Ett stycke skinnhandskar

Helloooo igen!
Inte nog med att jag köpte en halsduk, jag införskaffade mig ett par skinnhandskar också! haha, storshopping liksom! ;) Skinnhandskarna gick loss på 199 riksdaler, inte så illa enligt mig :) Perfekt att ha nu när det är lite kyligt i luften! Det värsta jag vet är nog att frysa, usch säger jag bara!
Imorgon ska jag och Felicia åka till skolan med mamma, hon ska ändå in till stan vid 8-tiden, så då åker jag och Felicia in till stan med henne ;) Kuuung säger jag, då slipper jag stå och vänta på bussen i kylan ;D (y)
Har inte så mycket mer att säga för tillfället tror jag...
Eller jo, en sak! Jag saknar New York sjukt mycket!! :(
Då var allt sagt tror jag! Kyss <3


En av dom tusen bilder jag tog uppe i Empire State Building... ©

Bildfattig blogg!!

Haha, såg precis att jag inte lagt in någon bild på denna lilla blogg på evigheter, illa, riktigt illa! Bara för det ska jag bjuda på en liten bild här och nu och som straff mot mig själv tog jag precis en bild på mig själv i camen! osminkad som man är, hehe..

Jag köpte precis en ny halsduk på Åhlens, 199 kr :) Den fick vara med på bilden den med ;)
Nu ska jag återgå till plugget!!
PUSS PÅ ALLA

Dåligt med bloggande den senaste tiden

Ja som sagt, väldigt dåligt bloggande av mig och grejen är den att jag kommer aldrig på något att blogga om! haha det vore ju en fördel att blogga om något när man bloggar, haha!
Allt rullar på som vanligt i mitt liv vad jag vet, jag går i skolan, jobbar ibland, tränar med Elliot och går på Timråmatcher. Det är så mitt liv ser ut, lite enformigt kanske vissa tycker, men jag gillar't och det är väl huvudsaken! ;) Som kanske några redan vet har jag börjat ett nytt jobb, ett året runt jobb eller vad man ska kalla det. :) Har ju jobbat på golfbanan förra sommarn och denna sommar, men nu här i höst fick jag ett jobb som man kan jobba på året runt och på den vägen är det :) Det känns bra med nya jobbet, det är roligt och spännande! :)
Jag har väl inte så mycket mer att säga för tillfället tror jag...
Så jag får väl helt enkelt säga.... HEJ DÅÅÅÅÅÅ! pussssss och kraaaaaam!!!!!

Faktum är att jag har sett alla Timråmatcher hittills!

Haha, jag kom på det igår! Att jag sett alla Timrås elitseriematcher live hittills denna säsong ;) Elitseriepremiären Timrå-Frölunda den 17 september, Linköping-Timrå den 21 september samt Timrå-Luleå den 23 september! hahahaha ;) Dock kommer jag helt att missa dagens match mot Södertälje helt (den spelas nere i Axa sports center) för att jag är uppe i Östersund och tävlar hela dagen idag :P Men på torsdag (den 30 september) drar jag och Felicia upp till Fjällräven center och ser Modo-Timrå! WIIEEEE :D:D
Haha, det var allt för mig nu! Det regnar och blåser mkt ute och snart ska vi lasta Elliot och åka upp till Östersund!
PUSS PÅ ALLA

Vinst mot Luleå!

Ja, Timrå vann över Luleå efter straffar nu ikväll, så Timrå fick iaf två poäng, skönt det iaf! Är riktigt trött efter matchen nu, haha, och så är man ju rätt hes och rosslig i halsen efter att man skrikit en hel del på matchen, hehehe... ;) Nu är det dags att hoppa i säng! Imorgon kl 13.00 ska jag och Felicia gymma på Golds! ;D Det blir nog kung tror jag! ;D
Nu ska jag sova! Puss!

I rymden finns inga känslor

Det var namnet på den film som gick på bioduken i den salong jag och Felicia spenderade delar av kvällen i. Den var en jättebra film, en sån film man blir varm om hjärtat när man ser. :) Den var personlig och mysig, men samtidigt rolig! En perfekt "må-bra-film" så att säga. :)
Idag är det den 18 september och det är det ingen mindre än min käre broders födelsedag! Ett stort grattis till han! Delar av släkten var här idag för att fira hans dag tillsammans med han. Vi fikade lite tårta och sedan hämtade jag lille Sham så en av mina kusiner, denna vid namn Ella, fick ta sig en ridtur! Sham tyckte det var roligt med en liten flicka på ryggen och han pinnade på rätt bra måste jag säga! han är ju bara för söt den lille busen! :) ♥
Det var nog allt jag hade att säga för stunden. Hoppas alla haft en underbar afton, det har jag haft i varje fall! :)

Puss!

Hiss- och disshumör!

Nu är jag på riktigt hiss- och disshumör ska jag säga! Så nu ska jag skriva av mig lite här på bloggen tänkte jag......... Varning för mycket text säger jag bara!

Jag börjar med hissarna, det känns liksom bättre att börja med det som är bra som ni säkert håller med om.

Jag hissar:
♥ Att jag precis fått min engelskaredovisning överstökad, jag kan säga att det inte gick så bra men den är genomförd iaf! Tack för stödet och för att jag fick redovisa tillsammans med er, Gabbie, Emelie och Sofia!!
♥ Att vi slutar kl 12.30 idag istället för 16.30! och att vi börjar kl 11.20 imorgon och slutar kl 12.50.
♥ Att det är helg imorgon
♥ Att det är elitseriepremiär imorgon, som jag har längtat!! Jag är pepp till 1000 ska jag bara säga!
♥ Att jag har en fin och nyrakad häst!
♥ Att lönen snart kommer in på kontot, love it!
♥ Att jag och mamma ska luncha på stan idag efter att jag slutat skolan.
♥ Vädret(!) Jag måste faktiskt erkänna att det är bra mysigt att det småregnar ute och att det är rått och kallt ute. Då kan man ha på sig tjocka och mysiga tröjor, like it!

Jag dissar:
♦ Bussar i allmänhet, dom kommer aldrig i tid och så är dom allmänt äckliga tycker jag! Man ska sitta på gamla sunkiga säten som tusentals människor suttit på med sina arslen!
♦ Illaluktande personer på bussen. Som t.ex. igår satt en illaluktande gubbe framför mig. Det luktade så illa att jag var tvungen att smörja in händerna i min handkräm jag har i handväskan och att sitta och lukta på mina händer hela vägen hem bara för att det luktade så förbannat äckligt! Min första tanke var att byta plats, smaaaart tänkte jag liksom. Men när jag skulle resa mig upp för att inta ett annat säte, men då var alla sätena redan upptagna och då fick jag bita i det sura äpplet och sitta där med mina händer upptryckta i ansiktet... MYYYS! Fel att tvätta kläderna och att tvätta sig själv någon gång ibland åtminstonde!?
♦ Att Södra Umeå inte tar emot efteranmälningar. Jag missade anmälningstiden med en dag och då tänkte jag att det måste gå bra att efteranmäla sig, men nej dom tog inte emot efteranmälningar...
♦ Att jag inte fattar något av våran Matte. Det är Matte B jag talar om och den är allt annat en enkelt för oss vanliga dödliga. Dessutom går det så sjukt fort också, man hänger inte med alls! Vi ska göra typ 20 uppgifter i matteboken på typ en timme, och det är inte rimligt för mig att hinna med iaf. Och att tillägga har jag aldrig haft några som helst problem med att klara av matten tidigare, men nu känns det betydligt tuffare ska jag säga! Denna kurs slutar i december, skönt men samtidigt kommer denna höst att bli en hektisk höst i matten. :/

Det var allt för mig nu. Nu tror jag att jag fått prata av mig lite iaf.

Over and out!

//Denise

Kvalitetstid med mig själv

Snart är det dags för en dejt med John Blund, men innan det ska jag ha lite kvalitetstid med mig själv hade jag tänkt, jag ska nämligen måla naglarna ;) det ni! det kallar jag kvalitetstid! haha ;) Skämt och sido, det är hur som helst dags för naglarna att bli snygga, jag funderar för fullt hur dom ska se ut och vilka nagellack som ska användas.. Jag har ju en hel drös av nagellack som jag lyckats samlat på mig (som med allt annat, hamster som man är!) Är det något jag är så är det typ samlare, tro det eller ej! ;) Jag kan helt seriöst inte slänga något över huvud taget! Måste verkligen bättra mig, hur ska det annars gå här i livet? haha ;)
Nu måste jag nog sätta igång med min tidigare omnämnda kvalitetstid med mig själv om det ska bli någon av innan John Blunds viskningar till lockande övergår till skrik! Det vill vi inte! ;)

Kyss

Otroligt kul!

Satt precis och slöläste lite på aftonbladet.se och såg att Mange gjorde sin första träningsmatch i Edmontontröjan. Det gick ju minst sagt bra kan man ju säga, två mål av han och Edmonton vann därmed matchen med 3-1 mot Vancouver. Det ska bli riktigt kul att se han spela i NHL i vinter! (om han tar plats i laget, vilket jag är säker på att han gör!) Det blir nog en hel del "uppe-sittar-nätter" om jag känner mig själv rätt, haha! Det är extra kul att kolla på NHL när det är någon som nyss spelat i Timrå och dessutom är så ung! Fantastiskt bra är vad det är!

Här har ni länk till artikeln...
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/internationellt/nhl/article7771734.ab

Nej nu kan jag inte sitta här inne och glo något mer! Ska ut och raka bort Elliots björnpäls nu, det är riktigt illa nu ska ni veta! haha, men nu ska den bort! ;)
Pussssssssss

Skäms!

Skäms på mig för att jag inte uppdaterat på typ 50 år! Det har varit mycket annat nu senaste dagarna, har en hel del att göra i skolan och så.. I helgen som var (5-6 sep) var det hemmatävlingar, regional/nationella och jag och Elliot kom tvåa i ena klassen på finfina 67,5% :) Elliot skötte sig perfekt och hittade inte på några tokaktigheter och det gillades av både mig och domaren :)
Men med Elliot är det så, "bara" han är avslappnad så brukar det mesta lösa sig av sig självt (oftast, haha!). Eftersom han kan sina saker är det ju inte på den fronten det är några problem, utan det är ju att han kan bli väldigt spänd och överladdad på tävlingarna som drar ner poängen. Men bara han är lugn höjs poängen vesäntligt :) Vi får hålla tummarna för att han sköter sig lika bra nästa helg och nästnästa helg, i Bräcke resp. Östersund. :) <3
Nej nu ska jag äta middag och sedan blir det nog att man hamnar i soffan, hehe :P
Imorgon kallar mitt arbete på mig, börjar kl 11! Hoppas alla får en underbar helg! <3
xoxo //Denise

Timrå krossade MoDo!

Ja som rubriken lyder så var det ju första matchen i SCA-cupen igår, Timrå-MoDo! Timrå var helt klart det bästa laget på isen matchen igenom och tog (såklart ;)) hem segern! ;D Slutresultatet vart 4-2. Kung! Lite extra cred till Martin Röymark som gjorde två mål igår! 2-1 och 3-1 målen, 3-1 målet var helt klart bäst, så jävla snyggt var det! :D (y)
Nästa match för Timrås del i SCA-cupen är imorgonkväll kl 20.00 mot Brynäs! :) Snart ska jag gå och köpa biljetter till mig, farsan och brorsan så undviker vi köer. :P
Nu ska jag återgå till lektionen!
xoxo //Denise

RSS 2.0