppa på fredag, så då får jag gå förbi på djuraffären och köpa några presenter.. hihi :) <3
Någon som har något bra förslag på presenter till honom? :D
Förresten har det snöat SKITMYCKET ute hela dagen idag! ;o Är typ helt insnöade här!
Nu ska jag åka ut till Gärdehov och kolla på Sundsvall mot Troja-Ljungby!
Ha det gott!
Kram Denise

Bjussar på en bild på min älskade hund, dagen till ära liksom!

Jag lever!

Hej allesammans!
Jag lever, vare sig ni vill eller inte :P En del har säkert trott att jag gått under jorden eller dragit in årorna eller något.. Men så är icke fallet ska jag tala om! Har bara haft sjukt mycket eller något sånt :P
I söndags var jag, mamma och pappa ute med skotrarna hela dagen typ, vi åkte 10 mil xD Jag som aldrig kör skoter nu för tiden tycker det var lite smålångt ändå ;) Tillräckligt långt iaf :P haha
Igår var jag ledig, tog sovmorgon och sedan pluggade jag lite, efter det red jag ut Elliot med Jessica och Carrie i det finfina vädret :)
Nu idag är det skola iaf, börjar visserligen 10, men sitter här på skolan ändå ;) hehe, pluggis som man är ;) haha närå, men det är rätt skönt att sitta här och plugga lite på morgonkvisten :)
Så nu ska jag plugga lite! ;P
Ha det underbart!
Kramar// Denise


En sådan skoter har pappa (jag körde hans skoter), jag brände på lite på isen med den! haha xD Då gick det undan!

Lördag morgon!

Helloj allesammans!
Hade inte tid att skriva något här i bloggen igår, jag var i Sidsjön med skolan på dagen och sedan var jag i stallet, efter det var jag hos Felicia.
Igår hade jag med mig Charlie, min hund, till Sidsjön :) Vi gick runt Sidsjön något varv och sedan snackade vi med en massa folk och så. Charlie fick mycket uppmärksamhet och det var han självklart mycket nöjd över! hahaha xD
På eftermiddagen när vi kom hem somnade vi båda två, han låg raklång i sin korg och jag somnade i soffan xD haha, man blir trött när det är finväder ute, det blir iaf jag xD Sedan var jag ut till stallet och fodrade osv. Efter det stack jag till Felicia, jag färgade håret på henne (brunt) och sedan kollade vi på film typ xD håret vart bra (y)
Nu idag har jag inte gjort så mycket ännu. På eftermiddagen ska jag och Elliot träna för Gunilla på SRK. :)
Ikväll ska jag nog kolla på min nyinköpta film! Jag köpte Beck nr 25, I stormens öga. Beck-filmerna måste vara mina favoritfilmer tror jag! Jag har hela serien och har sett alla jättemånga gånger! haha xD Dom är så otroooligt bra! :D
Förra veckan satt jag och kollade på alla delar ur Medicinmannen-serien, där Micke Persbrandt är i huvudrollen! Även Medicinmannen var väldigt bra, såsom Beck-serien! :) Love it! Kan inte få nog av sånna filmer, allra helst inte av Micke Persbrant, han är helgrym! :)
Nej nu ska jag stänga ner datorn och göra något vettigt här hemma!
Puss och Kram// Denne


Slutade tidigt

Hejhej allesammans!
Idag slutade jag tidigt, eftersom det inte var någon engelska för min halvklass idag ;) Hade alltså bara en lektion, och det var Tyska mellan 8.30 och 9.45. :) Om jag skulle haft engelska skulle jag ha slutat typ nu, och det är ju iofs rätt tidigt ändå :)
Så jag kom ju hem i rätt hyfsad tid kan jag ju säga ;) kl 11.15 närmare bestämt! Jag slängde på mig ridkläderna och stack ut till stallet och gjorde i ordning Elliot! Kl 12 mötte jag Jessica och Carrie ute på V-bo, vi red en sväng bort till ån typ, gamla vägen dit och hem. :) Hästarna skötte sig finfint! :D Nu har jag fixat lite i stallet och varit ute och promenerat med hunden. Klippte även Charliebalie idag, runt tasarna och under magen och så :) haha, han tyckte det var jättetrevligt och ville inte sluta! Knaaaashunden min! xD <3 Han vart fin iaf :) <3
Nu ska jag nog vila mig lite, har så fruktansvärda magsmärtor idag! Inte kul! :/
Imorgon är det förresten friluftsdag på TBS! Vi ska vara uppe vid Sidsjön eller typ vara på Golds gym och gymma xD uppe på Sidsjön får man välja mellan: Slalom/snowboard, pulkåkning, längdskidsåkning, pimpling eller promenad. Jag ska ta med mig Charlie (min hund) och vi ska promenera runt där uppe med Emelie. :) Det blir nog trevligt :D
Ha det gott!!!
Kramkram Denise

Lilla My



På bilden är min förrförra ponny, Lilla My! <3
(Bilden är redigerad i en Mac-dator, därför kan färgerna ibland se lite konstiga ut i en PC, eftersom det är olika typer av skrämar.. :P)

Dagens flopp typ

Hello!
Nu har jag precis genomlidit min engelskaredovisning, och jag kan ju säga att jag kände mig som dagens flopp eller något! Hemskt var det! HAHAHAHHA! tuuuur att jag hade mina snälla klasskompisar som publik och inga andra! :) (a) hihi! men jag överlevde som ni märker iaf ;)
Nu ska jag jobba med matten!
See you later!!
Kram Denise

På skolan!

Nu sitter jag på skolan, har haft matte, nu ska jag ha samhälle! Slutar kl 16.10... Fett jobbigt!
Jag vill sola, men hittade inte någon att sola med idag, för det är inte särskilt skojj att gå och sola själv tycker jag!
När jag kommer hem ska jag ut och rida på min lilla häst :) Och förresten så snöar det jättemycket ute! haha, hur mycket snö ska det komma egentligen!??
Igår var det Timråmatch, Timrå-Södertälje, 1-1... Trist att Timrå inte tog 3 poäng, men som jag brukar säga: 1 poäng är bättre än ingen.
Nej nu ska jag jobba lite samhälle!
Ha det så gott!
Kramar// Denne


Sen uppdatering!

Hellowww gott folk!
Är allt bra med er?? I hope so!! :D Jag har inte, som ni ser, uppdaterat denna lilla stackars blogg sedan igår eftermiddag.... hehe, har faktiskt haft dåligt samvete om jag ska vara ärlig! Hur som helst;

Gårdagskvällen spenderades tillsammans med min underbara vän Felicia, vi tog bussen in till stan, det var en bussresa vi sent kommer att glömma (berättar mer om det någon annan gång när jag har lite mer tid! xD).
När vi väl kom in till staden så gick vi in på Bling, jag stoppade i mina mynt i "behållaren" medans Felicia höll på att dampa sönder på växelautomaten! haha! Hon fick aldrig några mynt för hennes sedlar xD Sedelväxeln spottade bara ut sedlarna för att dom var lite skrynkliga. Hon fick aldrig fram några mynt, och jag hade bara med mig kontanter så det räckte till min solning... Trist för henne att vänta utanför när jag låg i solariumet och hade det varmt och gott.. Jag solade 18 min igår, fick riktigt bra bränna! :)
När jag var färdig på Bling stack vi till bion och såg The edge of darkness. Den var bra tycker jag, lite sorglig bara..
Jag kom hem vid 24-tiden, satt lite vid datorn och somnade vid 1-tiden. Sedan, kl 11 (på morgonen!) väckte mamma mig.. hahaha! Det är inte likt mig att sova längre än till typ 10! haha, men skönt var det att sova ut iaf! :D
Jag myste runt inne för mig själv fram till typ 14-tiden, såg på film och så :) skönt med slappardag! :)
Kl 15 lastade jag och mamma Elliot och vi åkte till Björkbackegård och tränade lite :) Elliot var lite småstel i början, men blev riktigt fin mot slutet :) Mamma fotade lite, dock blev det inga höjdarbilder, dom flesta vart lite oskarpa.. Men ska nog lägga ut någon/några bilder här på bloggen imorgon eller något :) hihi
Nu ikväll har der varit lugnt, vi åt tacos här hemma, min typ favoriträtt! Det var länge sedan vi åt det, eller åtminstonde typ 3 veckor sedan! haha :P Har även pluggat lite och så... gjort lite nytta iaf ;)
Nu ska jag sova!
God natt! Kramar från Denise

Snow, snow, snow!!

Här har det snöat för fulla muggar hela morgonen! Gick nyss ut med kameran och tog några bilder på mina fina djur :)





Nu ska jag ut och rida på min söta lilla häst som har världens morgonfrilla, som ni ser på bilden ;) ingen ordning här eller... :P Här får Elliot gå runt med spån upp till öronen och pannluggen i en enda trasselboll! haha, borde nog rykta han rejält innan man lämnar gården.... haha :P Men han har iaf på sig sitt nya täcke han fick för några veckor sedan, lätt världens bästa täcke! :D
Ska ut i solen nu och steka (heheheh *host*) runt lite med hästen!
Ha det gott! See you later alligator!
Kramar Denne

hihihi

Hej allesammans! :D
Nu har jag ätit lite middag här hemma, gott var det :) Idag gick jag på stan med Gabbie, vi gick på Charm och fikade och så :) Mys :)
På eftermiddagen red jag ut Elliot en sväng, han kändes bra :)
Nu ska jag nog äta lite glass tror jag, är det fredag kväll så är det ;)
Kram Denise

4 februari 2010

Hello!!
Nu sitter jag och chillar efter att ha kollat på Timråmatchen, HV-Timrå. Det vart 2-2, en riktigt jämn match ;)
Idag har jag tagit det mestadels lungt här hemma... Efter skolan var ju jag och Emelie och solade, men vi gick på Bling istället för Ego, närmare busshållplatsen och så.. :)
Jag tog det "finaste" solariet på Bling, som iofs kostade lite mer, men ändå xD 13,5 min för 40 kr. På Ego får man sola 20 min för 40 kr.. Men tycker nästan att det var värt pengarna på Bling, det tog verkligen bra på dom få minutrarna ändå måste jag säga! :) Jag och Felicia ska nog sola på lördag, pepp för det ska jag säga! ;D Då blir det nog 20 min på Ego... :) hihi :D
Imorgon ska man upp vid 7-tiden, har coachtid.. Men får träffa mina härliga vänner iaf! positivt det! hihi :)
Nej nu ska jag nog sova!
Nattinatti! Kram Denise

Snööööö!!

Det snöar sjuuukt mycket ute nu! Har haft tyska nu, har lunch, sedan är det engelskalektion mellan 13.00 och 13.50! Efter det ska jag och Emelie sola på ego! :D
Nu sitter jag och tänker på min fina katt! :') Hon är en stor del i mitt liv! <3 Lilla Sallybrally!

Bilden är på jag och min lilla älskling på julaftonsmorgonen! :) Hon fick godispåsar och leksaker i små paket av mig i juklapp! hihihi :) <3
Nu ska jag fortsätta med Engelskan och sedan gå och solaaaaaa!! hihihihihihihi :D
Puss och kram// Denise

Hej förkyldning

Ja, nu känns det verkligen som att jag snart kommer att bli förkyld! Känns det bra tror ni? NEJ!
Idag när jag satt på bussen hörde jag att det var någon bakom mig som satt och snorade jättemycket! DÅ kom jag på att jag säkert kommer bli förkyld snart! mådde skitdåligt vid bara tanken! :/
Jag ogillar verkligen när folk sätter sig och snorar helt odiskret på bussen! Det är som att dom sitter där för att smitta ner halva Sundsvall typ! Fel att hålla sig hemma om man har en smittsam sjukdom?
Nu har jag precis kommit hem! Köpte med mig en wienersemla hem till mig och mamma också, gott var det :) Vi har fikat varm oboy och wienersemla nyss :)
Ska ut och rida Elliot nu, sedan plugg antar jag! Eller nej, jag slår nog på en film och kollar istället, har ingen ork till att plugga just nu känner jag!
Ha det bra hur som helst! Kram Denise

Det snööööar hela tideeeeen!

Hello!
Nu sitter jag på skolan och är cool! hahaha not! Men ändå :D
Nu har vi samhälle med Trevor och vår nya lärare Magnus! Spännande att se vem det är! :P Vår förra nya samhällslärare Tove har slutat, så ny har vi ytterligare en ny! Jaja, det blir nog bra :)
Efter samhällslektionen slutar vi, då ska vi gå och sola på Ego :) Skönt när det är typ -20 grader och snöstorm ute typ! xD varmt och skönt att sola!! :D hihi
Ha det gott! Kramar Denise


Träning och middag

I eftermiddags var jag som sagt med Elliot till SRK och tränade för G. Hade kandar idag och han var även fin på det :) Vi tränade galoppslutor på diagonalen och byte efter det, skolor i trav, lite övergångar, någon travökning och så.. :) Mamma fotade lite, men hade fel inställning på kameran! xD hahaha! Så bilderna vart mööööörka :P
När vi sedan kom hem från träningen åkte hela familjen in till stan, vi åt middag på Allstar. Gott var det :)

Nu är jag förresten pepp på att sola imorgon, ska nog ta en sväng på ego efter skolan tror jag! :D Bättra på brännan lite ;) Får se om jag får med mig någon av mina kära vänner också med lite tur ;) hihi :D
Förresten är det jättekallt ute nu, -22 stog graderna på sist jag kollade på termometern! Brrrr säger jag bara! Våren är mer än välkommen nu :)
Nej nu ska jag dra täcket över huvudet!
Puss och godnatt alla!
Kramar Denise

RSS 2.0