Timrå-Modo 5-4

JAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Nyss hemkommen från E.on arena, matchen mellan Timrå och Modo! En riktigt spännande match som Timrå rättvist vann, 3 otroligt viktiga poäng för Timrå. Riktigt skönt, då det var nära att bli 5-5 några gånger i slutet av matchen. Modo spelade powerplay, 6 mot 3 sista minuten av matchen, men lyckades turligt nog inte få in någon puck ändå! ;)
Näe, detta var en riktigt, riktigt viktig seger för Timrå! Bra jobbat grabbar!! Nästa match är på torsdag, borta mot dom regerande svenska mästarna, Färjestad. Håller självklart alla tummar att Timrå vinner även då!! :)
Nu ska jag plugga lite inför Tyskaprovet som jag har imorgon. Börjar kl 10, så jag har ju tid på morgonen att plugga också. Det blir nog bra.
Ha det gott! Kramar Denise

På bilden ser ni två av dagens målskyttar, nr. 3 Sebastian Erixon (längst fram) och nr 49 Gabriel Karlsson (i mitten där bak). Båda gjorde mål i den tredje perioden. Bild lånad från www.timraik.se.